Opet bezrazložni optimisti govore da je vrijeme za kupovinu.
Mislim da su u krivu, jer niti jedan argument nije na njihovoj strani, osim KUPI, KUPI.
Kolege, dionice su rasle i previše. Burze vani su u recesiji, ne znaju gdje će, a mi bi rasli.
Nadam se da su neki i ovaj put još malo naučili!
nažalost, uvijek je takvih bilo i bit će ih
Kako bježi prodaja pravi stampedo
Sad opet nazad prema -2%..nema odbijanca.
Tko će kupovati?????
Niste se to zapitali. Fondovi će, ali na puno nižim cijenama.
Vidi se na kilometre. Ja ne ulazim ni lud. Market nam je nepredvidiv.
Koliko vidim na Investoru stampedo se lagano smiruje i kao da lagano idemo prema gore… Imam osjećaj da su se danas neki grdno zahebali prodajući samo tako u nadi da će za dva sata kupiti jeftinije…. Ne mogu reći kako bih bio sretan da sam u pravu, a izgleda da jesam [thumbsup]
Ako se danas ne vratimo iznad 0%, nagrabusili smo.
SELL signal je utaban.
Kada netko dijeli besplatne savjete a pri tome nisi se raspitao kakva je osoba, znaj uvijek da će te taj koji dijeli takve savjete prevariti.
Šta ste se raspisali [lol] [lol]
Uglavnom argumenti su gore gore gore, ili dole dole dole.
Ja ne vidim razloga zašto bi danas lupali po ask-u.
Cijeli svijet je crven a mi bi trebali u plus.
neznam, ja znam da neću danas ništa kupiti jer još nije vrijeme.
Kad će optimistima biti dosta????
Evo na -1,70% smo, i to im nije dosta. Vole navlačiti još na kupnju.
Pa ovo ima samo kod nas.
Kada netko dijeli besplatne savjete a pri tome nisi se raspitao kakva je osoba, znaj uvijek da će te taj koji djeli takve savjete prevariti.
uči se cijeli život !
nekada na tuđim a ponekada na vlastitim greškama !
Kada netko dijeli besplatne savjete a pri tome nisi se raspitao kakva je osoba, znaj uvijek da će te taj koji dijeli takve savjete prevariti.
nije važno jesi "li se raspitao kakva je osoba" nego kakva je zaista osoba. Raspitivanje može samo poslužiti nama kao zaštita od neznanja kakva je netko zaista osoba, ali ono neće promijeniti fakte, samo naš stav prema toj osobti: tj. hoćemo li joj vjerovati ili ne…
Ovo će biti premali broj krava u stampedu, 17 milja prometa, a kako se približavamo crobiju na 3900 još će padati promet. A fondovi opet čuče sastrane.
Ovo će biti premali broj krava u stampedu, 17 milja prometa, a kako se približavamo crobiju na 3900 još će padati promet. A fondovi opet čuče sastrane.
Kolega, a kaj bi fondovi po Vama trebali?
Lupati po ask-u kao ludi u ova gadna vremena?