Mudro su ovo učinili mirovinci. Drago mi je da je moja lova za mirovinu kod njih. Oni su izazvali veliki pad početkom godine izvlačenjem love iz OIF-ova, potom podigli tržište vraćanjem dijela kapitala direktno na tržište, a sada nastavljaju sa izvlačenjem iz OIF-ova, i opet obaraju tržište da bi jeftinije nadokupili. TIpovi su maheri, nema što. Svaka čast…
Mali ulagači se ponašaju slično OIF-ima pa je za pretpostaviti da su i oni povećavali udio casha.[/b]
Pozdrav
pitanje: ako pratimo OIF, jel onda pratimo čvrste ruke ili slabašne? odnosno znalce ili masu?
Mali ulagači se ponašaju slično OIF-ima pa je za pretpostaviti da su i oni povećavali udio casha.[/b]
Pozdrav
pitanje: ako pratimo OIF, jel onda pratimo čvrste ruke ili slabašne? odnosno znalce ili masu?
[/quote]
Ti sad isto u detalje…
Ovisi sto hoces dokazat, kako koji dan.
Opet je promet u Bg veći nego u Zg. Sve mi se čini da su kune otišle ljetovati na Dunav.Biti će da je bolja ponuda sitne ribe na meniju.
@iznogood
Još nije krenula panika. Tresu fondovi drvo, ali se mali još drže.
Gledajmo taktiku na DLKV…počeli su stavljati MEGA naloge.
Top ask
CIJENA KOLIČINA
995,10 547kom
1.000,00 104kom… [bye]
Dali se to može interpretirati kao…fondovi stave takve naloge da preplaše drhtavu ručicu…
pa bogčeki u panici ( a mozda pritisnuti marginom ili posljednjim velikim padom ) brže bolje stavljaju naloge ispod njih….tada ti isti fondovi skupljaju njihove životne ušteđevine i umiru od smjeha!!!!!
Umjetno stvorimo paniku…..pokupimo kaj se pokupit da…pa lagano prema gore…
ps…imas pm od mene
Malo veći promet danas. Ne i redovni. ATPL 400 komada k’o iz puške.
Je*u me ovi skriveni nalozi. Ali očigledno da ih se može vidjeti, čim se opaljuje po njima točno koliko treba.
pricajte vi kaj ocete, ja cu zadnju pinku upucati na 3700.
ako dodje…
a valjda ce doci… [pray]
di su sad oni "analiticari" koji su se rugali prije 3 mjeseca kad sam im rekao da ce cijena nafte biti
200$ i da multinacionalke to ocekuju…
[proud]
Najbolji su mi ovi što me ocijenjuju ,nemogu reći da je bijelo kad nije.Makar sam 100% u dionicama
pa nije niti crno…
ovo kaj se dogadja je bezvezna reakcija…
to nista ne znaci.
vidi se i po postovima. nitko se uopce ne obazire na korekciju.
samo crni ivo i baron pisu…
pa ko se danas jos boji razine od 3700 ili 3500?
prezivjeli smo 3200 i psihoza je bila takva da su mnogi mislili da ide nize od 3200.
a znas kak se kaze – "sto smo jednom prezivjeli i napravili, mozemo ponovo"