Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako ništa drugo, barem nema panične rasprodaje i to je pomak?!

Opustite se malo, prošetajte, pripremite se na utakmicu, ovo je smijurija od prometa, sutra je novi dan..Osobno sam uvjeren, da neko pravog pada nece bit tako skoro, prije lagani rast.

Optimist, tvoje postove i zatvorenih očiju mogu čitati, uvijek su isti. Optimistični. [lol]
E sad ne znam koliko je to pametno u ovim vremenima.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Takav sam ja bio optimist pa sam popušio i gaće koje nosim na sebi.

nema rasprodaje(panike)-dobar znak [thumbsup]

NEMA PREDAJE

zagrebačka burza: još jedan letargičan dan?
Investitori u Hrvatskoj mogli bi uskoro kapital seliti u regiju

Nakon jučerašnjeg blagog oporavka cijena dionica, na Zagrebačkoj burzi danas većina analitičara očekuje nastavak negativnog trenda, s obzirom na najnoviji pad američkih i azijskih burzovnih indeksa. No, ako idućih dana u Srbiji proeuropske stranke sastave vladu, to će dati pozitivni impuls burzama u cijeloj regiji.
Vaš link

Na burzi uvijek neko dobiva i netko gubi ,to vam je tako

Evo savjeta dana;

Prestanite čitati ove negativce koji rade za pad, i odmaknuli ste zlo od sebe.
Bolje izađite van, vani je sunčano uživajte u danu.

neznam kako je kod tebe ali kod mene samo sto ne padne kisa i puse tak da mi je ljepse unutra
[wink]

pepe7

Takav sam ja bio optimist pa sam popušio i gaće koje nosim na sebi.

tako ti je to kad počneš sam sebe preozbiljno doživljavati, hihihi……………..
moraš povremeno proučiti i tuđa mišljenja [lol]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Evo neka mi netko navede samo jedan razlog za koji bi burza trebala počet rasti

Opustite se malo, prošetajte, pripremite se na utakmicu, ovo je smijurija od prometa, sutra je novi dan..Osobno sam uvjeren, da neko pravog pada nece bit tako skoro, prije lagani rast.

Optimist, tvoje postove i zatvorenih očiju mogu čitati, uvijek su isti. Optimistični. [lol]
[/quote]
Okostnica portfleja su mi HT i ERNT, ostalo zanemariv postotak, tako da nema straha a ima i nešto keša za dokup..U minusu sam dobranom zbog nekih dionica koja nisu ispunila moja ocekivanja, ali znam da dolazi sunce posle svake kiše, meni je dosta 20% do kraja godine..Vjerujem da i onima u kešu nije bajno, non stop drukati na dole, a može se lako zakasniti ulaz.. [thumbsup]

[/quote]
Okostnica portfleja su mi HT i ERNT, ostalo zanemariv postotak, tako da nema straha a ima i nešto keša za dokup..U minusu sam dobranom zbog nekih dionica koja nisu ispunila moja ocekivanja, ali znam da dolazi sunce posle svake kiše, meni je dosta 20% do kraja godine..Vjerujem da i onima u kešu nije bajno, non stop drukati na dole, a može se lako zakasniti ulaz.. [thumbsup]
[/quote]

A di ćeš sad ulaziti i hvatati padajuće noževe?

zagrebačka burza: još jedan letargičan dan?
Investitori u Hrvatskoj mogli bi uskoro kapital seliti u regiju

Nakon jučerašnjeg blagog oporavka cijena dionica, na Zagrebačkoj burzi danas većina analitičara očekuje nastavak negativnog trenda, s obzirom na najnoviji pad američkih i azijskih burzovnih indeksa. No, ako idućih dana u Srbiji proeuropske stranke sastave vladu, to će dati pozitivni impuls burzama u cijeloj regiji.
Vaš link

Kaj mogli bi? Već su tamo odavno. Juče je na kupnji u Bg bilo više od 50% stranih investitora! Ne mislite valjda da su Japanci došli loviti tunu na Adu Ciganliju.Kad stvar izađe u novinama to je već prošlo svršeno vrijeme.

who dares, wins

New Report

Close