– ne radim u ATPL,
– imam vlastiti biznis,
– čuvam ovce na planini.
Pozdrav !
[/quote]
ovdje riječ "ovce" znači novac, a "planina" me nekako podjsjeća na Alpe i Švicarsku, dakle
citat bi trebao biti:
– novci su u Švicarskoj…
Problem naših bordara je netransparentnost ugovora za brodove, što s vanjskima nije slučaj. kod ATPl je Jerković kad je izašao Fi najavio prvi kvartal, pa se znalo što se može očekivati. Mene je ogromna razlika između zadnja dva kvartala kod TNPL navela na razmišljanje da im je dio flote na spotu jer se to i slagalo s rastom vozarina. Moja računica kaže da bi 2q od TNPL trebao biti jako dobar, ali znati ću bojim se tek kad izađe izvješće, jer nemam dovoljno podataka.
Ivana7 nazalost nema pojma. ATPL ne zaradjuje 5 % manje. Pa nije ATPL ZET ili Liburnia da prodaje karte na dnevnoj bazi, vec ugovara vozarine godisnje, trogodisnje ili svakih par mjeseci.
Ivana7, drz se ti kopna…
[/quote] Ovakvi komentari prelaze granicu pristojnosti,a nisu ni mudri.
Ivana nije uvijek u pravu,ali je najčešće u pravu.Ima veliko iskustvo, puno veću lovu od nas koju je
zaradila u dobra vremena i ona će dočekati novi uzlazni val.Od svih osoba na forumu Ivana je najbolje objasnila razlog pada burze u Hrvata.Od tog trenutka sam shvatio da ona razmišlja zrelije i malo šire od nas većine,te da je kapital stekla ne slućajno nego planirano.I zato je treba uvažavati,slušati,čitati,analizirati ali ne uvijeki poslušati.Ovo je za nju igra,koju ona odlično igra,a kao takva je stvarno opasan igrač.
Nije mudro biti joj na nišanu.
Barone čuvaj se!Kobra,kako sebi tepa Ivana, spremna je na skok.
Evo to ti je burza, gdje te jedna Ivana uzima na nišan (ili se sprema na skok).
Hehe, drugarice Ivanka, kod vas i ne pali ono "vita jela zelen bor, molim brzi odgovor"
Znaci drugarice Ivana ipak vi bas i nemate pojma o brodarima. Ili je ona druga solucija u pitanju? [smiley]
kad počinju stizat prva i dokad trebaju stić izvješća za drugi kvartal na ZSE?
Hvala.
prva će počet dolaziti na ZSE mjesec dana nakon završetka kvartala, znači krajem srpnja
upitao sam se o vasim motivima kad ovako pisete (i slicni vama)…Dakle neki zaključci koji proizlaze su slijedeći:
1. Zaljubljeni ste u Ivanu i zapravo joj se divite ali u maniri grubijana iz školskog dvorišta to joj pokazujete na način da joj podmećete nogu ili prolijete sok po novoj majici…
2. Ljubomorni ste na njenu britkost, i sposobnost (nemam namjeru provjeravati niti insinuirati s kakvim kapitalom ili uopce netko raspolaze) – njen stil je osebujan i zanimljiv i osobno rado čitam njene komentare (što nužno ne znači da se s tim slažem) stoga mi nije drago što mora trošiti energiju na nazovimo to "polemikom" s dijelom korisnika (koja nema veze s temom) što nameće
3. "teoriju zavjere": zapravo vršite diverziju jer ne dozvoljavate da se fokusiramo na topic…
I na kraju "drugovi i drugarice" su u ropotarnici povijesti…
drugarice i drugovi sta ocekujete danas?
Mislim da kaj se ne bu nikaj razlikovalo od prošlog tjedna.
1. Zaljubljeni ste u Ivanu i zapravo joj se divite ali u maniri grubijana iz školskog dvorišta to joj pokazujete na način da joj podmećete nogu ili prolijete sok po novoj majici…
2. Ljubomorni ste na njenu britkost, i sposobnost (nemam namjeru provjeravati niti insinuirati s kakvim kapitalom ili uopce netko raspolaze) – njen stil je osebujan i zanimljiv i osobno rado čitam njene komentare (što nužno ne znači da se s tim slažem) stoga mi nije drago što mora trošiti energiju na nazovimo to "polemikom" s dijelom korisnika (koja nema veze s temom) što nameće
3. "teoriju zavjere": zapravo vršite diverziju jer ne dozvoljavate da se fokusiramo na topic…
I na kraju "drugovi i drugarice" su u ropotarnici povijesti…
Druze, ja sam zaljubljen u njene brkove… inace, druze domagoj ni vama ne bi skodilo malo ulagati u znanje.
Molim vas da nas ne zamarate komentirajući kolegicu ivanu7.
Tek smo se riješili komentiranja Barona