Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ernest

Hvala, kolega. Pokušavam samo biti objektivan. Nikada ne drukam ni za up ni za down, ni na dionicama koje posjedujem, ali šta možemo, uvijek će biti "Barona" i "Crnih Ivi" koji se naslađuju tuđim mukama.

Kolega , uvijek treba ravnoteža optimista i pesimista biti na marketu.
O njoj ovisi gdje će cijena.
A ja pitam, ako se pouzdam u optimiste, hoću li biti ošišan od strane fonodva???
Molim konkretan odgovor.
[/quote]
Nečeš biti ošišan od strane fondova. Evo ti "konkretan" odgovor.
[/quote]

ovdje zaista ima optimista. zapanjuje me koliko autosugestija daleko moze ici
[/quote]

Istina Fidel.
Vrlo je veliki sraz između kolike su želje bezrazložnih optimista i realne situacije.
Na žalost, market i psihologija se nisu uopće promjenili nakon prvog vala kolrekcije.
[/quote]
Mačak, hajde da skratimo. U 10000 eura da crobex neće vidjeti tvojih 2700 bodova, zaključno sa 31.12.2008. Može oklada?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

@ernest

Hvala, kolega. Pokušavam samo biti objektivan. Nikada ne drukam ni za up ni za down, ni na dionicama koje posjedujem, ali šta možemo, uvijek će biti "Barona" i "Crnih Ivi" koji se naslađuju tuđim mukama.

Kolega , uvijek treba ravnoteža optimista i pesimista biti na marketu.
O njoj ovisi gdje će cijena.
A ja pitam, ako se pouzdam u optimiste, hoću li biti ošišan od strane fonodva???
Molim konkretan odgovor.
[/quote]
Nečeš biti ošišan od strane fondova. Evo ti "konkretan" odgovor.
[/quote]

ovdje zaista ima optimista. zapanjuje me koliko autosugestija daleko moze ici
[/quote]

Istina Fidel.
Vrlo je veliki sraz između kolike su želje bezrazložnih optimista i realne situacije.
Na žalost, market i psihologija se nisu uopće promjenili nakon prvog vala kolrekcije.
[/quote]
Mačak, hajde da skratimo. U 10000 eura da crobex neće vidjeti tvojih 2700 bodova, zaključno sa 31.12.2008. Može oklada?
[/quote]

Pa nije to ovo kaldionica ! OVO JE BURZA !!!! [lol]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

lijepo molim neku dobru dušu, ako može čim prije, a prije početka trgovanja: diok, atpl, dlkv, ernt, hdel, lkri, viro, tisk.
puno hvala.

Kratke korekcije su dobre jer otresu drhtavce ko jesenje lišće s grana. Ja definitivno ne vjerujem u jaku i dugotrajnu korekciju jer je ovo definitivno još preniska vrijednost crobexa tek oko 4500 bi mogla biti opasna zona do tada ništa.
Sutra ujutro u 10 vjerojatno nagli pad i do kraja oporavak prometi niski i vjerojatno ćemo cijeli tjedan tako mrljaviti.
Tijekom tjedna će vjerojatno svjetska elita rasprfavljati o visokoj cijeni nafte koja nikome ne odgovara pa će lupiti par rješenja da to obuzdaju itd sve već viđeno.
Ukratko ništa specijalno ne očekujem kroz idućih nekoliko dana.

Gdje mi mačak nestade? Tekma gotova, a nema njegovog posta da ćemo pasti zbog osrednje igre repke [lol]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Živo me zanima koliko dionica je prešlo u čvrste ruke a koliko je u špekulativnim rukama. Mislim da će se to najboje vidjeti upravo sutra.

Vas citam duze i uvijek kritizitate druge a primjetio sam i da se pojavljujete na ATPL samo kad je treba navuc gore,bas bi vas volio upoznat,mislim da vi u stvarnosti ne ulazete vise od 50000 kn.
Kolega, mislim da ste zaboravili spomenuti i drhtave ruke
[/quote]

Hvala svima koji su me prihvatili za jarana.

lijepo molim neku dobru dušu, ako može čim prije, a prije početka trgovanja: diok, atpl, dlkv, ernt, hdel, lkri, viro, tisk.
puno hvala.

šta je drma te neka panika….oćeš odmah stanje……

puno hvala.

Nemoj prodavati, dobre su to dionice. Dobri fundamenti.

Amerika čeka ovaj tjedan izvještaj o onflaciji.
Ako bude sličan kao izvještaj o nezaposlenosti…. [bye]

Neće CROBEX ni na 2700 ni na 3200, a kao garanciju nudim g. Samodola, G. Bagu, emisiju OTVORENO te pregršt rođa koje nastupaju u tom trenutku.

Ovo je trenutno faza tresenje trešanja sa stabla, pa ako koje izdrži, dobro.

No, mislim da je trenutno puno bitnije pratiti EURO 2008. Pošto je HR reprezentacija pobijedila s 1:0, a to znači sutra CROBEX +1% što je po meni puno vjerojatnija ta korelacija nego s USA tržištem.

S obzirom da se uvijek preko vikenda stvara fama, bilo pozitivna bilo negativna, naročito preko foruma jednog, drugog, trećeg, mogući je lagani pad sutra u startu, ali ništa naročito, evo ja ću vas sve zajebati i neću prodati nijednu dionicu. [tongue]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

No, mislim da je trenutno puno bitnije pratiti EURO 2008. Pošto je HR reprezentacija pobijedila s 1:0, a to znači sutra CROBEX +1% što je po meni puno vjerojatnija ta korelacija nego s USA tržištem.

S obzirom da se uvijek preko vikenda stvara fama, bilo pozitivna bilo negativna, naročito preko foruma jednog, drugog, trećeg, mogući je lagani pad sutra u startu, ali ništa naročito, evo ja ću vas sve zajebati i neću prodati nijednu dionicu. [tongue]

jesmo pobjedili al niko nije tolko zadovoljan ovom predstavom da bi odma ujutro počeo lupat po prodaji.

Neće CROBEX ni na 2700 ni na 3200, a kao garanciju nudim g. Samodola, G. Bagu, emisiju OTVORENO te pregršt rođa koje nastupaju u tom trenutku.

Ovo je trenutno faza tresenje trešanja sa stabla, pa ako koje izdrži, dobro.

Bravo. Evo glas razuma.
Čini mi se da tek poslije EURA2008 stiže prava tarapana.
No vidjet ćemo.

Mali promet samo dokazuje da ovi kaj trejdaju to rade sve manje, jer nije često isplativo, puno krvi, novaca, nešto zaradiš i onda u par sati sve nestane. ZATO DOSTA TREJDANJA, DOSTA MANIPULACIJA, KUPUJMO JEFTINO, NE PRODAJMO NAKON SAT VREMENA.

I kao savjet za katastrofičare, previše se trudite biti negativni, vjerujte nije dobro, jel prvo je zabavno, a kasnije postaje normalno, to ti je kao s drogom, prvo te diže, a kasnije te stalno spušta, zapravo crnilo više nikada ne prestaje, zato pamet u glavu i ne pretjerivati s tim jer nije zdravo, čak je zdravije biti optimističan nego pesimističan. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close