Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel bi mogli mogli u plus ipak danas?

Bi ako se počne kupovati ,ali tko će sad kupovati
[/quote]
Kupci!! [wink]

Nije sve tako sivo.....

Kolege,
dali mene gledalica zeza ili je stvarno samo 10 milja prometa do sada?

Pa ne kužim, ovo je sve jadnije i jadnije.
Došli smo pred situaciju kada će se burza zatvoriti jer nema prometa [lol] [lol] .

Čitam i opet velim kaj Vas je počelo veseliti kada vidite u EU 0,30% rasta?

A joj vi ste veći pesimisti od mene, ali ste u dionicama i morate glumiti optimistu.

Btw znate staru:
JA NISAM PESIMIST, JA SAM SAMO VRLO DOBRO INFORMIRAN OPTIMIST!!!

NISAM JA SAMPRAS KOJI VIĆE UP UP UP, JA SJEDIM NA CASHU, TRPIM INFLACIJU KOJA MI GRICKA CASH I ČEKAM CROBEX NA 3000

1500 komada na magmi otislo u sekundi

-0,26%
1,8 mil kuna redovni
6 mil kuna instituc
Ovo udaranje na INGRI po asku je samo napalilo investitore na prodaju, naranvno povećala se prodaja odmah.

Uvjek ista stvar,nasamare vas cijepanjem dionica.Ingra najavila cijepanje 1:150 i sad navali narode.Kojoj je to dionici stok-split u zadnje vrijeme donio koristi.Da ne citiram Bufeta gdje kaže da cijepanjem dionice kompanije ulagače prave budalama. [cry]
[/quote]
Živa istina majstore. Na adris sam se jedva nekako navikao, na konzum još nisam, ova vijaduktova dokapitalizacija mi je zbunjola totalna!Volio bi znati gdje su našli taj omjer 1:150? Zašto nije okruglo da se lakše pamti? Ili je to namjerno da treniramo sive stanice. Možda uvedu i par, nepar čisto dinamike radi. Muško, žensko isto ne bi bilo loše.Što duže razmišljam dolazim do neslućenih mogućnosti kako bi se igra dala zakomplicirati.

who dares, wins

3746 bodova, baš i nije od armiranog betona….
-0,71%
Ulazimo u spriralu prema dolje.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Još dva mjeseca pa se očekuje odbijanac

[thumbsup]

Nije sve tako sivo.....

Tako je.
Btw svi su najavljivali da će kriza biti najjaći u ljetnim mjesecima, stoga isto ne vidim razloga za oporavak.

Jedino možda zato jer plavi ima ingru i ona mora rasti jer je dionica podcijenjena.
Realna cijena joj je 80 000 kn. [bye] [bye]

Ali ne vjerujem da je ekipa kupuje radi splita, kada pogledam knzm onda se nasmijem.

Plavi si prodao svoju ingru?

NISAM JA SAMPRAS KOJI VIĆE UP UP UP, JA SJEDIM NA CASHU, TRPIM INFLACIJU KOJA MI GRICKA CASH I ČEKAM CROBEX NA 3000

Pozdrav kolegi jomiiii, koji me nagovarao da jučer kupujem, i da će do petka jako rasti.
E pa…

ZSE uživo: Jučerašnji dobici poništeni u prvim minutama

Nakon gotovo sat vremena trgovanja na Zagrebačkoj burzi ostvareno je oko sedam milijuna kuna prometa, a Crobex je pao 0,57 posto, na 3752,49 bodova.

Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Pozdrav kolegi jomiiii, koji me nagovarao da jučer kupujem, i da će do petka jako rasti.
E pa…

Nakon gotovo sat vremena trgovanja na Zagrebačkoj burzi ostvareno je oko sedam milijuna kuna prometa, a Crobex je pao 0,57 posto, na 3752,49 bodova.

Vaš link

ja stojim iza svoji rjeci a ako vec javno iznosiš onda reci raji da si zvao investitore i da su ti rekli da ce trziste past ispod 3200 bodova e pa ja sad tebi odgovorno tvrdim da se to nece desit

Opustite se malo, prošetajte, pripremite se na utakmicu, ovo je smijurija od prometa, sutra je novi dan..Osobno sam uvjeren, da neko pravog pada nece bit tako skoro, prije lagani rast.

E pa…

Vaš link

Barone vidimo i sami da to pada i da će padati , ali ne moraš svaki tekst koji je negativan postat ovde.Svaki treći post je tvoj.malo se skuliraj i smanji doživljaj.

bit će bolje................

New Report

Close