Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

možda je to konačno buy signal

možda je to konačno buy signal

Mislite li kolega da stvarno se sprememo za zalet gore?

"NARAVNO POSLIJE SVAKOG RASTA SLIJEDI KAPITALIZACIJA....." JFK

Mislim kolege da ste pogodili, da su fondovi u rezervi. Do kad, ne zna se.

Fondovi utakmicu na Zagrebačkoj burzi promatraju s klupe za rezerve

Tijekom svibnja napokon su u dioničke fondove, nakon četiri uzastopna mjeseca značajnih isplata iz njih, počeli pristizati nalozi za kupnju udjela u njima, pa makar i u iznosu od samo 55 milijuna kuna (izvedeno korištenjem statističke aproksimacije), pokazali su najnoviji podaci Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga. No, dionički fondovi odlučili su se za kupnju inozemnih dionica, radije nego za kupnju domaćih.
Vaš link

"NARAVNO POSLIJE SVAKOG RASTA SLIJEDI KAPITALIZACIJA....." JFK

Tek smo se riješili komentiranja Barona

– stvarno si naivan.
– kako ćeš tek poznati dobru priliku na tržištu kad ne možeš otkriti novoga Barona.
– ipak treba ulagati u znanje.
Pozdrav !

Poštovani kolege investitori,

Na pet kartica teksta sažeto sam opisao što se događalo na globalnom tržištu kapitala:

Burze: Uzlet cijena dionica financijskog sektora
http://www.poslovni.hr/83023.aspx

Slobodno iznesite svoju kritiku.

Pohlepa špekulanta tjera da zauzme preveliku rizičnu poziciju. Taština mu ne dozvoljava da prizna grešku transformirajući ga u navodnog "dugoročnog investitora". Ali on to nije jer nitko ne zaslužuje nazivati se investitorom ukoliko je emotivan. Zato pamet u glavu: kupuj podcijenjene dionice i dobro diverzificiraj svoj portfelj.

Poštovani kolege investitori,

Na pet kartica teksta sažeto sam opisao što se događalo na globalnom tržištu kapitala:

Burze: Uzlet cijena dionica financijskog sektora
http://www.poslovni.hr/83023.aspx

Slobodno iznesite svoju kritiku.

Sve u svemu…nije dobro!

Dobre vijesti praktično nema, a loših….samo izaberite!
[bye]

Nije sve tako sivo.....

pa takve i slične vijesti nas prate već neko vrijeme i smatram da se neće pojaviti neka ozbiljnija pozitiva uskoro, ali ipak u tome vidim i priliku … tko je bio u pravu ćemo vidjeti [cool]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Gospodine Petrove ,Vi imate dosta dionica PBZ-a, pa mi recite, kako ćemo se izvući iz ovog stranja,
obzirom da ih nitko ne kupuje, osim same banke….kome bi te dionice trenutno bile zanimljive, jer
konkretno PBZ – nema , koliko vidim , baš nikakvu poticajnu ideju / opipljivu/ kako skrenuti
pažnju na ove potcjenjene dionice…. kaj ti bankari ne mogu niti na ono mjesto, bez odobrenja svojih
stranih tutora ? Nadala sam se da je netko drugi kupovao dionice prošli mjesec, a onda smo
saznali da same kompanije , pa i ova banka, pomeće pod tepih, sve probleme, tako da zagrabi u
svoj džep, i tiho kupi ono što nitko neće na tržištu ? Hvala na odgovoru.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

eto kao sto rekoh….bit ce pounja i po kunu……..al ce bit sopinga za 2-3 tjedna jeftinog….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Očekujem rast danas ,Europa je sva u pozitivnom smjeru

Dugoročno: energija i hrana (+ piće, osobito voda, naravno).
Kad tržište dovoljno spusti cijene (podcijenjeno), onda bi trebalo kupovati. Tko ima cash-a i hrabrosti, naravno [proud]

Da li je konačno vrijeme za kupovinu-Buy signal

Očekujem rast danas ,Europa je sva u pozitivnom smjeru

Svjetske burze zelene.
180 mil.kn dividende od ERNT sutra sjeda na račune.
Upis HT za zaposlenike gotovo.
Braniteljski fond amortiziran bez potresa.
Američki fond kupuje dionice HT.
INA postaje interesantna udavača.
Turizam koji je zimi teret,poćima donositi keš.
Ulazimo u stabilno razdoblje.

Danas nebi trebali padati,a kako ovdje nema 0 znaći . Rast!

New Report

Close