Imam osječaj da se samo čeka da netko žešće udari po asku,i onda kreće stampedo.
Imate dobar osjećaj.Teško se kupuje ćekajući.Izgleda da su ta vremena prošla,a mi daytrederi smo
dobili poprstima,postali oprezniji i burza je totalno mrtva.Ali osjeća se da bi ovo moglo dobro
potegnuti,jer jeftinih dionica za velike ulagaće više nema.A oni koji su u kešu više nebi trebali ćekati.
Najveća zabluda ovog trenutka je promatrati najveću cijenu pri prodaji i najnižu po kupnji.
TA treba zaboraviti i dobro proučiti fundamente i donositi brze odluke,jer i nagli rast može
biti samo bljesak,ali možda i trajniji trend.Krajnje vrijeme je za ukrcaj.Ja sam gotovo 100% u
dionicama i prodajem jedino ako sam odlučio kupiti nešto drugo.Keš me svrbi.
Imate dobar osjećaj.Teško se kupuje ćekajući.Izgleda da su ta vremena prošla,a mi daytrederi smo
dobili poprstima,postali oprezniji i burza je totalno mrtva.Ali osjeća se da bi ovo moglo dobro
potegnuti,jer jeftinih dionica za velike ulagaće više nema.A oni koji su u kešu više nebi trebali ćekati.
Najveća zabluda ovog trenutka je promatrati najveću cijenu pri prodaji i najnižu po kupnji.
TA treba zaboraviti i dobro proučiti fundamente i donositi brze odluke,jer i nagli rast može
biti samo bljesak,ali možda i trajniji trend.Krajnje vrijeme je za ukrcaj.Ja sam gotovo 100% u
[/quote]
I mene cash svri ali mi logika nalaže da ne pratim burzu i da se ne obazirem na te lagene poraste.
Kako sam već prije rekao, možda i hoće croby malo gore, ali od kud Vam ideja da oporavak počinje?
Ja slušam cnbc i to mi je dovoljno.
Čeka se ameri danas pa ćemo vidjet.
Pozz
danas najmrtviji dan otkad sam na burzi..portfelj mi se u prvih sat vremena nije pomakao za lipu,ni gore ni dole…
kako kome.Meni je skočio za 2.500,00 kuna
Jako mali promet ,Crobex se počeo bazirati na 4-5 dionica
Kolega, da li je to dobro ili loše?
[/quote]
ma sve pet kolega,
ali TAlumene nemojte isključiti a oni svi prognoziraju pad do 3200, stoga biti u dionicama full može biti veoma loša odluka,
puno je bezbrižnije biti 100% u cashu i čekati jer možeš samo malo zakasniti na ukrcaj odnosno smanjiti dobit,
no svatko zna svoje
[thumbsup]
Zagrebačka burza – ponovno omogućeno unošenje ‘market’ naloga
Nakon otklanjanja tehničkih problema, korištenje ‘market’ naloga ponovno je dozvoljeno od danas, 17.06.2008.
Psi burze ponovno u akciji.
Kad nas sad krene… [lol]
Hoćemo li ih danas pokušati dostići ili smo na kolektivnom godišnjem?
Svi puni optimizma,a naši fond manageri ko lijeni psi,vuku se po mulju našeg ZSE.
I indijanci su za sada optimizmom navučeni.
ivana7 dajte molim vas kolegice izmanipulirajte neku od svojih dionica, da barem neke akcije bude, ovo je nepodnošljivo.
šta je to market nalog?