Gdje nam je dno sada ,ne nadzire se neka povoljna situacija skoro.
Pitaj me na PM pa ću ti reći,
info dobivene od fondova su uvijek korisne.
Mislim da smo o toj temi pisali prošli tjedan… Po meni će ovo ljeto biti obilježeno konstantnim padom Crobexa uz trgovanje malim iznosima… Sve interesantnije firme su odradile i objavile većinu odluka i informacija prije ljetnog mrtvila i sezone godišnjih odmora… Stvari će se lagano početi zahuktavati tamo na jesen rujan/listopad, kako će se bližiti kraj poslovne godine… Iskrena, malo sam pesimističan, jer makroekonomski pokazatelji ( rast/stagnacija proizvodnje, pokrivenost uvoza izvozom, vanjski dog i dospjeće kreditnih obaveza, inflatorni pritisci…)potpomognuti cijenom nafte koja ide prema 150 $ ne obećavaju ništa dobro…
Uhhhh…. Uplašio sam sam sebe ovime što sam napisao… [bye]
Ide prema 3200
Bolje da niste ni pitali bilo bi lakše ostalima.
20 miliona institucionalni,[bye]
15 milja redovni promet.
Crobex -1,60%.
Uopće se Crobex ne vraća nazad.
Nitko ne kupuje, ali nitko baš i ne prodaje od malih.
Mislim da smo o toj temi pisali prošli tjedan… Po meni će ovo ljeto biti obilježeno konstantnim padom Crobexa uz trgovanje malim iznosima… Sve interesantnije firme su odradile i objavile većinu odluka i informacija prije ljetnog mrtvila i sezone godišnjih odmora… Stvari će se lagano početi zahuktavati tamo na jesen rujan/listopad, kako će se bližiti kraj poslovne godine… Iskrena, malo sam pesimističan, jer makroekonomski pokazatelji ( rast/stagnacija proizvodnje, pokrivenost uvoza izvozom, vanjski dog i dospjeće kreditnih obaveza, inflatorni pritisci…)potpomognuti cijenom nafte koja ide prema 150 $ ne obećavaju ništa dobro…
Uhhhh…. Uplašio sam sam sebe ovime što sam napisao… [bye]
Ako se bojiš prestani se baviti dionicama i kreni raditi negdje, ostavi nas koji se ne bojimo. Imamo muda kako se kaže.
indg ljepi nalog ceka na 950….
40 mil kuna institucionalni promet [bye] [bye]
U čemu je problem.
VEćina dionica je u malom minusu, pogotovo onih likvidnijih.
Crobex odrađuje onih 0,7% koje je jučer prad kraj smanjio.
Meni ovo liči više na stagnaciju.
europa okrece u zeleno..mogli bi i mi iza 12h okret……sve mirisi na to..
opa…evo i kod nas okret….
…imamo dvojicu takvih koji nas maltretiraju svojim postovima.
Prilično olako upotrebljavaš riječ "nas", jer nisi definirao skup na koji se to "nas" odnosi. Nemaš nikakvo pravo sugerirati da se takvim postovima maltretira i moju malenkost, jer ih doživljavam kao legitimno iznošenje mišljenja, a ne kao zlostavljanje. Svojom formulacijom ti uzurpiraš pravo da u tuđe (uključivši i moje) ime okrivljuješ neke sudionike foruma za verbalni delikt.
@inverter
Ne ide ti baš daytraiding.
Krivi trenutak si izabrao.
Nema ti tu odbijanca.
ja radim vik. trayding barone….od tjedna do tjedna…zasad najisplativije…naravno ponedjeljak najjaci dan…nek si svatko sam to protumaci