Je li ovo opet izletio ZSE iz mreže, ili je zamrla trgovina?
ATPL -3% (fondovi rokaju)
Gdje su sad oni koji su jučer govorili da treba u shopping. E moji izviđači. [undecid]
Odosmo dolje Croby -0,40%
Što jes, jes
[/quote]
Kaj si i ti presao u cash ?
Pa
Odbijanca kao i nekog velikog prometa danas neće biti.
Bice odbijanac na malom prometu, daytraderi su u akciji, dan je ko stvoren za to.. [thumbsup]
Sudeći po prometima, najbolje da se ZSE zatvori na neko vrijeme, ili da barem kratica promijeni značenje
Zagreb Stoka Exchange…mislim da veći promet imaju na sajmu stoke u nekom selu u Texasu…odoh ja, ajd bok.
-0,26%
1,8 mil kuna redovni
6 mil kuna instituc
Ovo udaranje na INGRI po asku je samo napalilo investitore na prodaju, naranvno povećala se prodaja odmah.
Uvjek ista stvar,nasamare vas cijepanjem dionica.Ingra najavila cijepanje 1:150 i sad navali narode.Kojoj je to dionici stok-split u zadnje vrijeme donio koristi.Da ne citiram Bufeta gdje kaže da cijepanjem dionice kompanije ulagače prave budalama. [cry]
Što jes, jes
[/quote]
Kaj si i ti presao u cash ?
[/quote]
Naravno da nisam.
Samo gledam u monitor
Analitičari: Većina očekuje novi pad Crobexa[/b]
Business.hr/Hina
12.06.2008 09:55
Nakon jučerašnjeg blagog oporavka cijena dionica, na Zagrebačkoj burzi danas većina analitičara očekuje nastavak negativnog trenda, s obzirom na najnoviji pad američkih i azijskih burzovnih indeksa.
Vaš link
ATPL -3% (fondovi rokaju)
Ajde ne trkeljaj s fondovima, slučajno znam ko prodaje i zašto prodaje, ali isto tako vidim po transakcijama da je fondovima lijepo upalo po skrivenim nalozima na kupnji!
Bice odbijanac na malom prometu, daytraderi su u akciji, dan je ko stvoren za to.. [thumbsup]
[/quote]
[lol]
Naravno da nisam.
Samo gledam u monitor
Samo provjeravam [wink]