Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

živio vjeko! [thumbsup]

Jedino još fali audiozapis s Jubitoa Buffettovog prdeža i prodajem svoj mizerni portfelj i odlazim po cigarete u Cicely pecat losose i komunicirat s prirodom.

Glas razuma! [thumbsup]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

vjeko
Nema se tu kaj komentirati. U kešu ste i svijet je pred nestankom pa svi brže-bolje sve rasprodajmo da se neki lakše ponovno ukrcaju.

ma da, to je sada problem…
ove razine nisu *ni vrit ni mimo*…
nekako kao da smo u sredini, vjerojatno si mnogi misle –
ne isplati se prodati jer necemo ispod 3700, a niti kupovati se bas ne isplati jer necemo iznad 4100….

motušiću, naftu u blokadu!

Kaj se pokusava siriti strah….ok nafta je na 139.Neki govore da ce na 150 ali mnogi misle da ce ubrzo na 100.Pa budite malo prisebni pa kome to odgovara? Nikome.Nijednoj zemlji,prodavacima isto….Stavi ti kolu u kaficu na 30 kn i prodat ces 10 komada, ako?
Uprkos tolikom skoku nafte danas je Dow dole nekih 2,30 %.Jucer je iso gore 1,80% i sta se je desilo bitno kod nas? Nista.Mi imamo svoju burzu,ekonomiju i nismo toliko ovisni o USA.
Kod nas su glavni mirovinski fondovi i kad oni osijete da je vrijeme za kupovinu tad igra pocinje.
a ovo sa naftom se bude brzo stabiliziralo.

Kaj se pokusava siriti strah….ok nafta je na 139.Neki govore da ce na 150 ali mnogi misle da ce ubrzo na 100.Pa budite malo prisebni pa kome to odgovara? Nikome.Nijednoj zemlji,prodavacima isto….Stavi ti kolu u kaficu na 30 kn i prodat ces 10 komada, ako?
Uprkos tolikom skoku nafte danas je Dow dole nekih 2,30 %.Jucer je iso gore 1,80% i sta se je desilo bitno kod nas? Nista.Mi imamo svoju burzu,ekonomiju i nismo toliko ovisni o USA.
Kod nas su glavni mirovinski fondovi i kad oni osijete da je vrijeme za kupovinu tad igra pocinje.

vec sam Vam rekao da industriju ne zabrinjava to povecanje cijene nafte jer se prodajne cijene dizu po 20%.
i to ne preko direktnog pregovaranja sa pojedinim kompanijama (kupcima) nego firme (lideri) daju priopcenja u javnost o povecanju cijena.
i sto je najbolja stvar cini se da konkurencija slijedi, tako da mozemo ocekivati da ce sve biti u redu ako nafta ode cak preko 150…
relax, sve cool…
[cool]

a jojjjjjjjjjjj jjjjj
valjda ce jednog dana , djecica shvatiti da se na burzi i gubi djecija ustedjevina .
aaa , tog dana kada shvate , nekima ce biti kasno , a neki nece pricati gluposti i postati koje kakve linkove o koje cemu ,info koje su davo prozvakane .
nego dajte manite se dionice , i puknite igh vise i atpl sto nize .
pa mora ekipica i nesto zaradit , a vi djeco kolica u ruke i u obliznji parkic , pa u kaldu na koeficjent .
sretnoooooo , djecaci

najvrednije stvari u životu su besplatne

vec sam Vam rekao da industriju ne zabrinjava to povecanje cijene nafte jer se prodajne cijene dizu po 20%.
i to ne preko direktnog pregovaranja sa pojedinim kompanijama (kupcima) nego firme (lideri) daju priopcenja u javnost o povecanju cijena.
i sto je najbolja stvar cini se da konkurencija slijedi, tako da mozemo ocekivati da ce sve biti u redu ako nafta ode cak preko 150…
relax, sve cool…
[cool]
[/quote]
Naravno da će sve biti oke, jedino kaj će litra benge biti 10-12 kuna a samim time će poskupiti sve.
A onda ćemo vidjeti dali ta cijena nafte nema utjecaj na market.

***obrisano***

crni Ivo bila nekad benga i 4kn pa se zivjelo losije nego sada kad je 9kn [wink]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

@crni ivo
Naravno da će sve biti oke, jedino kaj će litra benge biti 10-12 kuna a samim time će poskupiti sve.
A onda ćemo vidjeti dali ta cijena nafte nema utjecaj na market.

stavi plin. litra 3,35kn [cool]
ako se ne varam, ima neka EU direktiva prema kojoj cijena plina ne smije preci 50% cijene benzina.
plus, cijna plina ne ovisi o cijeni nafte.
moj Jagy trosi 20 litra po gradu, ali imam plincinu! [lol]

stavi plin. litra 3,35kn [cool]
ako se ne varam, ima neka EU direktiva prema kojoj cijena plina ne smije preci 50% cijene benzina.
plus, cijna plina ne ovisi o cijeni nafte.
moj Jagy trosi 20 litra po gradu, ali imam plincinu! [lol]

Ima direktiva EU, baš kao što si napisao, plin ne smije biti skuplji od 50% cijene benzina. I još puno toga što ćemo morati uvesti kad udjemo u EU, porezne olakšice na ugradnju, jeftiniju cestarinu za vozila s plinom, besplatna parkiranja u blizina centra gradova…
Ali to je za neku drugu temu pa neću duljit!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

crni Ivo bila nekad benga i 4kn pa se zivjelo losije nego sada kad je 9kn [wink]

ma ko je zivio losije???
meni je bilo super, imo sam jugo 55 i svaki ponedjeljak i petak cugao po tulumima…
a subotom se iso van…
sjedio po birtijama i glumio da kao studiram…
[thumbsup]
a sad… moram tu nesto raditi svaki dan, plus nema vise divljih tuluma… [bye]
sad glumim ozbiljnog debila u odijelu… [bye]

New Report

Close