Ovo će biti premali broj krava u stampedu, 17 milja prometa, a kako se približavamo crobiju na 3900 još će padati promet. A fondovi opet čuče sastrane.
Misliš prema 3700?
Ovo me podsjeća na moj početak na burzi, kad sam u panici prodao, pa u panici kupovao, pa opet prodao, sve u istom danu a na kraju se nisam osjećao ni ko medvjed ni ko bik, već ko magarac [lol]
Ovo me podsjeća na moj početak na burzi, kad sam u panici prodao, pa u panici kupovao, pa opet prodao, sve u istom danu a na kraju se nisam osjećao ni ko medvjed ni ko bik, već ko magarac [lol]
Kolega izgleda da pojedinci nisu ništa shvatili iako su bili namagarčeni više puta.
Barone imaš ti kakav komentar
ekipa sto je sa ovim konzumom…..nestaje….?
Kolega izgleda da pojedinci nisu ništa shvatili iako su bili namagarčeni više puta.
Barone imaš ti kakav komentar
[/quote]
Mislim da će najviše biti namagarčeni bezrazložni optimisti kojima nije ni ovakav veliki minus dosta da prestanu pričati, KUPI KUPI.
Samo će se jednog dana probuditi ponovo na 3200.
Burza pada polako bez velikih digresija. Ovako može tjednima padati.
@inverter
Nije to ništa. Tek je počelo.
Misliš prema 3700?
[/quote]
Nije li ovo dokaz da Baron postaje optimista [lol]
[/quote]
izgleda da više ne misli da će crobex na 3200 jer se danas konačno dovoljno natrpao svježim dionicama na velikom popustu u 10:00.
Sjećam se , ista situacija je bila sa Ivekom1234.
Isto je pričao da će padati , a drugi su ga napadali, zaslijepljeni rastom i autosugestijom.
Vidim sa de moj scenario svaki dan obistinjuje.
Ja samo slušam market. Ništa više.
Pogledajte kupnju na manje likvidnijim dionicama…K/P
THNK 28/1160 kom
VDKT 244/1600 kom
TISK 475/2100..kom..itd…
Ovaj omjer mi je poznat iz jednog razdoblja prije 3 mjeseca. Povijest se ponavlja.
vidim konzum ni na 300 nema prevelike kupnje,,znaci jos mora odradit pravi zaron? sve mi se vise cini da da…300×180=54000 .tu je negdje realna cjena…stok split je osisao puno ovcica i sad tek shvacaju da su nasamareni…prvi dan potegla do 500 prestarasno…
Danas je dan blokada…
Ja zaista ne mogu vjerovati da se ovako nesto pise i to prije samog otvaranja burze..zar ste vi svi skupa takvi plasljivci ili prizeljkujete pad burze,ili uzivate u izazivanju neke propasti..ma gori ste od moje none koja vec desetljecima prorice kraj svijeta..jer evo bas sad je taj trenutak tu…uzas.
Ja zaista ne mogu vjerovati da se ovako nesto pise i to prije samog otvaranja burze..zar ste vi svi skupa takvi plasljivci ili prizeljkujete pad burze,ili uzivate u izazivanju neke propasti..ma gori ste od moje none koja vec desetljecima prorice kraj svijeta..jer evo bas sad je taj trenutak tu…uzas.
[/quote]
Kolega, previše vjeruješ u moć foruma!
pogledajte konzum,cjena 16 04 2008 a dan nako toga stock-split 17 04 2008 ,peterostruko sisanje,333 kn realna cjena….imam li pravo?