Danas bi mogao pasti novi rekord na crobex.
Kak je počelo ako će prometa biti više od 25 milja onda će to biti likvidan dan [lol] [lol] a strpljenja je sve manje i manje, a svi u svijetu su crveni, pa stoga možemo li mi u plus ili idemo gdje i sotale ovce a to je crveno?
Meni svejedno ja sam i dalje u cashu
Kao što sam rekao, kolege, oscilacije oko 3800.
DLKV se i dalje ruši iskrcavanjem, INGR je stala.
HT je u minusu. Mislim da je na HT velika muljaža. Dva dana UP i onda dolje.
Crobex u laganom minusu.
Mislim da je na HT velika muljaža. Dva dana UP i onda dolje.
To je vjerojatno umjetno održana cijena zbog BF. Da su branitelji dobili manju vrijednost nego kad su zatražili isplatu prije 60 dana sada bi nahrupili i ostali – a to bi tek bila piz….a
kako drugoja nije moderiran , a nemože ga se ni ocijeniti , uzgred slažem se s njim , moralizatori stari gdje ste ?
Kolege, jučeer su fondovi malo kupovali pa smo završili u blagom plusu.
Danas više ne kupuju i očito je šta se dešava.
Stagnacija na 3800.
Nije ni čudo , evo DLKV je od 6-9mj 2007. bio na istoj cijeni.
Mali ulagači aktivni, institucionalni potpuno apstiniraju
Vaš link
Ukupan promet: 1.760.904,20 HRK u 10,35,!!!!!!
Izgleda da svi čekaju zapeti ko puške, ali tko će prvi pokrenuti okidač i u kojem smjeru???
Ovo je tuzno. Vidi se iz aviona da bi sve palo da fondovi sa 50000Kn ne odrzavaju vecinu dionica iz Crobexa na aparatima. Nitko ne ulaze. S pola, inace likvidnih dionica, se uopce nije trgovalo. Ili na ovom trzistu nema kapitala uopce (sto je najblize istini) ili se ceka razvoj situacije na globalnijoj razini. Razumijem ljude u dionicama: Na ovim razinama prodaja nema smisla, jer je cijena relativno nisko. Ali ako dionicu nema tko kupiti …
Kolege su vec elaborirale razloge: Mali ulagaci su potjerani od strane mirovinaca, fondovi su u golemim gubicima, a stranci pouceni iskustvom mirovinaca znaju da ima prostora za jos veci pad …
Nema tu nikakve teorije zavjere. Radi se samo o pohlepi.
Sa 20% gubitka ostavljam se burze dok Crobex ne dodje na 2700 …
na ddjh se lijepo čisti
na ddjh se lijepo čisti
Po običaju prema dolje!