Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bok! [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Gledam naloge ne predtrgovanju, i ne izgledaju mi ko da će netko danas kupovati. Prodaja se spušta.
Kupnja je ista kao i jučer.

E ljudi moji, drugo su želje, a drugo je stvarnost. Treba paziti šta ćeš zaželjeti.

Barone, propustio si spomenuti da je i prodaja (prvih 10 naloga) kod većine dionica prilično tanka.

sve se guraju na kupnji ,osobito kod igh .Ljudi moji kad me nećete slušati

Gledam naloge ne predtrgovanju, i ne izgledaju mi ko da će netko danas kupovati. Prodaja se spušta.
Kupnja je ista kao i jučer.

E ljudi moji, drugo su želje, a drugo je stvarnost. Treba paziti šta ćeš zaželjeti.

Barone, propustio si spomenuti da je i prodaja (prvih 10 naloga) kod većine dionica prilično tanka.

[/quote]

IGH
Top ask
CIJENA KOLIČINA
10.600,00 58
10.700,00 3
Top bid
CIJENA KOLIČINA
10.605,00 3
10.600,00 6

Pojavljuju se 189-tke na HT-u na prodaji… [bye]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Okinawa

Barone to je netko strašio pa nestao.

Kako sada svi oni koji su me vrijeđali danima i svi oni insideri ne viču kupite IGH jeftin je…nema ih…prevarili i otišli…kao i uvijek….

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

slobodno iznesite kritike mog jutrošnjeg uratka:

Burze: Jesu li dionice dovoljno pojeftinile?
http://www.poslovni.hr/82451.aspx

ovo je ok, samo u zadnjem dijelu " na koje domaće vijesti investitori moraju obratiti pažnju"… tu bi još naveo i eventualni porast žitarica , a što špekulativno može donijeti porast cijena tih dionica.

[/quote]

A to su DKVS, ZPKL, MLNR…. ima li još koja?

Barone to je netko strašio pa nestao.

Kako sada svi oni koji su me vrijeđali danima i svi oni insideri ne viču kupite IGH jeftin je…nema ih…prevarili i otišli…kao i uvijek….

Ti koji su vikali, istovarili su se, i sad novi nick.
Nego Valentine, predviđanja po tebi?.
Vidim idemo dalje u revijalnom tonu.
Opet će biti mali promet, jer ljudi misle da neće padati dalje, pa ne prodaju.
Fondovi malo po malo spuštaju.

pa evo, predviđam odbijanac prema gore tokom dana, barem na dionicama koje više pratim. Primjerice na atpl se miče prodaja

Nemam ja što predviđati, nemam kristalnu kuglu, naše je tržište strogo kontrolirano, može padati 5% isto tako i rasti, ovisi kako se ekipi sprdne i digne.

Ali licemjeri i to pod istim nickom su me vrijeđali privatnim porukama, bili prijavljeni moderatoru, i dalje pišu plus što sada drukaju na drugu stranu. Sramota!!!

pa evo, predviđam odbijanac prema gore tokom dana, barem na dionicama koje više pratim. Primjerice na atpl se miče prodaja

Misliš, vrijeme je za jedan bull trap? Tko će ti kupovati? Malo ljudi je u cashu.
A sutra? Gdje ćemo sutra?
Čini mi se da dolazimo do razine, gdje se opet pitamo , hoćemo li gore ili dolje
Skoro sve dionice su na fibonacci otporu.

Mislim da bi do kraja dana danas trebali zavrsiti u blagom plusu posto nase trziste nije samostalno i prati druga a druga prate treca a treca prate naftu i tako…..ovo je ko igra lovice.

sreca je samo popratni faktor znanja

New Report

Close