Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sta reci? Vern-r-a sa cca 2800kn prometa, +8,75%.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

baron & co. vikendom obično imaju raspašoj na ovoj temi
ovaj vikend – nigdje nikoga
ne znam jel da se veselim ili da budem zabrinuta
možda su poslušali sugestiju real beara
pa se povukli i ostavili svekoliku forumašku javnost bez putokaza
jer ako nitko ne druka na dolje, kako ćemo znati gdje je suprotni smjer?
vidim da su svi dosta oprezni i da nema više strasti u komentiranju
pa se pokazuje notorna činjenica
da nema kvalitetne rasprave bez suprotnog mišljenja
i da se istomišljenici nalaze tamo gdje se zauzimaju pozicije protiv suprotnog tabora
sve ostalo je klimanje glavom i mrmljanje u bradu
ili je možda samo riječ o ljetnoj letargiji?
meni se čini da možemo spakirat svoje portfelje i lagano na odmor
mozak na pašu i nogice u more
dok ne prođe fjaka na tržištu

free tibet

O ovome smo već pisali prošlih tjedana… Ljeto će vjerojatno biti obilježeno blagim padom vrijednosti dionica i slabom likvidnošću… Stvarno ne očekujem neka bitna događanja prije rujna/listopada….

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Fondovi hoće stvoriti privid nezainteresiranosti za hrvatsko tržište, a ustvari seradi o tome da potiho kupuju firme praktički zabadava…
Sindrom devedesetih kad su kupovali firme za 1 kn…
Jad i bijeda ovo naše tržište, ako se ovo uopće može nazvat tržištem….ovo više dođe kao nećija prćija…

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Zato to je tržište

Jeste li primjetili kolege, pola se dionica nije niti otvorilo.
A neke su na 5% već sa 100.000 prometa.

"NARAVNO POSLIJE SVAKOG RASTA SLIJEDI KAPITALIZACIJA....." JFK

nisam baš siguran da fondovi žele stvorit atmosferu nezainteresiranosti … mislim da je situacija vrlo ozbiljna kod nas a i vani, .. neću sad o nafti, hrani itd … nego samo da kažem da narod nema novaca … puno njih je popušilo na dionicama i neće se više nikad vratit, puno njih je u dionicama i nema kapitala za ulagat, država je dužna velikima još od ljeta 2007, veliki malima i na karaju i nama pojedincima koji ulažemo u tk. Sve je poskupilo, love nema, nitko nikome ne plaća, firme nemaju keša … sve u svemu sranje! … .. ajd prvo da država podmiri svoje dužnike pa da krenemo sa nulte točke

Cookie Monster

ATPL-R-A 2.694,00 5.81 % up 207kom 548.578,90kn.
Da li to neko pokušava trejdat?
INGR-R-A 36.000,00 1.03 % up 9kom 322.900,00kn.
Kako se u petak nije moglo trgovati, današnji članak u V.L. , poziv na skupšrinu na ZSE… očekivao sam bar +5% uz dobar promet kad ono… [shocked]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Činjenica je da je naše tržište plitko,mnogo je dioničara koji su razočarani jer su u zadnjih 6 mjeseci izgubili dosta novca na burzi,ne podlježu više euforičnim vjestima,najavama rast i sl. i neće se tek tako lako vratiti jer "oparen kašu ladi" Osobno znam par ljudi kad im se spomene burza i dionice kosa na glavi im se diže!!!!!!!!!!! Stoga O P R E Z!!!!!!!!!!!

Zna li neko da li smo od početka 2007. god. imali manji promet do 11.30h od današnjih 11.228.564,00 kn

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

ATPL-R-A 2.694,00 5.81 % up 207kom 548.578,90kn.
Da li to neko pokušava trejdat?
INGR-R-A 36.000,00 1.03 % up 9kom 322.900,00kn.
Kako se u petak nije moglo trgovati, današnji članak u V.L. , poziv na skupšrinu na ZSE… očekivao sam bar +5% uz dobar promet kad ono…
[shocked]

Moram primjetiti kolega da je INGRa ispala malo iz fokusa.
Istina je da bi trebalo prije split-stocka dizati cijenu, no ovo je smiješno.
Nitko ne kupuje, usprkos split-stocku. Zašto?

"NARAVNO POSLIJE SVAKOG RASTA SLIJEDI KAPITALIZACIJA....." JFK

šta je to.. dal se dogodila koja katastrofa u Varaždinu ili…?
MIV , Vart. …. [bye]

New Report

Close