Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vidim atpl se odlično brani, za sada.
A i crobex se iz minusa od oko -0,5% vratio već na -0,2 %

@ baron
ne slažem se da je malo ljudi u cash-u, da nitko nema novaca. Većina s kojom komuniciram su barem 30-40 % u cash-u, a o jačim igračima da i ne govorim.

@ baron
ne slažem se da je malo ljudi u cash-u, da nitko nema novaca. Većina s kojom komuniciram su barem 30-40 % u cash-u, a o jačim igračima da i ne govorim.

ATPL se ne brani, nego ljudi ne žele prodavati. 260k prometa na ATPL. Mizerija.
Čekaju rasplet. Kao što sam rekao.
Danas će mali udariti sa par dionca po asku, u ovako mizernom prometu i izvući Crobex na velikih +0,20%.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

@ baron

morate shvatiti jedno,naravno da jaci igraci imaju puno kesa jos,jer da su 100% u dionicama nebi bili jaci igraci ako razumijete sta hocu reci,tj bili bi jaci igraci par tjedana i dovidorno…..a ovako uvijek imaju 30-40% kesa sa strane,kad vide priliku negdje ulete ali pritom i izadu negdje da ojacaju kes poziciju….i tako u krug se vrti lova,nisu to jaci igraci samo jer imaju puno novaca….

sreca je samo popratni faktor znanja

@hrki

E moj hrki, po čemu bi to trebali rasti? Gdje vidiš okret?
Ja bi sročio ovako, nakon 25 dana rasta u mjesec i pol, misliš li da je 6 dana relativno malog pada dosta?
Možda se i varam.

ima i tvoja rezona, ali se ipak ne slažem

mislim da neće duže padati , radi ranije navedenih razloga, a i informacije da će danas biti sastanak hanfe sa inst.ulagačima
vjerujem da nežele stvoriti opet paniku na burzi ( bilo ih je previše ove godine) i da će dogovor biti da se ne trese drvo prejako, nego da se stane barem privremeno sa daljnjim rušenjem crobexa
it.s only IMHO

Kupnja nikakva sve je to vrlo slabo.
Gledam viro kako su ga stručno digli i sada prodaju, a tamo sam napisao da je taj rast čista navlakuša.

Pamet u glavu i nema žurbe ljudi.
A eu i futurse se okreću minusu.

NISAM JA SAMPRAS KOJI VIĆE UP UP UP, JA SJEDIM NA CASHU, TRPIM INFLACIJU KOJA MI GRICKA CASH I ČEKAM CROBEX NA 3000

Ipak odosmo….
Crobex -0,50%
Inače za info prodaja na INA-i prije tjedan dana je bila 4700 kom.
Danas je 10.200 kom. Kupnja se smanjila sa 4000 na 3100 kom.

@hrki

Misliš li da će samodol braniti male ulagače? Pih
Zašto nije zaustavio prodaju mirovinaca u 1.mj?
Ne sastaju se oni da bi pričali o obrani marketa u ovo doba recesije, već da se malo vide, popričaju.

Neko vaše mišljenje koliko bi branitelji mogli utjecat na tržište kad im isteče lock-up.

bit će bolje................

ronimo li ronimo….di nam je dno? nece valjda opet na 3200 ili nize? barone reci koju…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Barone da li tebe ikad nema? [lol]

@baron
što sad kažeš na ATPL? ili nemaš dovoljno uvida. Postat ću ti stanje i transakcije, ako ti treba?

Evo nas u plusu.

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
3.764,40 0.06% 18.344.789,40 kn 8.844.789,40 kn 9.500.000,00 kn 0,00 kn

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

@baron

što sad kažeš na ATPL? ili nemaš dovoljno uvida. Postat ću ti stanje i transakcije, ako ti treba?

Mali kupuju. Ne ide to daleko.

New Report

Close