Evo sada i naši fondovi bježe od nas!
Smanjujemo izloženost u regiji i selimo na Zapad
Iako iz brojki ne možemo vidjeti na koja su strana tržišta preselili domaći fondovi, Kristijan Floričić iz Aureus Investa upozorava da postoje velike razlike između ulaganja u visokolikvidna zapadna i niskolikvidna te rizična istočna tržišta.
„Mi i dalje nastojimo smanjiti udio imovine uložene u regiji, a povećati izloženost kvalitetnim likvidnim pozicijama na zapadnim tržištima“, objasnio je
Vaš link
Da, ali mali ulagači kod nas mogu samo pasivno promatrati kako im vrijednost kupljenih dionica pada i to sad već 6-7 mjeseci, a vani na padu mogu i zaraditi….
[lol]
Ako se tako osječaš, možda bi bilo dobro da pokušaš vani…ali vani je ipak malo drugačije…
Što smo se razbahatili s tim postocima, vidi se da smo u plusu [lol]
A i svi "prijatelji" su mi on line [wink]
evo ti sad!
crpbex prosao 3800!
jucer kad sam rekao da cekam na 3700 i da se bojim da necu docekati rekao si da cu se razocarati…jer ce jos vise pasti…
razocarao se jesam … to je tocno,…
ali zato sto nismo dovoljno pali!
[cry]
Shopping gotov za danas ?
Evo sada i naši fondovi bježe od nas!
Smanjujemo izloženost u regiji i selimo na Zapad
Iako iz brojki ne možemo vidjeti na koja su strana tržišta preselili domaći fondovi, Kristijan Floričić iz Aureus Investa upozorava da postoje velike razlike između ulaganja u visokolikvidna zapadna i niskolikvidna te rizična istočna tržišta.
„Mi i dalje nastojimo smanjiti udio imovine uložene u regiji, a povećati izloženost kvalitetnim likvidnim pozicijama na zapadnim tržištima“, objasnio je
Vaš link
obično rade obrnuto od onoga šta govore…..oće li smanjivati udio u Mađarskoj [lol] [kiss]
to je to ,,sad idemo jos malo dole pa dole ……..
HT i INA su u plusu, to bi trebao biti dobar znak, ili?
Promet 18,7 mil
Instituc. 9,5 mil
Može ukupni promet??pliz
Ukupan promet: 17.671.722,70 HRK
Meni je sve u plusu, Atlantska, Ina, HT, Dalekovod, Koncar, Adris i Jadroplov. Dobar dan! Jučer kupio, genijalno. Optimist!
Shopping gotov za danas ?
Ja završio sa kupnjom jutros u prvih 15-tak minuta,sad se premjestio na drugu stranu.
A ti?
Kako li je samo teško gledati sve ovo tvojim očima,mogu samo zamišljati.
Idemo dolje,idemo gore,pa idemo….
Pa to je i svrha postojanja burze,a tko ne zna surfati u ova vremena neka gleda.