Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ATH od 2080 kuna je previše, ali danas… [thumbsup]

konkretno, koliki kumulativni EPS očekujete u trenutku kada PBZ ponovno dođe na 2080 kn?[/quote]

mislim da se tpetrov oslanja na onu: bankari prvi povuku kad inflacija počne padati [wink]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

koja navlakuša na ingri kao da je sudnji dan…

Kolega, na INGR je tek splt-stock u 11. mjesecu, a dionica se diže.
Također skupština je za tek mjesec dana, tako da ne znam zašto raste.
Zašto raste?

"NARAVNO POSLIJE SVAKOG RASTA SLIJEDI KAPITALIZACIJA....." JFK

Dok mi plačemo nad sudbinom kletom i prizivamo još crnje dana evo jedan detalj kako na s drugi vide i što čine….

Until Thursday, frontier markets were probably the hottest investments that investors couldn’t get at. Ever-hungry for diversification as developed markets begin to correlate more closely with each other, investors began to cast covetous eyes upon some of the world’s smallest markets some time ago, but there were very few ways to access them easily.

Now Claymore Securities has burst onto the scene with the first U.S.-listed exchange-traded fund to cover frontier markets. The Claymore/BNY Mellon Frontier Markets ETF (FRN) tracks an index from Bank of New York that currently includes 42 ADRs from 15 different countries.

"These frontier markets are 10 years behind where Brazil, Russia, India and China are. These are tomorrow’s most intriguing growth opportunities," said Claymore Securities President Christian Magoon, noting that the firm had launched the first "BRIC" ETF when it launched its first ETFs about 18 months ago. The Claymore/BNY BRIC ETF (EEB) currently has about $1.2 billion in assets and is up more than 115% from its inception, according to Magoon…..

U ovom Fondu naše kompanije su zastupljene s 1,79%!
Dakle glavu gore, bit će još ovakvih ulagača, a onda se ne trebamo ni mi plašiti i strepiti.

CROBEX 3.807,41 0,36% 13,64

recite kaj hocete, ali crobex prosao 3800.
ovo je dobro…
idemo mi polako ali sigurno na krilima gradevinaraca…
[thumbsup]

Imam osječaj da se samo čeka da netko žešće udari po asku,i onda kreće stampedo.

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Imam osječaj da se samo čeka da netko žešće udari po asku,i onda kreće stampedo.

sad će kočnice popustiti

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Imam osjećaj da je na asku minsko polje skrivenih naloga.
Pa bi taj stampedo koji krene po asku izgledao ko riba koja pokušava izroniti u zaleđenom jezeru.
Samo lupa glavom.

Imam osjećaj da je na asku minsko polje skrivenih naloga.
Pa bi taj stampedo koji krene po asku izgledao ko riba koja pokušava izroniti u zaleđenom jezeru.
Samo lupa glavom.
[/quote]
Bitno je da se pokaže dobra volja ,a sa njom se i kamen razbija,a ne neki led na jezeru.
Pa kolega na pragu smo ljeta,nema više Leda,osim u škrinjama.
[lol]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

A i ti skriveni nalozi … prije smo makar imali H – pa smo znali koji je

Europa je u dobroj euforiji i nek potraje još koji dan ,mogao bi i Crobex na 4000

Europa je u dobroj euforiji i nek potraje još koji dan ,mogao bi i Crobex na 4000

Ja sam kolega za.

Analitičari: Ulagači i dalje na odmoru

"Redovni prometi dionicama ispod 50 milijuna kuna zaista su slabi. Ili će cijene dionica trebati još porasti da bi se privukli ulagači, ili obrnuto – još pasti kako bi se povećao njihov interes", ističe Vakula.
Vaš link

jel radi burza danas? jel neki praznik? zakaj sam ja na poslu? di su svi? [shocked]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

New Report

Close