Jeste vidjeli koji skok crobex napravio u zadnjoj minuti..i Blanka Valašić bi mu pozavidjela…svaka čast,dobro odigrano.
Opet isti scenarij podizanja crobexa preko HT-a (smanjivanje minusa) sa kupnjom cca 3000 kom i pretplate prosijecne cijene za 2 kn-.Prosijecna za sutra 277,79 a zavrsna 279,80.
Napad na Adris, HT, Inu i još nekoliko dionica pred sam kraj zatvaranja burze. Crobex se dignuo u par sekundi iz -0,78 na -0,19. Da je bila burza otvorena još samo pet minuta, Crobex bi bio dobro pozitivan.
Sutra bi znali dobro potegnuti. Šteta što se burza zatvarila u 16 sati, jer bi već danas "pozelenili".
Napad na Adris, HT, Inu i još nekoliko dionica pred sam kraj zatvaranja burze. Crobex se dignuo u par sekundi iz -0,78 na -0,19. Da je bila burza otvorena još samo pet minuta, Crobex bi bio dobro pozitivan.
Ma hajde.
Da je bio još duže otvorena, eto nas na 5300 u samo par sekundi.
Vidim da se na temi "što smo danas tržili" hrpa drukera za pad hvali da su napokon ušli u neke "dijonice" .Sad je za očekivati da naglo promjene mišljenje, a i neki će se likovi opet početi javljati kako je sve podcijenjeno itd…..Jadno..nema šta… [cool]
Napad na Adris, HT, Inu i još nekoliko dionica pred sam kraj zatvaranja burze. Crobex se dignuo u par sekundi iz -0,78 na -0,19. Da je bila burza otvorena još samo pet minuta, Crobex bi bio dobro pozitivan. Bila je ovo još jedna škola svima koji su prodavali danas tokom dana. Nije se isplatilo.
@ksfarić
Šta bi fondovi da ne mogu prodavati takvima?
A oni misle kako dionica mora odma gore kad ju kupe.
Malo zeznuto.
Mislim da još nismo dotaknuli dno. Mao padamo na malim prometima.
@ksafarić
Mislio sam na Crobex [bye]
42 mil kuna redovni
16 mil institucionalni
Ide INA sutra gore, ide. Ja sam doduše mislio da će i danas tokom dana, ali ni sutra nije kasno.