Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@verdi

Nikad više ljudi u fondove, nek se pozatvaraju smradovi…

Vjerujem da će taj scenraio uskoro se desiti. Mirovinci će režirati.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Jeste vidjeli koji skok crobex napravio u zadnjoj minuti..i Blanka Valašić bi mu pozavidjela…svaka čast,dobro odigrano.

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Opet isti scenarij podizanja crobexa preko HT-a (smanjivanje minusa) sa kupnjom cca 3000 kom i pretplate prosijecne cijene za 2 kn-.Prosijecna za sutra 277,79 a zavrsna 279,80.

Napad na Adris, HT, Inu i još nekoliko dionica pred sam kraj zatvaranja burze. Crobex se dignuo u par sekundi iz -0,78 na -0,19. Da je bila burza otvorena još samo pet minuta, Crobex bi bio dobro pozitivan.

Sutra bi znali dobro potegnuti. Šteta što se burza zatvarila u 16 sati, jer bi već danas "pozelenili".

Napad na Adris, HT, Inu i još nekoliko dionica pred sam kraj zatvaranja burze. Crobex se dignuo u par sekundi iz -0,78 na -0,19. Da je bila burza otvorena još samo pet minuta, Crobex bi bio dobro pozitivan.

Ma hajde.
Da je bio još duže otvorena, eto nas na 5300 u samo par sekundi.

Vidim da se na temi "što smo danas tržili" hrpa drukera za pad hvali da su napokon ušli u neke "dijonice" .Sad je za očekivati da naglo promjene mišljenje, a i neki će se likovi opet početi javljati kako je sve podcijenjeno itd…..Jadno..nema šta… [cool]

Napad na Adris, HT, Inu i još nekoliko dionica pred sam kraj zatvaranja burze. Crobex se dignuo u par sekundi iz -0,78 na -0,19. Da je bila burza otvorena još samo pet minuta, Crobex bi bio dobro pozitivan. Bila je ovo još jedna škola svima koji su prodavali danas tokom dana. Nije se isplatilo.

@ksfarić

Šta bi fondovi da ne mogu prodavati takvima?
A oni misle kako dionica mora odma gore kad ju kupe.
Malo zeznuto.
Mislim da još nismo dotaknuli dno. Mao padamo na malim prometima.

Baronu…

Ako je tebi na ATPL mali promet…onda ne znam koliko bi trebao iznositi veliki promet…

@ksafarić
Mislio sam na Crobex [bye]
42 mil kuna redovni
16 mil institucionalni

Naznaka kaj nas ceka sutra na INI ? [proud]

Ide INA sutra gore, ide. Ja sam doduše mislio da će i danas tokom dana, ali ni sutra nije kasno.

New Report

Close