Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Inovator2
Istina, dosta je kupnja jaka 3000kom, dok je prodaja slabija 9800 kom.
Braniteljski fondovi imaju toliko dionica, da bi mogli zakucati INA-u na dno, ali taktika povremenog dizanja, je vrlo mudra.

Vjerujem da je vrijeme za korak gore, ali mali korak, koračić.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Vidim da se na temi "što smo danas tržili" hrpa drukera za pad hvali da su napokon ušli u neke "dijonice" .Sad je za očekivati da naglo promjene mišljenje, a i neki će se likovi opet početi javljati kako je sve podcijenjeno itd…..Jadno..nema šta… [cool]

Jos nisu naucili da kod nas za okretanje trenda treba desetak dionica u blokadu…

Sutra bi znali dobro potegnuti. Šteta što se burza zatvarila u 16 sati, jer bi već danas "pozelenili".

slazem se.
i ja ocekujem skori rast …
nekako mi "mirisi" na rast.
a i TA isto govori…

evo malo se zakopčam na net da pratim papka ančića kako puši
i gledam američki i eu market kako raste a mi ko glijive strašno
samo me pobijeda nad njemcima može oraspoložit

mi smo ipak zemlja slučaj

@Inovator2

Istina, dosta je kupnja jaka 3000kom, dok je prodaja slabija 9800 kom.

Pa normalno da je broj prodaja veći. To je skoro uvijek tako. I ja kad kupim dionicu, odmah isti dan napišem nalog za prodaju za jedno 10 do 20% veću cijenu, odnosno koliko je potrebno da dionica dotakne gornju crtu Bollingerovog kanala, pa nije rečeno da ću to uspijeti prodati za dan, dva tri ili mjesec ili više. Nalog za HT mi stoji već negdje pola godine na 380KN. S HT-om sam se zeznuo jer tada još nisam ni znao što je to Bollingerov kanal, a kamoli ga primjeniti. Pa što, neka sada nalog stoji. I normalno, nalog se broji da je na prodajnoj strani, a to ne znači da ću ga prodati odmah. Ako se uspoređuje broj naloga na kupnji i na prodaji, dobro je to uspoređivati u nekim +/- okvirima cijene.

ČARUGA, 12.06.2008. u 17:04
Baron

Kako jenkiji stoje?

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Vidim da se na temi "što smo danas tržili" hrpa drukera za pad hvali da su napokon ušli u neke "dijonice" .Sad je za očekivati da naglo promjene mišljenje, a i neki će se likovi opet početi javljati kako je sve podcijenjeno itd…..Jadno..nema šta… [cool]

Jos nisu naucili da kod nas za okretanje trenda treba desetak dionica u blokadu…

[/quote]

Tako je, trend se okreće sa blokadama.

@Tigrus

Molim objasniti šta i kako kaže TA da market ide gore.
Evo jučer je bila ista priča, pa pogledaj danas minusa.

@ČARUGA
Jenkiji mogu danas gore, pa sutra dolje, pa opet gore pa dolje, ali sve zajedno idu DOLJE.
Šta im preostaje nakon onakvih velikih padova, nego da se malo vrate.

Nakon ovog umjetno i namjerno izazvanog pada ATPL-a da se određena gospoda ukrcaju, mislim da bi sutra trebalo doći značajnijeg oporavka, naravno i Crobexa sukladno EU i Amera.

molim vas pogledajte ove naloge na mdpl…cirkus…..na ovakav nacin ju nece gurnut u trgovanje…. [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@mačak
Kakva je situacija za sutra? Nikako da padnemo ispod onih mojih predviđenih 3700. Hoće se to možda sutra desiti, pa da prestanem tu više trkeljati?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

@Baron
Zašto naglo padanje?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Janezi tonu. Samo da ne dignu sidro….

KD Victoria potonula 2,84 posto

U srijedu je većina investicijskih fondova ponovno bila u minusu. Naime, baš kao i dan ranije, dionički fondovi većinom su bilježili gubitke, baš kao i mješoviti te obveznički investicijski fondovi. Svi novčani fondovi, pak, su bili u plusu.
Vaš link

Analiza: Potonuće Atlantske povuklo Crobex u crveno

Crobex je na kraju ipak ostao u minusu, ali samo 0,19 posto nakon što je cijeli dan tonuo više od pola posto. Snažan porast likvidnosti i optimizma dogodio se u posljednjim minutama trgovanja, ali Atlantska plovidba nije bila na meti ulagača.

Vaš link

New Report

Close