Ma Anricom, zovi Hanfu i Samodola ka onomad!!!!
[lol]
Janezi tonu. Samo da ne dignu sidro….
KD Victoria potonula 2,84 posto
Ja sam u Victoriji. To je fond koji je investiran u ArenaTurist i stoga je dosta pao s padom te dionice. Koliko shvaćam, nakon isplate sredstava dioničarima ArenaTurista nakon smanjenja temeljnog kapitala, ovaj fond bi trebao porasti.
Ja sam u Victoriji. To je fond koji je investiran u ArenaTurist i stoga je dosta pao s padom te dionice. Koliko shvaćam, nakon isplate sredstava dioničarima ArenaTurista nakon smanjenja temeljnog kapitala, ovaj fond bi trebao porasti.
[/quote]
Ja sam čuo da se iskrcavaju iz pojedinih dionica jer im fali casha.
Sad , tko je u pravu.
Ljudi bilo bi vrijeme barem vama koji visite na forumu da je ulaganje u fondove stupidno.Teško mi je vjerovati da informatički pismen čovjek kome je preko interneta dostupna svaka informacija još uvjek drži novce u fondovima.
[shocked] [shocked]
[shocked]
[shocked] [shocked]
sutra crobex najmanje tri posto UP…………..a dax tri posto down, hihihi
sutra crobex najmanje tri posto UP…………..a dax tri posto down, hihihi
Vise vode u cocacolu stavljaj
Janezi tonu. Samo da ne dignu sidro….
KD Victoria potonula 2,84 posto
U srijedu je većina investicijskih fondova ponovno bila u minusu. Naime, baš kao i dan ranije, dionički fondovi većinom su bilježili gubitke, baš kao i mješoviti te obveznički investicijski fondovi. Svi novčani fondovi, pak, su bili u plusu.
Vaš link
Analiza: Potonuće Atlantske povuklo Crobex u crveno
Crobex je na kraju ipak ostao u minusu, ali samo 0,19 posto nakon što je cijeli dan tonuo više od pola posto. Snažan porast likvidnosti i optimizma dogodio se u posljednjim minutama trgovanja, ali Atlantska plovidba nije bila na meti ulagača.
Vaš link
Pa baš je ATPL bila na meti ulagača!
Ljudi bilo bi vrijeme barem vama koji visite na forumu da je ulaganje u fondove stupidno.Teško mi je vjerovati da informatički pismen čovjek kome je preko interneta dostupna svaka informacija još uvjek drži novce u fondovima.
[shocked] [shocked]
[shocked]
[shocked] [shocked]
[/quote]
Ušao sam u Victoriju, fond to jest, u ožujku 2005. U to vrijeme nisam pomišljao da ću trgovati dionicama preko interneta. Htio sam samo uložiti novac uz dobar prinos bez puno razmišljanja. Osim toga, fondovi imaju pristup stranim tržištima.
[/quote]
zar ti nisam lijepo rekao da nemaš pojma o loptoguračkom nogometanju, hihihi [lol]
ajde dobro sutra crobex 2,1% UP, a Dax 2,1% down
[tongue]
[/quote]
zar ti nisam lijepo rekao da nemaš pojma o loptoguračkom nogometanju, hihihi [lol]
[tongue]
[/quote]
Da ne bi sutra liječio mamurluk veličine Mount Everesta, uz isto takav minus Crobexa.
Izgleda da ne bu sve tak crno sutra…!!!
http://www.centar.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=284:ponuda-za-anheuser-busch-oraspoloila-ulagae-na-wall-streetu&catid=1:zadnje-vijesti&Itemid=50
[/quote]
[tongue]
[/quote]
mamurluk ce sutra onesposobiti 40% ulagača i 80 % fond managera [rolleyes]