Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pocela rasprodaja ingre..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Danas je dan blokada…

Ja zaista ne mogu vjerovati da se ovako nesto pise i to prije samog otvaranja burze..zar ste vi svi skupa takvi plasljivci ili prizeljkujete pad burze,ili uzivate u izazivanju neke propasti..ma gori ste od moje none koja vec desetljecima prorice kraj svijeta..jer evo bas sad je taj trenutak tu…uzas.
[/quote]
Kolega, previše vjeruješ u moć foruma!
[/quote]

Stvar je u tome sto ja ne vjerujem u moc foruma,tu sam da bih nesto i pametno procitala..ima tu dosta kvalitetnih ljudi od kojih se da nesto nauciti,naravno ne ih slijepo slijediti …uostalom nisam kolega vec kolegica.

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Barone zar ne vidis da je to sve nekak na silu jer moramo kao pratiti svjetske trendove.Fondovi su spustili na 3840 Crobex gdje mu je otpor ak ne bude nekih velikih iznenadjenja vani tu ostajemo i plesemo gore-dolje sitno jer nema likvidnosti,ukoliko vani se proljepsa tak ce biti i kod nas.Ak se vani sto pokvari fondovi ce ga opet malo spustiti na 3800,rasprodaje nema.Sto se tice EU sto kazes ti u crvenom, to je bezzveze jer su na 0,5% gore-dolje sto nema nikakvog znacaja

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Barone zar ne vidis da je to sve nekak na silu jer moramo kao pratiti svjetske trendove.Fondovi su spustili na 3840 Crobex gdje mu je otpor ak ne bude nekih velikih iznenadjenja vani tu ostajemo i plesemo gore-dolje sitno jer nema likvidnosti,ukoliko vani se proljepsa tak ce biti i kod nas.Ak se vani sto pokvari fondovi ce ga opet malo spustiti na 3800,rasprodaje nema.Sto se tice EU sto kazes ti u crvenom, to je bezzveze jer su na 0,5% gore-dolje sto nema nikakvog znacaja

Kako nikakav značaj. Pa koliko je 10 dana po -0,5% ?
To i kažem, fondovi će Crobex ovaj put spuštati polako i neprimjetno, da ostane što više optimista, kojima će prodavati.
Preplašiti malu ribu, je loša taktika.
Crobex opet pada, -1,81%.
Vidim neki drže glavu u torbi.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Danas je dan blokada…

Ja zaista ne mogu vjerovati da se ovako nesto pise i to prije samog otvaranja burze..zar ste vi svi skupa takvi plasljivci ili prizeljkujete pad burze,ili uzivate u izazivanju neke propasti..ma gori ste od moje none koja vec desetljecima prorice kraj svijeta..jer evo bas sad je taj trenutak tu…uzas.
[/quote]
Kolega, previše vjeruješ u moć foruma!
[/quote]

Stvar je u tome sto ja ne vjerujem u moc foruma,tu sam da bih nesto i pametno procitala..ima tu dosta kvalitetnih ljudi od kojih se da nesto nauciti,naravno ne ih slijepo slijediti …uostalom nisam kolega vec kolegica.
[/quote]
Ispričavam se.
Neće se ponoviti.

Nije sve tako sivo.....

Bojim se da ćemo 4 koraka naprijed pa onda 5 natrag i tako neko vrijeme.
Malo po malo padamo, a vi još 4300 vičete ide to gore i samo gore i nigdje negoli gore, a sada smo već na 3840.
I tako po malo dok mali ne polude i onda roknemo jedno 5% kako to obićno ide kod nas.
Možda ćemo čak 4 naprijed i 6 natrag pa vi vidite.
Ali u svakom slučaju ja vrebam i čekam u cashu.

Oke inflacija mi papa lovicu, ali puno puno manje nego kaj recimo dionice padaju.

@baron

zasto ti na silu hoces da sve pocne padati?
evo svaki post danas i zadnjih ne znam koliko to govoris da ce padati i padati…
a ono nista…
15 milja prometa…

ja ti tvrdim da je ovo pat pozicija jer je prejeftino da bi se prodavalo i preskupo da bi se kupovalo…
ako i dodje do 3700 to ce biti opce veselje jer cemo se poceti natrpavati dionicama…
ali nece doci…

Do sada su se ,oni koji predviđaju crne dane na burzi, pozivali na fundamente, TA itd, a sada su im argumenti jel’ europa crvena ili zelena.To je za naše tržište jako bitno jer su sve naše firme vrlo ovisne o americi i europi s obzirom da smo strašni izvoznici (suficit se ne može izbrojiti).

Nisam htio biti cinik no već me bole oči od crnjaka na forumu, a stvar je prozirna….fondovi na velikoj volatilnosti imaju najbolji ulaz.E sad, tko im je spreman pomoći u tome, neka svatko odluči.Oni koji prave paniku na forumu , po meni, su dio toga scenaria.

Ispričavam se.
Neće se ponoviti.

Nema problema,sve je u redu .
…smao ne volim inace pesimizam i crnilo oko sebe.A ovdje se stvara takva negativna atmosfera kao da nam je zaista zadnji dan..ok,razumijem da je korekcija, da je i u EU i SAD-u "rumena" situacija ali pobogu pa tako je to na burzi…
Nisam nikakav analiticar,i bas zato volim procitati pametne postove..i nije mi svejedno ako burza pada i to bez nekog opravdanog razloga.A onda se pojave pojedinci koji imaju ulogu "strasila u povrtnjaku."
Ispricavam se ,znam da nisam kvalitetan diskutant,ali ucim.

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

ne kaže se bez veze SEEL IN MAY AND GO AWAY

@baron

Ne trči pred rudo.
Do 3700 možemo povuć u jednom danu. Toliko o 3700.
Lijepo je rekao kolega Crni-Ivo , da ćemo 4 koraka naprijed i 5 natrag.
Stvorila se sve veća zbunjenst na marketu.

Ispravak netočnog navoda,pravilno glasi 3 koraka naprijed i 5 nazad.Fibonacijevi brojevi. [rolleyes]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Od onog što sam vidio zadnjih dana fondovi ipak spašavaju stvar tj stavljaju veće naloge na kupnju da smire strasti. IMO dobar znak. Ispod 3700 ne bi sjeli ići. Margini i ceftifikati su ispucani, a i veći igrači su valjda shvatili da su si jamu kopali.

***obrisano***

Pozdrav!

New Report

Close