imam neki osjećaj da budu svi shorteri skuplje kupovali nego su prodali!
a i veseli me činjenica kolko ljudi je u cashu, možda napokon i bude nešto od rasta! [lol]
Gledam danas nex montenegro,većina akcija u plusu i onda pogledam na zg burzu ,sve crveno …komedija!!
a i veseli me činjenica kolko ljudi je u cashu, možda napokon i bude nešto od rasta! [lol]
Kako se mogu ulagači koji su kupovali skoro mjesec dana na prometima od 70-100 mil kuna, se istovariti u tjedan dana na prometu od 35-45 mil kuna i biti u cashu?
Gledam danas nex montenegro,većina akcija u plusu i onda pogledam na zg burzu ,sve crveno …komedija!!
Ajde, ajde… Evo i Belex i slovenci su isto u minusu.
I opet će Samodol biti kriv! [lol]
Zato što je jaaako pala,ali i zato što ja moram pod hitno nešto kapitalizirati…pravi odgovor ,zar ne? [wink]
[/quote]
lipa Mare , a što bi ti kapitalizirala [wink]
[/quote]
a imam ja puno toga,ovisi… [lol]
Dalekovod ostvario porast prihoda i pad dobiti
Business.hr/Hina
12.06.2008 11:01
Unatoč rastu inflacije i usporavanju rasta gospodarstva, poslovodstvo Dalekovoda zadovoljno je rezultatima ostvarenim u prvom tromjesečju i ostaje pri procjenama rezultata za cijelu ovu godinu.
Vaš link
Uskoro ističe LOCK-UP dioničara dalekovoda nakon , mislim 8 godina. Bit će svega. Zato taj članak.
Kako se mogu ulagači koji su kupovali skoro mjesec dana na prometima od 70-100 mil kuna, se istovariti u tjedan dana na prometu od 35-45 mil kuna i biti u cashu?
[/quote]
logika 1
psihologija 1
matematika 1
p.s. nije ti nikad palo na pamet da postoje i institucije koje ne trejdaju ko recimo ti! [wink]
Još dva mjeseca pa se očekuje odbijanac
ti si optimista. [thumbsup]
ja sam realista i ocekujem za dva i pol mjeseca. [wink]