Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne nasjedajte, taj što se brine o vama kupuje ko lud i moli boga da mu se sklonite s kupnje.

Baron je izgleda već kupio ATPL-R-A (postam drugi put)?

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Ode nam kupnja u misiju rupu, opet dirigiran pad, al se veliki zekaju sa malima.

Mislim da je definitivno pobjednik mjeseca VDKT.
Prije samo 2-3 tjedna je bio na 2680kn. Trenutno je na 1810kn.
Moj prijedlog za dionicu mjeseca.

Barone bila je dokapitalizacija tj.
2600×2+450=2650/3=1883,33 tj.na dvi dionice dobila se jedna za 450 kn

realna cijena bi sad iznosila 1883,33 kn
Malo nepregledno ali svatit ćeš.

bit će bolje................

Čestitam ovima što kupuju ,stvarno su hrabri

zasto hrabri?
ja mislim da se ne zanose da mogu pogoditi minimum…
ja cekam na 3700, ali se bojim da necu bas docekati… [cry]

A Baron, nije niti vazno ako malo klizne ispod 3700, ja se na tu razinu kladim, pa cemo vidjeti kaj ce biti…
pa ne moram bas hvatati na minimumu i prodati na max svaki put…

kaj niko nije primjetio kolko je redovnog kolko institucionalnog prometa? [rolleyes]

malo sam pratio naloge na nekim dionicama i primjećujem kako se pojavljuju povremeno vrlo nisko – tj. velika razlika u odnosu na najnižu ponudu na asku a ničim izazvani neki nalozi, što mi daje sliku kako netko mlati tuđim k….. po trnju i po ne znam koji puta plaši i ruši cijenu ali neka … kad ima onih koji prodaju neka samo šišaju…

Kada bi se svi mali investitori (tu ubrajam sve koji imaju portfelj manji od 1 000 000 kn) uhvatili za ruke, pogledali se u oci i obecali jedni drugima da nece niti primirisati burzi do Nove godine, vrlo brzo bi CROBEX bio na realnoj razini ociscen manipulacija koje omogucuje plitko trziste.

Preživljavamo od onoga što dobijemo, a živimo od onoga što dajemo.

Kupio sam danas Dalekovod po 994. Danas je bio dan za kupnju, sutra mora gore.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
3.762,27 -2.26% 117.593.483,24 kn 47.348.494,46 kn 56.101.762,51 kn 14.143.226,27 kn

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

ja čekam probijanje obrane na 3200

Kada bi se svi mali investitori (tu ubrajam sve koji imaju portfelj manji od 1 000 000 kn) uhvatili za ruke, pogledali se u oci i obecali jedni drugima da nece niti primirisati burzi do Nove godine, vrlo brzo bi CROBEX bio na realnoj razini ociscen manipulacija koje omogucuje plitko trziste.

Kada nema prodaje cijena raste, tako rade na nafti, prehrani, prijevozu, gnojivu dakle skoro svemu osim na dionicama……

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Kupio sam danas Dalekovod po 994. Danas je bio dan za kupnju, sutra mora gore.

Na 900 kn

New Report

Close