Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto raste INGR?
Svašta. [kiss]

ma dajte kaj se sad opet desilo sa ingrom molim vas

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
3.774,07 0.31% 86.211.428,46 kn 50.964.205,41 kn 35.247.223,05 kn 0,00 kn

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

pa ova kupnja na dionicama nemre mrkvu iščupat.

Iskreno rečeno svjetske burze su lakrdija, kao dionicee u SAD-u padaju jer su njihove zalihe nafte pale ( što je zanemarivo u svjetskim okvirima), svaki dan namjerno puštaju ove analitičke kuće neke kvazi loše vijesti da bi srušile burze, a mi normalno kao burza koja je sto godina iza majmuna sve te loše vijesti prihvaćamo. Pogledajte samo koliki su američki hedge fondovi (kapital) te će vam sve bit jasno, te kako bezveze pumpaju naftu. Ja prihvaćam pad ali ovakav neselektivan kao u nas nikako ne mogu, kod nas uopće se dobre vijesti ne vrednuju, neke su dionice precjenjene i trebaju se korigirati, ali neke su strašno podcjenjene te uopće nisu u focusu.
LAkrdija kažem vam

Imam fantomske dionice

Mani se ovo trgovanje ne sviđa.
I kad krene gore , brzo se vrati nazad.
A kad krene nazad, ne vraća se uopće. [undecid]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

AIK banka danas u Bg sama napravila veći promet(61 mkn) nego svi zajedno u Zg! Ne kužim gde je ta politička kriza kod nas ili kod njih? To ovako više ne ide. Idem sada po rokovnike i insajderske inf. jer ovo više na pošteno ne fercera. Žene su zakon za ovaj posao samo treba biti nježan sa njima.Vi se dalje tu sa Baronom natežite. Ajde bok.

who dares, wins

I neće se još skoro vratiti

[/quote]
Po meni kada dotaknemo dno neće biti onakvog oporavka kakav je bio zadnji put u 4 mjesecu.
Ako ga bude opet ćemo poslije roknut.
Nakon ovakvog pada nema brzog oporavka i to je činjenica.
Premda to većina vas zna, opet će sada drvlje i kamenje po meni, a one sekunde kada sam vidio histerični oporavak znao sam da ćemo opet roknut…i eto nas tu sada…

pozz

NISAM JA SAMPRAS KOJI VIĆE UP UP UP, JA SJEDIM NA CASHU, TRPIM INFLACIJU KOJA MI GRICKA CASH I ČEKAM CROBEX NA 3000

[/quote]
Po meni kada dotaknemo dno neće biti onakvog oporavka kakav je bio zadnji put u 4 mjesecu.
Ako ga bude opet ćemo poslije roknut.
Nakon ovakvog pada nema brzog oporavka i to je činjenica.
Premda to većina vas zna, opet će sada drvlje i kamenje po meni, a one sekunde kada sam vidio histerični oporavak znao sam da ćemo opet roknut…i eto nas tu sada…

pozz
[/quote]

možeš ti nama pojasnit zašto neće bit brzog oporavka ?

ja mislim da će bit brz oporavak, male burze, nove burze koje brzo padaju brzo i rastu … mirovinci su već uzeli velik dio kolača a uzet će još barem 50% kolača u odnsu na onaj koji imaju …. mali dioničari imaju sve manje dionica ili ih uopće nemaju nego idu u keš …. , oni koji ne prodaju neće ni kad krobi bude na 4500 … tako da je ne vidim način da se fondovi natrpaju , ljudi stave novac u fond i mirovinci kupe još koju a da ne dignu crobex značajno …

naravno , jedino ako idu kupovat po srbiji, ali tamo će još duže vrijeme bit napeto

Cookie Monster

Kad bi netko htio i napravio na svim dionicama koje su u crobiu jedan test da naprimjer sve dionice stavi na p/e–16 a p/bv–1.2 pa da vidimo koliki bi onda bi crobi.Zna da nema veze s stvarnošču ali tek toliko da vidim gdje smo,kud smo odlutali? [pray]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

vidi se da je trziste u padu i 99% ovde misli ili je sigurno da ce crobex past dobro sto nije bilo prosli put jer prosli put ih je dosta pricalo danece ispod 4000 ali sad su sigurni da ce ponovo na 3200 eeeeeeee pazite malo da vas ne osisaju. ovo nije nagovor na kupnju ni na prodaju

Nekako mi je baš ugodno biti u cashu!
Zato sam i došao natrag.
Otiči ću kada se ukrcam.

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

New Report

Close