već sam mislio evo jednog posta samo o dionicama bez autobiografskih elemenata al
niste mogli izdržat, ha kolegice? [lol]
jučer je na brodarima bilo cca 10 mil. kn prometa…stvarno mislite da neko manipulira s takvim prometom a barem 80% je ostvareno na cijeni 2540kn, tko i kakvu korist može izvuć iz toga…zajebat će mene za mojih osam dionica?
koja računica.
Komentari trgovanja, klasične manipulacije.
– samo mi Vi dajite i dalje jedinice.
– ja ću Vama stotice.
– ali vjerujte mi, ili možete i sami provjeriti.
– idite sa svojim svjedođbama i diplomama kod svoga bankara i pitajte kredit.
– ali niti jedan bankar ne gleda ocijene.
– on gleda Vašu imovinu i Vašu kreditnu sposobnost.
– ja stvarno u ovoj godini u niti jednoj procijeni koju sam tu napisala nisam pogriješila, a Vi ??????
– nema veze, život ide dalje.
– Mateja će i dalje svoj novac ulagati za mirnu i bezkrbnu (bezbrižnu) starost.
– ja sam odavno već, taj novac na burzi i zaradila, ali on više nikada neće doći na burzu.
– sada se tu igram i zabavljam, za većinu s dosta velikom lovom.
– pa stalno i pišem, I love this game.
– u ovoj godini trenutni mi je gubitak -12,58%, ali i tu sam zadovoljna s obzirom na tržišne prilike i mnogo puta sam bila prisiljena prodavati dionice s minusom.
– i ja isto manipuliram tržištem, ovaj tjedan naročito, to isto ću raditi i naredni tjedan.
– u četvrtak sam napisala 100% u dionicama.
– a u petak sam imala 15 transakcija, vidim kako mnogima to nije jasno, ali se može, čak mi je i ostalo nešto novaca za par transakcija u ponedjeljak.
Pozdrav !
Dividende.
– vidim kako to nitko ne piše.
– ali u petak mi je legla velika dividenda od INE, nije velika cca 15kn po dionici ali ja toga puno imam.
– legle su mi i još neke dividende,
– ali zbilja nemam pojma i od kojih firmi,
– jer mi je na uplatama bilo, tri uplate od SDA.
– jedna je INA, a ostale ?????????
– zar ne bi mogao SDA uz uplatu napisati i za koju dionicu.
Pozdrav !
Inace ekipa , medvjed je medvjed, bilo u dionicama ili u cashu, on je uvijek na tamnoj strani.
Onaj ko je bik na 5000 crobexu, a medvjed na 3700, ispirke, al taj mi više lići na magarca [lol]
ha ha, sjajno, čista stotka.
kada još vidim da se medvjedi počinju služiti prijetnjama nuklearnih uništenja, onda se moram sjetiti pershinga.
onog časa kad je krenula histerija straha od atomskog rata i kad su po europi milijuni demonstrirali protiv reagana, krenulo je najbolje doba u povijesti burzi.
ovih dana je najvise profitirao onaj tko se kladio na hrvatsku….a burza ce sigurno roknuti dolje kad stranci iz objesti pocmu rusiti prodajom nase dionice jer je
——-HRVATSKA PRVAK EVROPE—–…..
…lijep pozdrav i vidimo su na cetvrtfinulu u becu…
Saudijska Arabija planira u srpnju povećati proizvodnju nafte za pola milijuna barela dnevno, što ukazuje na porast zabrinutosti te države o negativnom utjecaju visokih cijena nafte na globalno gospodarstvo, piše The New York Times.
definitivno ih je to ponukalo [lol]
ja ovo shvaćam ovako:
ATH nafte je blizu (cjenovno i vremenski) i sad treba uvalit što veću količinu pri ovim visokim cijenama…svi redom..arapi prodat što više barela onima koji ne mogu birat, sestre pohvatat vrhnje, rješit se zaliha, špekulatni i financijaši pozatvarat pozicije, kapitalizirat dobit, uhvatit pozicije na drugim tržištima (dionice, dolar, šta sve ne)…naravno nemogu svi odjednom jer bi sutra već bila na 80$ pa se kreće ovakvim promo akcijama da bi se dobio što veći manevarski prostor…
porast zabrinutosti te države o negativnom utjecaju visokih cijena nafte na globalno gospodarstvo…moram se još jednom nasmijat, isto tak je AZ OMF bio zabrinuta za moj džep zbog konsolidiranog Leda na 20000. [lol]
Dividende.
– vidim kako to nitko ne piše.
– ali u petak mi je legla velika dividenda od INE, nije velika cca 15kn po dionici ali ja toga puno imam.
– legle su mi i još neke dividende,
– ali zbilja nemam pojma i od kojih firmi,
– jer mi je na uplatama bilo, tri uplate od SDA.
– jedna je INA, a ostale ?????????
– zar ne bi mogao SDA uz uplatu napisati i za koju dionicu.
Pozdrav !
13.06.2008. DIVID/INA-R-A/MBR: 1103004xxx 360,00 KN
19.05.2008. DIVID/HT-R-A/MBR: 0107971330xxx 22.443,21 KN
Ne znam kako to na ne znate od koga vam je sjele dividenda, evo ovo je dividenda koja je sjela za moga sina lijepo se vidi od koga je sijela i za koga po matičnom broju, a ova druga je recimo moja za HT.
Lijep pozdrav
U krajnju ruku obavjest o dividendi stiže na kućnu adresu. Tako je bar bilo za HT, a za Inu je još rano. Idući tjedan ako Bog da. Jedini preduvjet je da posjedujete dotične dionice.
Poštovani kolege investitori,
upravo sam završio pregled zbivanja na globalnom tržištu kapitala u petak, pa ga komentirajte i kritizirajte koliko želite:
Burze: Uzlet globalnog tržišta kapitala
http://www.poslovni.hr/82774.aspx
Poštovani kolege investitori,
upravo sam završio pregled zbivanja na globalnom tržištu kapitala u petak, pa ga komentirajte i kritizirajte koliko želite:
Burze: Uzlet globalnog tržišta kapitala
http://www.poslovni.hr/82774.aspx
Tamo gdje onaj govori da bez vodstva Wall Street-a dionička tržišta neće nigdje ići dovoljno
govori o njihovoj snazi pa i utjecaja i na naše tržište.
MBR: 0107971330xxx
To zelis reci da ti je za 2 tjedna rođendan ? [wink]
To zelis reci da ti je za 2 tjedna rođendan ? [wink]
[/quote]
Evo ti stotka za oštroumnost.