Zagrebačka burza – ponovno omogućeno unošenje ‘market’ naloga
Nakon otklanjanja tehničkih problema, korištenje ‘market’ naloga ponovno je dozvoljeno od danas, 17.06.2008.
Psi burze ponovno u akciji.
Kad nas sad krene… [lol]
Ja samo znam da kako stvari stoje, kolege, na prodaji , da DLKV neće tako brzo gore.
Da li su radnici počeli prodavati, onih svojih 100.000 dionica, ili 400.000?
Ima li netko podatak?
Vrijeme je da skrate radno vrijeme burze na 3 sata.
jedanput tjedno tri sata
jedanput tjedno tri sata
[/quote]
i to je previše
[/quote]
MA 10 MINUTA DNEVNO SASVIM DOVOLJNO!
KUPIŠ, ILI PRODAŠ I NEME BLEJENJA U MONITOR!(I TAKO JE SVE PUNO SKRIVENIH)
KAO DA GLEDAŠ TRAVU KAKO RASTE.
U Ž A S !!!! [bye]
Ukoliko mi Gledalica nije zaštekala, kolege,
mislim da će danas biti rekord.
Netko se istovario na ZAPI-R-A 5 miliona kuna.
EUROPA RASTE; MI STOJIMO.
Kako to?
Izgleda da ćemo se morati priviknuti na pošast NELIKVIDNOSTI!
Što će reći da će ovih par, koliko toliko likvidnih, biti u fokusu!!!
A možda da i mi potražimo svog anđela ?
Hrvatski poslovni anđeli ulažu 150 tisuća eura i ne upliću se u poslovne odluke…
Vaš link
Poštovani gosp.Petrov, svaki dan od ove godine,slušam ispovjedi i građana i pravnih osoba, kako su
popušili na padu Crobexa.Zanimljivo je , kako su popušili dobit oni najveći, kao što su banke…
počam od naših kompanija – Ingra, da ne spominjem Igh, Atpl….. svi su oni poput PBZ-a, knjižili prihode iz osnove ulaganja u vrijednosne papire, dionice itd, i od ove godine su u komi… Moram Vam reći, da mi je zapravo drago, bez obzira na uzročno-posljedičnu vezu sa mojim dionicama. Nisam zlobna i nikome
ne želim zlo, ali je zapravo došlo vrijeme, da ti isti počnu mislit s svojom glavom, kako će nas izvući iz kome / tj. i sebe / , i podržavam svaki oblik napora u tom smislu / veće dividende, dokapitalizacije, i slično / Zato Vas i pitam – jer je u zraku tj. PRAZAN ZRAK oko mene – kad spomenem PBZ… Kaj oni misle ???? Na redu je i DALEKOVOD ! I on je u nebesima- bez padobrana!
Činjenica je da su si ljudi poslje onih sranja preslagali portfelje tako da imaju veću
sigurnost i netrebaju više nigdje žurit. Puše se i na hladno a kaj se tiče fondova ko ih
hebe nek se sami vade… samo oni u svibnju prebace lovu na zapadne markete i već su
na -5%…. nema kraja njihovim gluparijama.
Jako mali promet ,Crobex se počeo bazirati na 4-5 dionica
Dio likvidnosti je nestao i s mrtvilom Todexa, ukrcala se ekipa masovno u onih par bull runova zadnjih mjesec dana i sada pate smanjivanjem bida. Skupa sa mnom. Tisak i Ledo primjerice kao da su umrli u agoniji. [undecid]