Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

imam osjećaj da bi mogo bi još jedan val, ovo mi izgleda ko da se pušta da kupnja malo nabuja, da se ima kome prodat…al dobro smo se jutros držali….nestlo mi struje u 10.15 i tek se sad vratila…kolko je crobex bio najniže?

VIRO,DLKV,TISK..izjednacili cjenu…..koja ce prije ispod 1000? kolege di cekate ovu trojicu? na kojoj cjeni?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

VIRO,DLKV,TISK..izjednacili cjenu…..koja ce prije ispod 1000? kolege di cekate ovu trojicu? na kojoj cjeni?

kolega, nije VIRO ni blizu te cijene !
nije ni bio danas.

a čekam ih na 2000 ! [cool]

Viro- 850
tisk 880

Ali u svakom slučaju ja vrebam i čekam u cashu.

Oke inflacija mi papa lovicu, ali puno puno manje nego kaj recimo dionice padaju.

Majstore koliko si uvrebao na 3200? Od tada si na većini dionica mogao uzeti dobrih 30% i to sa pristojnom količinom novaca .

***obrisano***

Možda nam ovo malo pomogne,mada se i ovakve vijesti mijenjaju iz dana u dan.ali ipak djeluje pozitivno
Vaš link

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Oke inflacija mi papa lovicu, ali puno puno manje nego kaj recimo dionice padaju.

Majstore koliko si uvrebao na 3200? Od tada si na većini dionica mogao uzeti dobrih 30% i to sa pristojnom količinom novaca .

***obrisano***
[/quote]
1. možda jesam klinac za Vas (31 su mi godina)
2. prvi puta kupio dionice na 2800 a prodao kada je bio na 4800
3. nisam uspio kupiti na 3200 ali jesam na 3400 ali sam opet prodao manje više sve kada je croby narasta na 3950
4. na Vaš iznos dodajte još jednu nulu i nekih 50% gore
5. kako sam rekao ivani i ostalima tako ću sada i vama: ako smo mi budale ili kaj vi već pričate, onda nas ignorirajte ili molite Vjeku za ignore fuction

Ja ću i dalje sjediti na cashu (možda nije pametno) ali se bolje osječam jer vidim da crobex neće tako brzo u pravi oporavak.
Živaca nikada nisam imao da bi tržio kao ivana stoga čekam croby opet jako nisko i do tada sretno i Vama, i Baronu, i Ivani i svima i da bar svi zaradili na burzi.

Pozz

P.S. MOŽETE MI SE OBRATITI I NA PM…NEBI BILI NITI PRVI NITI ZADNJI KOJI ME VRIJEĐA…

očekuje se stagnacija Crobexa
Glavni problem na ZSE: niska likvidnost i slaba aktivnost institucionalnih ulagača
Većina analitičara danas očekuje stagnaciju cijena dionica na Zagrebačkoj burzi, ukazujući da je dugotrajna niska likvidnost najveći problem koji sada tišti tržišne sudionike.

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=46538

I jedno pitanje za optimiste:

Zašto se veliki ne uključuju ako je tako sigurno i ako su dionice jeftine i ako slijedi pravi oporavak?
Zašto čekaju i kaj čekaju?
Su i oni blesavi kao i ja ili?

Margini i ceftifikati su ispucani, a i veći igrači su valjda shvatili da su si jamu kopali.

Kume, meni se čini da ti ne shvaćaš što je problem kod nas. Nije problem slaba likvidnost burze. To je posljedica. Sve veći problem je gotovo ne postojeća likvidnost unutar HR gospodarstva! To će se naravno vidjeti u kvartalnim izvješćima i to sve više što dalje idemo ( Q2, Q3, Q4, itd) dok ne dođe do "break pointa". Kada je "break point" i što to točno znaći ostavljam svakome od vas na maštu.

[/quote]

Ovo baš i nije više istina.
VDKT, THNK, KOEI, MLNR i još neke dionice su na cijenama Crobexa 3500, i to 3 . dan od pumpanja Crobexa kad je dotakao 3200. A dobro znamo da su fondovi ulazili prva 3 dana kad se Crobex,dok su mali ulazili jako malo.
Neki građevinari i brodari, dakako nisu na tim cijenama nego puno više.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Možda nam ovo malo pomogne,mada se i ovakve vijesti mijenjaju iz dana u dan.ali ipak djeluje pozitivno
Vaš link

Replika…

Goldman Sachs: Nafta ovo ljeto do 150 dolara
Business.hr/Hina
09.06.2008 11:12

Cijene nafte ovoga će ljeta vjerojatno dosegnuti razinu od 150 dolara po barelu, budući da pad opskrbe nadmašuje slabljenje potražnje, upozorio je u ponedjeljak čelnik globalnih istraživanja robnih tržišta tvrtke Goldman Sachs.
Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

očekuje se stagnacija Crobexa
Glavni problem na ZSE: niska likvidnost i slaba aktivnost institucionalnih ulagača
Većina analitičara danas očekuje stagnaciju cijena dionica na Zagrebačkoj burzi, ukazujući da je dugotrajna niska likvidnost najveći problem koji sada tišti tržišne sudionike.

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=46538

I jedno pitanje za optimiste:

Zašto se veliki ne uključuju ako je tako sigurno i ako su dionice jeftine i ako slijedi pravi oporavak?
Zašto čekaju i kaj čekaju?
Su i oni blesavi kao i ja ili?

Dragi kolega, niko nije blesav od nas. Ja sam 85% u dionicama jer vjerujem, da nema razloga za neki veci pad, pogotovo ne HT, ERN, INA i ostalih perjanica,a kad krene rast bice teško se dobro nakrcati na još povoljnim razinama.Možda se varam, ali pišem i živim u skladU sa nickom, isto kao i vi..
Mogla bi EU još pozelenit danas, ameri se odlucili smanjiti minus od petka.. [thumbsup]

New Report

Close