Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Međutim, unatoč padu, prometi su jako mali. Liči na zadnju trešnju već obranog drveta, generalna proba prije promjene primarnog trenda. Najviše plodova je ispalo sredinom 4.-og mjeseca kada smo bili na 3200, tad su poispadali i naši dežurni "katastrofičari", zato su toliko željni istih razina. [smiley]

za prvi dio ne znam, ali za drugi sam itekako siguran
[smiley]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

nije da ga zazivam al coek pogodi ,govorim o Cromanu koji je rekao da crobex ide do 4100 i pad a za nasdaq je rekao da ce ici ponovo na 2400 [cry] .Svaka mu cast,a sad ajmo 1% .mene zanima jedna stvar a ko to stalno svima daje 1% bez obzira na dobar ili los post.Ja se vise ne usudim ni pisat jer cim primim tastaturu odmah 1% [lol] .

za nasdak je govorio da ide na 2100, za crobex se ne sjecam bas da da je to spominjao,vise 2500, ali na 4200 je rekao da ide odbijanac na 4800.
a ko bi znao vise od silnih teorija koje je izbacivao svaki dan

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

nije da ga zazivam al coek pogodi ,govorim o Cromanu koji je rekao da crobex ide do 4100 i pad a za nasdaq je rekao da ce ici ponovo na 2400 [cry] .Svaka mu cast,a sad ajmo 1% .mene zanima jedna stvar a ko to stalno svima daje 1% bez obzira na dobar ili los post.Ja se vise ne usudim ni pisat jer cim primim tastaturu odmah 1% [lol] .

evo ja dao 100.
da ponistimo tih 1%.
meni je najbolje kad dobijem 1 ili 2%, a onda slijedece minute je vec na 51%.
borba 100tki i 1ca…
ja mislim da 1% daju medvjedi , a 100% bikonje…
neki ljudi cijeli zivot provedu u pesimisticnim razmisljanjima…
koja dosada… [tongue]

Puno važnija činjenica je što rade i kako se ponašaju MF-ovi, njihova imovina u dionicama povečana je ca. 10 %, dok u isto vrijeme nema smanjenja udjela u OIF-ovima.

Evo potencijala za jos jednu korekciju… vjerojatno cekaju da se marginasi nakupuju…

Mislim da je definitivno pobjednik mjeseca VDKT.
Prije samo 2-3 tjedna je bio na 2680kn. Trenutno je na 1810kn.
Moj prijedlog za dionicu mjeseca.

ATPL se drži muški jer mali ne prodaju, vjeruju u dionicu.
Do kada, vidjet ćemo.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

evo dečki… ja od sada ne pišem već samo dajem 100-tke

nema mi druge nego se zae..ti

Čestitam ovima što kupuju ,stvarno su hrabri

Crobex nam je sve tanji i tanji

Ne nasjedajte, taj što se brine o vama kupuje ko lud i moli boga da mu se sklonite s kupnje.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Do kada, vidjet ćemo.

Baron pa po 100-ti % [lol] put ti se govori da VDKT sljedi DOKAPITALIZACIJA.Izgleda da je problem sto ti ne znas sto je to

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

brodrski indexi opet u padu, već treći dan za redom,mislim da će i to izvršiti dodatni negativni pritisak na CROBEX

Do kada, vidjet ćemo.

Baron pa po 100-ti % [lol] put ti se govori da VDKT sljedi DOKAPITALIZACIJA.Izgleda da je problem sto ti ne znas sto je to
[/quote]

Pardon, nisam spomenuo dokapitalizaciju koja je dionicu pogurala 35% u minus.
Svaka čast.

***obrisano***

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

New Report

Close