Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I ja sam primijetio, sa -2,25% na -1,58%, ne znam koja je svrha tog poteza, ali je cinjenica da je takvih iznenadnih skokova vec bilo u zadnjih nekoliko mjeseci, velike trgovine u 15:59 odnosno skidanje po asku da Crobex izgleda bolje na kraju dana…kome je to u interesu?

A stalno te teorije zavjere. Mozda je netko jednostavno zelio kupit nesto dionica, stajao na bid-u, skupljao i cekao da se nakupi prodaje, pa onda lupio po ask-u?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Od kad pratim Burzu prvi puta danas vidim da je promet u BG veći nego u ZG !!!
Da li se je to već dešavalo pa mi je promaklo? Tko zna neka javi. Hvala unaprijed.

who dares, wins

Malo su samo uljepšali sliku na kraju

Mene je današnji dan razočarao i pokazao da ima još puno jazavaca na burzi.Po čemu smo mi to toliko povezani sa amerikom a npr. slovenija i srbija nisu? Loše sam prognozirao jučer, bogami smo jadni svi skupa…A tek ovi fondovi šta rade,hvala bogu na europskom prvenstvu da ne gledam po cijele dane ovaj jad i bijedu

to sam ja potuko da nočas lakše zaspem i sanjam da sam predsjednik Japana

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

Mislim da Japan nema predsjednika. [tongue]

onda je bez glave a ja imam dvije [thumbsup]

zašto Ameri kukaju a litra goriva im je 3,5 kn [bye]

[/quote]
tu si u pravu ali je u snovima sve moguce
pofuk

zašto Ameri kukaju a litra goriva im je 3,5 kn [bye]

Kad im auti trose 3x vise od europskih… A i nisu ih sibali sa cijenom benzina kao nas, mi smo vec oguglali. Neka, neka, bit ce ko u onoj prici o cvrcku i mravu. Nek sad kukaju, kad nece stedit. [thumbsup]

[/quote]
pofuk
[/quote]

Pravi investitor toliko dobro poznaje geopoliticku situaciju da ni u snu nemoze takvo nesto iskonstruirat. [cool]

[/quote]
pofuk
[/quote]

Pravi investitor toliko dobro poznaje geopoliticku situaciju da ni u snu nemoze takvo nesto iskonstruirat. [cool]
[/quote]
ja mislim da rijetko koji pravi investitor gubi vreme na ovom forumu osim ako se ne dojde malo zekati,a i sam znas da su ti snovi kao masta a jos je cica ajnstajn shvatio da je masta neogranicena i na tome napravio nemalu karijeru
pofuk

New Report

Close