Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zagrebačka burza – ponovno omogućeno unošenje ‘market’ naloga
Nakon otklanjanja tehničkih problema, korištenje ‘market’ naloga ponovno je dozvoljeno od danas, 17.06.2008.

Psi burze ponovno u akciji.
Kad nas sad krene…
[lol]

Ja samo znam da kako stvari stoje, kolege, na prodaji , da DLKV neće tako brzo gore.
Da li su radnici počeli prodavati, onih svojih 100.000 dionica, ili 400.000?
Ima li netko podatak?

"NARAVNO POSLIJE SVAKOG RASTA SLIJEDI KAPITALIZACIJA....." JFK

Vrijeme je da skrate radno vrijeme burze na 3 sata.

jedanput tjedno tri sata

jedanput tjedno tri sata

[/quote]
i to je previše

mi smo ipak zemlja slučaj

jedanput tjedno tri sata

[/quote]
i to je previše
[/quote]
MA 10 MINUTA DNEVNO SASVIM DOVOLJNO!
KUPIŠ, ILI PRODAŠ I NEME BLEJENJA U MONITOR!(I TAKO JE SVE PUNO SKRIVENIH)
KAO DA GLEDAŠ TRAVU KAKO RASTE.
U Ž A S !!!! [bye]

Nije sve tako sivo.....

Ukoliko mi Gledalica nije zaštekala, kolege,
mislim da će danas biti rekord.
Netko se istovario na ZAPI-R-A 5 miliona kuna.

EUROPA RASTE; MI STOJIMO.
Kako to?

"NARAVNO POSLIJE SVAKOG RASTA SLIJEDI KAPITALIZACIJA....." JFK

Izgleda da ćemo se morati priviknuti na pošast NELIKVIDNOSTI!

Izgleda da ćemo se morati priviknuti na pošast NELIKVIDNOSTI!

Što će reći da će ovih par, koliko toliko likvidnih, biti u fokusu!!!

Nije sve tako sivo.....

A možda da i mi potražimo svog anđela ?
Hrvatski poslovni anđeli ulažu 150 tisuća eura i ne upliću se u poslovne odluke…
Vaš link

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Poštovani gosp.Petrov, svaki dan od ove godine,slušam ispovjedi i građana i pravnih osoba, kako su
popušili na padu Crobexa.Zanimljivo je , kako su popušili dobit oni najveći, kao što su banke…
počam od naših kompanija – Ingra, da ne spominjem Igh, Atpl….. svi su oni poput PBZ-a, knjižili prihode iz osnove ulaganja u vrijednosne papire, dionice itd, i od ove godine su u komi… Moram Vam reći, da mi je zapravo drago, bez obzira na uzročno-posljedičnu vezu sa mojim dionicama. Nisam zlobna i nikome
ne želim zlo, ali je zapravo došlo vrijeme, da ti isti počnu mislit s svojom glavom, kako će nas izvući iz kome / tj. i sebe / , i podržavam svaki oblik napora u tom smislu / veće dividende, dokapitalizacije, i slično / Zato Vas i pitam – jer je u zraku tj. PRAZAN ZRAK oko mene – kad spomenem PBZ… Kaj oni misle ???? Na redu je i DALEKOVOD ! I on je u nebesima- bez padobrana!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Činjenica je da su si ljudi poslje onih sranja preslagali portfelje tako da imaju veću
sigurnost i netrebaju više nigdje žurit. Puše se i na hladno a kaj se tiče fondova ko ih
hebe nek se sami vade… samo oni u svibnju prebace lovu na zapadne markete i već su
na -5%…. nema kraja njihovim gluparijama.

Jako mali promet ,Crobex se počeo bazirati na 4-5 dionica

Dio likvidnosti je nestao i s mrtvilom Todexa, ukrcala se ekipa masovno u onih par bull runova zadnjih mjesec dana i sada pate smanjivanjem bida. Skupa sa mnom. Tisak i Ledo primjerice kao da su umrli u agoniji. [undecid]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Promet je do sada rekordno nizak.
Mislim da su dioničari shvatili igru fondova i da im se više isplati držati nego prodati dionicu (bar ne po ovakvom diskontu).

Fondovi će morati ponuditi malo više.

New Report

Close