Imam noćnu moru, čovjek s nickom POGREBNIK mi želi biti prijatelj. Mani me se čovječe više, mlad sam a i Ameri su u plusu [wink]
Kolega ameri su u plusu danas ,sutra ali kad padnu……………….vjerujte mi dobar sam prijatelj,a jos blji pogrebnik imam cak i zvecke ko voli
bolje vijesti sa istoka…
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=5e397003-5b8f-4d48-9e1f-fb06295fd13b&ref=lastadd
a ime i jedna dobra stvar u svemu ovome definitivno smo postali dugoročni investitori
oš neš [rolleyes]
E sad,dali je baš dobra ili ne…ja sam več 12 god.dugoročni investitor,u početku više NEhtjela,nego htjela.
Ali u međuvremenu se puno toga dobrog dogodilo pa sam sad rado "na čekanju" [wink]
Prelijeva nam se kriza u eropu iz amerike?
Europske banke teže pogođene kreditnom krizom od američkih
Business.hr/Hina
06.06.2008 11:15
Europske banke pretrpjele su mnogo veće gubitke zbog kreditne krize od onih u SAD-u, iako su financijsku krizu potaknuli problemi na američkom tržištu izdavanja drugorazrednih zajmova, prenosi londonski The Financial Times podatke washingtonskog Instituta za međunarodne financije.
Vaš link
NAFTA dalje šiba gore… Crude Oil Jul 08 129.87$ (+1.63%)
Gospodine Baron!
Podsječate me na plemena koja su za vrijeme suše svojim ritualom prizivala kišu.. [yawn]
na malim prometima smo proteklih dana padali sad isto tako rastemo, čeka se razvoj situacije pa će se krenuti u trgovinu.
kako se vi danas ovdje lijepo zabavljate i častite epitetima i živci rade, netko bi pomislio da je strašno uzbudljivo na burzi.
mene razočaralo što nije bilo pozitivne reakcije na usa, ali zapravo kako i bi kad je nije bilo ni u eu.
i što sad? ništa. zse prestala reagirati i na dobre i na loše vijesti. čekamo jesen.
kako se vi danas ovdje lijepo zabavljate i častite epitetima i živci rade, netko bi pomislio da je strašno uzbudljivo na burzi.
mene razočaralo što nije bilo pozitivne reakcije na usa, ali zapravo kako i bi kad je nije bilo ni u eu.
i što sad? ništa. zse prestala reagirati i na dobre i na loše vijesti. čekamo jesen.
Tako nekako!!
Bit će ovo dugo toplo ljeto!!!!