Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima li netko nekakvu informaciju, zašto su evropski marketi u minusu i zašto nafta opet raste?

"NARAVNO POSLIJE SVAKOG RASTA SLIJEDI KAPITALIZACIJA....." JFK

Igre,igre,igre

Šta sam Vam govorio.Na podravci promet tokom 5 sati čak kun. l.l46,30 ili tri dionice!!!!

Igre,igre,igre

Ima li netko nekakvu informaciju, zašto su evropski marketi u minusu i zašto nafta opet raste?

zato jer je cijeli svijet u komi.
kad ovo sve pukne bit ce veselja.

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Ceste Karlovac d.d. – redovne dionice

Obavještavamo vas da će dana 23. lipnja 2008. godine u trgovinu u Usporedno Tržište biti primljene redovne dionice društva Ceste Karlovac d.d. iz Karlovca.
Predmetnim dionicama trgovat će se pod simbolom: CSKA-R-A, ISIN: HRCSKARA0005.Vaš link

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ode Vikica 6,30% u +!!! kaj se je pripetilo? Da nije bila isplata kapitala kod Arene?

who dares, wins

Nakon dužeg vremena , javljam se svima. NIšta se u mom portfelju nije promijenilo, minus je značajan,
a dividenda HT-a brzo potrošila.Ne mogu uopće trgovati, nešto malo, jer su to preniske razine za mene,
i naravno proklinjem sve OIF i Mirovinske fondove, koji cicijaše, i neće riskirati par milijuna kuna, da granicu Crobexa podignu barem oko 4.000 bodova. Čekam prospekt VDKT-a, čekam dividendu ATPL-a,
i čekam da vidim , što će izfilozofirati ovi iz INGR-a, da vidim gdje sam s cijenom nakon raspleta sa cijepanjem dionica za široki puk. Mislim, da politika Mirovinaca nije dobra, i da im će se vratiti
kao bumerang sva kupovina na razinama 3200. Istovremeno, vjerujem u burzu i dobra stara vremena,
te želim povratak na stare razine što prije. Svima bi nam bilo bolje……

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

BDTI se vratio a TNPL ni mrdac ….

Danas se dobro utrpava lova na nekim dionicama

Danas se dobro utrpava lova na nekim dionicama

Ima li netko nekakav komentar?
npr. za ULPL

opala!

Na adrisu ništa,ništa a onda 5000 u komadu

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Mislim da je ATPL na cijeni koja je miža od cijene u petak.
Moramo biti strpljivi.

"NARAVNO POSLIJE SVAKOG RASTA SLIJEDI KAPITALIZACIJA....." JFK

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
3.793,77 0.5% 74.780.310,85 kn 43.798.598,28 kn 30.981.712,57 kn 0,00 kn

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

New Report

Close