Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vidim vlada velika nervoza ovih koji su prošli put zakasnili ući na 3.200-3.600…………hehe…………..ovaj put ćemo okrenuti trend puno prije………samo ne znam kako će to pomoći ponavljačima? [lol] [lol]

Pančo-Sančo vidim ja da bi ti opalio jedan trejd onako prije mora. [cool]

vidim vlada velika nervoza ovih koji su prošli put zakasnili ući na 3.200-3.600…………hehe…………..ovaj put ćemo okrenuti trend puno prije………samo ne znam kako će to pomoći ponavljačima? [lol] [lol]

A šta ako se ne okrene trend ovaj put prije, hoćeš li onda pogledati u tu svoju kristalnu kuglu za dalje.
I savjet. Gledaj globalno, jer tako gledaju i naši fond manageri.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

@Baron
P.S. Nema margin callova , ali ima recesija EL Grande, koja tad još nije ni bila u zamahu, i ima još puno zakulisnih igara, koje ne bi shvatio i da ti se priča.

Nemaš ti pojma što se stvarno zbiva , samo drukaš. [lol]

Evo male liste s vrijednostima (p/e)*(p/b). Nije to najbitniji parametar ali je zgodan kod selektiranja dionica koje dolaze u obzir za ozbiljnije razmatranje…

ticker (p/e)*(p/b)

LPLH-R-A 5,10 0,83

Ja nikoga na ništa ne nagovaram .Tko hoće da kupuje ,neka kupuje odmah sutra .Ja jesam ostao veliki optimista i dalje ,samo ne još neko vrijeme.Poslije svake kiše dođe sunce ,tako će se i ovdje promjeniti trend ,ali sad trenutno je čisti SELL signal.Eventualno u igri ostaje Ina i Ht možda ,a za ostalo Sell.

koliko su mirovinci jeftino se nakupovali u svibnju, na višim cijenama nego su sada,pametnom dosta [thumbsup]

NEMA PREDAJE

danas je nafta pala za 2,3% i zlato za 3,0%…to su značajne korekcije (INU tu ne dira naravno ona svoje diže uredno i kad pada)…al inedxi opet padaju, nisu ni trepnuli na te dobre vijesti, meni to govori da ima velikih problema jer da je ovo sve samo neki dnevni, tjedni, kratki poremećaj na tržištu indexi bi otišli kolko tolko gore na pad zlata i nafte ali nisu što ukazuje na ozbiljne poremećaje…banke opet imaju problema…ovaj tjedan dolazi par izvješća i svi se tresu zbog novih otpisa…uglavnom više loše prognoze nego dobre.

kolega, moja kristalna kugla me sasvim dobro služi…………..možda je vrijeme da i vi nabavite jednu? hihihi

Imam nekako blagi osjećaj da si se nakrcao ovih trejderskih dionica i da računaš zavrtiti još jednu rundu. Meni trenutno trejdanje izgleda kao ruski rulet. Što ako se kristalna kugla malo pomakla iz synca????

P.S. Ovo "hihihihi" me nekako neodoljivo podsjeća na jednog starog korisnika. [cool]
[/quote]

Vjerujem da je kolega Sančo dobro uletio, ali mislim da će moći i jeftinije.
Situacija na marketu baš i nije za neki virtuozni okret.
Fondovi bi se mogli ponovo počet prevrtati, jer ulagači sve više povlače novac.
Mirovincima to paše,jer će sa smanjiti konkurencija fondova, i tako guraju vodu na svoj mlin i puštaju da market padne.

Gdje smatraš da ti je novac siguran i da barem pobjeđuje inflaciju?

– uvijek se sjetim dobrih poruka gospodina Iveka.
– novac je najsigurniji kad Vam je na dohvatu ruke,
– i normalno na njemu trebate sjediti.
Pozdrav !

Kolegice Ivana, što mislite o BDSS? Malo sam se zagledao, pa me zanima da li znate nešto više.

Unaprijed hvala

No respect

Barone, bojiš li se Boga?

Misliš li da li se molim kad prodajem i kupujem dionice?

@ivana7

istina kolegice. Kolega je imo dosta zlatnih trenutaka prije nego li je utekao.

Knjiga: izazov burze: "Burza se uvijek oporavlja prije gospodarstva" [thumbsup]

NEMA PREDAJE

New Report

Close