Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kupio sam danas Dalekovod po 994. Danas je bio dan za kupnju, sutra mora gore.

Na 900 kn
[/quote]
Još jedna prilika za kupnju [thumbsup]

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

ja čekam probijanje obrane na 3200

Ne bus zval Hanfu, Samodola, murju itd ko prosli put kad smo pali na 3200? [wink]

Nisam ja zvao nikoga ,samo sam lupao glavom od zid što sam bio dugoročni ulagač.Da me bar uhvatila panika ,gdje bi mi danas bio kraj

@ Anricom

Bio si dogoročni kad je trebalo biti trejder, sad kad je vrijeme akumulacije misliš glumit trejdera – možda da se ipak ostaviš ovoga [rolleyes]

Nisam ja nikad bio trejder,po svemu sudeći je došlo vrijeme drugih ulaganja.

Kvaliteta ovog foruma je totalno pala,više se ne može pročitati ništa pametnog osim bezobzirnog drukanja na dole ili gore ovisno o tome da li su dotični "investitori" u cashu ili dionicama.

Nisam ja nikad bio trejder,po svemu sudeći je došlo vrijeme drugih ulaganja.

Samo kojih ulaganja? Gdje smatraš da ti je novac siguran i da barem pobjeđuje inflaciju?

Preživljavamo od onoga što dobijemo, a živimo od onoga što dajemo.

Kada bi se svi mali investitori (tu ubrajam sve koji imaju portfelj manji od 1 000 000 kn) uhvatili za ruke, pogledali se u oci i obecali jedni drugima da nece niti primirisati burzi do Nove godine, vrlo brzo bi CROBEX bio na realnoj razini ociscen manipulacija koje omogucuje plitko trziste.

Kad bi svi,ljudi na svijetu.u baš kao sva djeca na svijetu.u odlučili da….Bila je to lijepa pjesma nekad,ne sječam se više tko je pjevao ali znam da se nije odnosilo na burzu.Ovdje vlada zakon đungle,svatko gleda svakog da zahebe zato se nemoj nadati tom scenariju.Prije će mali polomiti noge preskačući jedni druge u spuštanju cijene.Krdo se uvjek tako ponašalo,to je prirodno i nikad se neće promjeniti.Valja se naviknuti i kretati se u kontra smijeru uz veliku mogučnost da te krdo zgazi. [embarass]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

@ anricom

Bez obzira što si morao bi razumijeti da ti proboj ispod 3200 nije u interesu , al dobro ti drukaj.

Sjeti me se

E sad recite mi da ono pumpanje VIRO-a zadnjih 2 tjedna nije bilo šišanje?
Pogledajmo danas.
VIRO -7,72% [bye] Ne razumijem kako ju mogu toliko zakucati, a dizali su cijenu kad su druge padale.

Evo još malo pa smo na cijenama na kojima sam se ja iskrcavao.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

E sad recite mi da ono pumpanje VIRO-a zadnjih 2 tjedna nije bilo šišanje?
Pogledajmo danas.
VIRO -7,72% bye Ne razumijem kako ju mogu toliko zakucati, a dizali su cijenu kad su druge padale.

Evo još malo pa smo na cijenama na kojima sam se ja iskrcavao.

Pogledaj malo bolje kakvi nalozi su prolazi sve po 10 do 20 komada po bidu. A na bidu su se većinom nalazili 100 komada. Drugo promet s virom zadnjih tjedan dana nije ni 5 milji a kada se dizala cijena bio je 10 milji u par dana. Pa sad ti meni objasni to šišanje. Višu su potrošili nego kaj su zaradili. [lol]

New Report

Close