Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Sadra, mislim da vas nije samo "par" u dionicama.
Mislim ipak kolege, da oni koji su u dionicama se ne javljaju trenutno.
Plus mali fondovi koji se svaki dan prate, da li su u plusu ili minusu.
Promet je 12 miliona u 12h. Koja koincidencija.

"NARAVNO POSLIJE SVAKOG RASTA SLIJEDI KAPITALIZACIJA....." JFK

Obrana na ATPL je nestala. Idemo dalje.

Sve mi se čini da će INA brzo preko 3000 kn

Sve mi se čini da će INA brzo preko 3000 kn

Hoće,ali treba joj malo optimizma na burzi za tu razinu 12 milja u dva sata prometa i nije neki vjetar u leđa

mislim da moramo zaronit do 3500 jer vec se hvata panika a da nije INA aktuelna vec bi bili na toj razini nije da drukam 90% sam u dionicama ali ovo je smjesno trgovanje

Ovdje upišite svoj komentar…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Od dionica koje pretim jedino na HT i INA netko svako malo počisti 100-njak tisuća kn s aska. I to već nekoliko dana. Da cijelo tržište nije u takvoj banani vjerojatno bi cijena ovih dionica brže rasla.
Možda možemo uskoro očekivati dobre vijest za ove kompanije – ekstra dividenda ili razrješenje igre OMV/MOL?

Moramo biti realni i prihvatiti činjenicu da je rusvaj na proljeće donio samo jednu pozitivnu stvar = fondovi ne rade više ono što bi realno mogli, a zbog toga jer im Hanfa i pojavljivanje na televiziji više ne padaju na pamet.

Problem je što je u tom procesu bilo puno kolateralnih žrtava, a preostali investitori prelaze iz faze adolescencije u mlađe punoljetnike. Znači, ne diže im se…tlak…čim ih koka pogleda, ali se i ne bacaju sa zgrada čim se koka ne javi na drugi poziv.

Mislim da je ovo što nam se trenutno događa faza stabilizacije, koja se u pravilu ne događa na iznadprosječnim prometima. A kako u Americi polagano dolazi predizborno razdoblje, bit će šminkanja ekonomije sve u 16 pa ćemo i mi za njima gore.

Poštovanje i pozdrav

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Moramo biti realni i prihvatiti činjenicu da je rusvaj na proljeće donio samo jednu pozitivnu stvar = fondovi ne rade više ono što bi realno mogli, a zbog toga jer im Hanfa i pojavljivanje na televiziji više ne padaju na pamet.

Problem je što je u tom procesu bilo puno kolateralnih žrtava, a preostali investitori prelaze iz faze adolescencije u mlađe punoljetnike. Znači, ne diže im se…tlak…čim ih koka pogleda, ali se i ne bacaju sa zgrada čim se koka ne javi na drugi poziv.

Mislim da je ovo što nam se trenutno događa faza stabilizacije, koja se u pravilu ne događa na iznadprosječnim prometima. A kako u Americi polagano dolazi predizborno razdoblje, bit će šminkanja ekonomije sve u 16 pa ćemo i mi za njima gore.

Poštovanje i pozdrav

Kolega, nemojte misliti da Hanfa brani nekim fondovima da se ponašaju ko šerifi na našem tržištu.
Ascijacija? Novoselac?

Hanfu sam više spomenuo radi folklora. Oni su tak i tak po mom mišljenju ko sveta vodica. Niti odmažu niti pomažu.

Novoselcu se taj put nije ništa dogodilo, ali je ipak vidio da je njegova izjava digla puno prašine pa u zadnje vrijeme šuti.

Pa kolega, vi sami u svojim postovima tvrdite da fondovi strogo kontroliraju situaciju, ali koliko ja vidim, sad su malo pametniji i ne srljaju.

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Poštovanje i pozdrav

genijalno kolega [thumbsup]

Kolege, na ATPL opet ode obrana, sada 300 kom. Bid. Ne daju se.
Ipak ingr pada kako se i očekivalo. Split stock je predaleko.

New Report

Close