Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Je li ovo opet izletio ZSE iz mreže, ili je zamrla trgovina?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

ATPL -3% (fondovi rokaju)
Gdje su sad oni koji su jučer govorili da treba u shopping. E moji izviđači. [undecid]
Odosmo dolje Croby -0,40%

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Odbijanca kao i nekog velikog prometa danas neće biti.

Što jes, jes

[/quote]

Kaj si i ti presao u cash ?

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Pa ja stvarno mislim da sad i treba u shopping jer idemo gore uskoro [kiss]

Pa

Bice odbijanac na malom prometu, daytraderi su u akciji, dan je ko stvoren za to.. [thumbsup]

Sudeći po prometima, najbolje da se ZSE zatvori na neko vrijeme, ili da barem kratica promijeni značenje

Zagreb Stoka Exchange…mislim da veći promet imaju na sajmu stoke u nekom selu u Texasu…odoh ja, ajd bok.

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

-0,26%
1,8 mil kuna redovni
6 mil kuna instituc
Ovo udaranje na INGRI po asku je samo napalilo investitore na prodaju, naranvno povećala se prodaja odmah.

Uvjek ista stvar,nasamare vas cijepanjem dionica.Ingra najavila cijepanje 1:150 i sad navali narode.Kojoj je to dionici stok-split u zadnje vrijeme donio koristi.Da ne citiram Bufeta gdje kaže da cijepanjem dionice kompanije ulagače prave budalama. [cry]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Što jes, jes

[/quote]

Kaj si i ti presao u cash ?

[/quote]

Naravno da nisam.
Samo gledam u monitor

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Analitičari: Većina očekuje novi pad Crobexa[/b]
Business.hr/Hina
12.06.2008 09:55

Nakon jučerašnjeg blagog oporavka cijena dionica, na Zagrebačkoj burzi danas većina analitičara očekuje nastavak negativnog trenda, s obzirom na najnoviji pad američkih i azijskih burzovnih indeksa.
Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

ATPL -3% (fondovi rokaju)

Ajde ne trkeljaj s fondovima, slučajno znam ko prodaje i zašto prodaje, ali isto tako vidim po transakcijama da je fondovima lijepo upalo po skrivenim nalozima na kupnji!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Pa

Bice odbijanac na malom prometu, daytraderi su u akciji, dan je ko stvoren za to.. [thumbsup]
[/quote]
[lol]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Naravno da nisam.
Samo gledam u monitor

Samo provjeravam [wink]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

New Report

Close