Međutim, unatoč padu, prometi su jako mali. Liči na zadnju trešnju već obranog drveta, generalna proba prije promjene primarnog trenda. Najviše plodova je ispalo sredinom 4.-og mjeseca kada smo bili na 3200, tad su poispadali i naši dežurni "katastrofičari", zato su toliko željni istih razina. [smiley]
za prvi dio ne znam, ali za drugi sam itekako siguran
[smiley]
nije da ga zazivam al coek pogodi ,govorim o Cromanu koji je rekao da crobex ide do 4100 i pad a za nasdaq je rekao da ce ici ponovo na 2400 [cry] .Svaka mu cast,a sad ajmo 1% .mene zanima jedna stvar a ko to stalno svima daje 1% bez obzira na dobar ili los post.Ja se vise ne usudim ni pisat jer cim primim tastaturu odmah 1% [lol] .
za nasdak je govorio da ide na 2100, za crobex se ne sjecam bas da da je to spominjao,vise 2500, ali na 4200 je rekao da ide odbijanac na 4800.
a ko bi znao vise od silnih teorija koje je izbacivao svaki dan
nije da ga zazivam al coek pogodi ,govorim o Cromanu koji je rekao da crobex ide do 4100 i pad a za nasdaq je rekao da ce ici ponovo na 2400 [cry] .Svaka mu cast,a sad ajmo 1% .mene zanima jedna stvar a ko to stalno svima daje 1% bez obzira na dobar ili los post.Ja se vise ne usudim ni pisat jer cim primim tastaturu odmah 1% [lol] .
evo ja dao 100.
da ponistimo tih 1%.
meni je najbolje kad dobijem 1 ili 2%, a onda slijedece minute je vec na 51%.
borba 100tki i 1ca…
ja mislim da 1% daju medvjedi , a 100% bikonje…
neki ljudi cijeli zivot provedu u pesimisticnim razmisljanjima…
koja dosada… [tongue]
Puno važnija činjenica je što rade i kako se ponašaju MF-ovi, njihova imovina u dionicama povečana je ca. 10 %, dok u isto vrijeme nema smanjenja udjela u OIF-ovima.
Evo potencijala za jos jednu korekciju… vjerojatno cekaju da se marginasi nakupuju…
Mislim da je definitivno pobjednik mjeseca VDKT.
Prije samo 2-3 tjedna je bio na 2680kn. Trenutno je na 1810kn.
Moj prijedlog za dionicu mjeseca.
ATPL se drži muški jer mali ne prodaju, vjeruju u dionicu.
Do kada, vidjet ćemo.
Ne nasjedajte, taj što se brine o vama kupuje ko lud i moli boga da mu se sklonite s kupnje.
Do kada, vidjet ćemo.
Baron pa po 100-ti % [lol] put ti se govori da VDKT sljedi DOKAPITALIZACIJA.Izgleda da je problem sto ti ne znas sto je to
brodrski indexi opet u padu, već treći dan za redom,mislim da će i to izvršiti dodatni negativni pritisak na CROBEX
Do kada, vidjet ćemo.
Baron pa po 100-ti % [lol] put ti se govori da VDKT sljedi DOKAPITALIZACIJA.Izgleda da je problem sto ti ne znas sto je to
[/quote]
Pardon, nisam spomenuo dokapitalizaciju koja je dionicu pogurala 35% u minus.
Svaka čast.
***obrisano***