Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ko kaze da nema nafte http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/biznis/visoka-cijena-razvoja-brazilskih-nalazista-nafte

Koliko ja imam filing, ništa od daljnjeg pada, bar ne za sada, ko je poispadao, ispao je, a novu priliku će tražiti u nekim daljnjim vremenima, vjerojatno ne na nižim razinama od ovih.

Što mislite da je na ovim volumenima sve prepušteno nama, ajd malo razmislite i mućnite glavom i izbacite te psihoze koje Vam uvaljuje Baron, vidim da su već neki popušili foru.

@mamus

Imaš loš feeling.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Kupio sam novu Minasicu, mljevenu. Kak od nje ostane fini gusti talog .
Evo upravo sad sam vidio u talogu da sutra idemo gore.
Mišljenja?

Sutra idemo gore barem 2% usprkos Amerima [thumbsup]

Mogli bi , da ti iskreno kažem.
Kad sad fondovi krenu izlaziti u Srbiji i krenu ponovo prema nama, pa da vidiš Crobex na 5300 u par tjedana. (oprostite mi što spominjem njegovu svetost "5300")

Oglasio se ROha…. [bye]

Guverner poručio premijeru
Rohatinski Sanaderu: Zamrznite plaće i režije te smanjite potrošnju

Vaš link

@mamus

Imaš loš feeling.

Ma daj Barone, ne mislim ništa osobno, očito je po volumenima da je namjerno pušteno da tržište klizne lagano dole, ali pazite "lagano", naravno već danas je zaustavljeno klizanje.
Još sutra će nešto procuriti do 10.30-11:00, a posle toga barem 2% u plusu, stoga sutra oprez na bidu i ne gurati se jer bi mogli zažaliti i ostati kratkih rukava i izigrani.

Nego, nisi se valjda nagutao tog taloga od "Minasice", nije dobro za zdravlje, možd sutra budeš više na WC-u nego na forumu!? [lol]

možd sutra budeš više na WC-u nego na forumu!? [lol]

pa njemu je to jedno te isto [lol]
šala barone
sutra si za rođendan želim neku blokadu.

James Knox "SRETAN RODJENDAN"

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Kupio sam novu Minasicu, mljevenu. Kak od nje ostane fini gusti talog .
Mišljenja?

Bolje čitaš iz taloga, nego iz TA…

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

vece
oprostite opet se ponavljam ali opet nisam nis kupio
jedino kaj sam dan potratio bezveze i to mi je najveci minus
pofuk

Koliko ja imam filing, ništa od daljnjeg pada, bar ne za sada, ko je poispadao, ispao je, a novu priliku će tražiti u nekim daljnjim vremenima, vjerojatno ne na nižim razinama od ovih.

Što mislite da je na ovim volumenima sve prepušteno nama, ajd malo razmislite i mućnite glavom i izbacite te psihoze koje Vam uvaljuje Baron, vidim da su već neki popušili foru.
……..
oš sutra će nešto procuriti do 10.30-11:00, a posle toga barem 2% u plusu, stoga sutra oprez na bidu i ne gurati se jer bi mogli zažaliti i ostati kratkih rukava i izigrani.

kolega, sa filingom se obratite kolegi buffetu, eh kod nas je toliko genijalnih strucnjaka, tko kaze da Hrvatska nema proizvoda za izvoz… mi mjesecno proizvedemo bar 30 vrhunskih trejderskih strucnjaka…..

Fidel, 12.06.2008. u 00:55
Prihvaćate li rukavicu izazova Warren Buffett-a?
U ponedjeljak je Warren Buffett bacio rukavicu izazova svim svjetskim investitorima ponudivši im opkladu u kojoj će on sam (s jedne strane opklade) iz vlastitog džepa uložiti 320 tisuća američkih dolara stvarnog novca.

Mišljenja?

– uloži u znanje a ne u talog o kafe.
– po svim analizama završili smo u kanalu i idemo sutra dolje.

– po meni će najviše padati građevinari jer su dosta precijenjeni.
– diže se cijena energentima.
– sigurno se diže cijena hrani.
– plaće će se zamrznuti.
– Zagreb, cijene nekretnina padaju.
– država nema novaca za kapitalnu izgradnju.
– Amerika u crvenome.
Pozdrav !

New Report

Close