Bili smo na +1,10%
Trenutno je +0,48%.
Biti ćemo sretni ako Crobex danas završi na nuli.
Ja, ti, mi, vi, oni….
U čije ime sada govoriš?
[smiley]
knjiga : IZAZOV BURZE: "dionice se uvijek oporavljaju prije gospodarstva" [thumbsup]
Hrvatsko gospodarstvo je u jako dobrom stanju i kao zemlja imamo na čemu biti zahvalni. Nema razloga za slabost burze jer nas najbolje tek čeka, turistička sezona, EU, oporavak svjetskog gospodarstva. Nema straha, samo naprijed.
[/quote]
ako nam je gospodarstvo super, zašto svaka i malo veća firma ima rok plaćanja od 90 dana … također zašto država ne podmiruje svoja dugovanja? ..
Konzum ima najduzi rok placanja. Plate nikad. [lol]
Eventualno mozes dobit banane ili wc skoljke kao kompenzaciju.
Hrvatsko gospodarstvo je u jako dobrom stanju i kao zemlja imamo na čemu biti zahvalni. Nema razloga za slabost burze jer nas najbolje tek čeka, turistička sezona, EU, oporavak svjetskog gospodarstva. Nema straha, samo naprijed.
[/quote]
ako nam je gospodarstvo super, zašto svaka i malo veća firma ima rok plaćanja od 90 dana … također zašto država ne podmiruje svoja dugovanja? ..
[/quote]
Zato jer zakon to dopušta, pa zašto u tih 90 dana ne okrenuti malo tuđe novce..
Država nikome nije ostala dužna nikada niti itko državi a uvijek netko izgubi na sudu i taj je u krivu
Valjda ćemo danas završiti u plusu
Kaj je to bili dogovorena transakcija na ERNT, neko pokupio 500 kom..
Fondićim fali casha pa prodaju mirovincima.
Očito je da će mirovinci pokupovati pola burze.
Croby +0,29%
[/quote]
[/quote]
Zato jer zakon to dopušta, pa zašto u tih 90 dana ne okrenuti malo tuđe novce..
Država nikome nije ostala dužna nikada niti itko državi a uvijek netko izgubi na sudu i taj je u krivu
Valjda ćemo danas završiti u plusu
[/quote]
naravno i to je znak dobrog stanja u gospodarstvu! … ljudi moj brodogradilišta će propast, turizam će kupit stranci, banke su njihove itd … to je super
Država nikome nije ostala dužna nikada niti itko državi
Top 5 najprodavanijih knjiga
Psihologija burze
Andre Kostolany
Tehnička analiza financijskih tržišta
John Murphy
Zloupotrebe u knjigovodstvu
Ernest G. Jenni
Financijska matematika (+CD)
Boško Šego
Izazov burze
Andre Kostolany
Konzum ima najduzi rok placanja. Plate nikad. [lol]
Eventualno mozes dobit banane ili wc skoljke kao kompenzaciju.
banane me ne zanimaju, lako su pokvarljiva roba..
a wc školjke kao kompenzacija ne ćine se loš izbor, tim više što svi oko mene puno seru pa bi
takva investicija rezultirala visokim povratom [tongue]
Jesam li rekao da ćemo danas završiti oko nule.
@febo
A na ovoj temi se stvarno može čuti dosta stvari.
Crobi nam je sve tanji
Bogme je.
Oporavka naravno nema, ali htio sam Vas pitati, ste i vi sada u cashu?
Ili ste pred matom i neznate kaj ćete?
Ako ništa drugo barem se promet malo popravio premda je i to još jedna velika žalost