Burza nam je postala skroz nepredvidiva ,koja su vaša očekivanja danas s obzirom da su Ameri jučer potegli najače od početka godine a mi sa najslabijem prometom od početka godine
Gledam jučer na televiziji kako se naš bucmasti Šuker važno kočoperi na New Yorškoj Burzi. Čak je za tu priliku fazonirao i brkove… Nije mi poznato kolika je stvarna težina tog priznanja ili se radi o još jednom od brojih beznačajnih stvari koje služe za mazanje očiju na domaćem terenu. No pitam se ipak dali će to imati ikakvog utjecaja na likvidnost tržišta dionica ili će se utjecaj toga osjetiti tek sekundrano kroz eventualni interes stranih ulagača i investitora…
Burza nam je postala skroz nepredvidiva ,koja su vaša očekivanja danas s obzirom da su Ameri jučer potegli najače od početka godine a mi sa najslabijem prometom od početka godine
Bez amera mislim da ćemo startat jako, tu će se mnogi mali upecat i lupat po ask-u.
Dionica tipa Belje bi moglo možda i u pozitivnu blokadu, ali nastat će problem kad se prestane tržiti jer se fondovi neće uključiti zato što su ameri porasti 1.73.
Ne zaboravimo da je nafta porasla za više od 5% u zadnjih 16 sati.
Prvi solidni plus koji bi se do kraja dana mogao pretvoriti u minus zbog premalog prometa
Vjerujem da Amerima predstoji težak dan…..
Vidi se da nam kriza tek predstoji. Gospodarstvo se usporava, a stagflacija stiže (usporavanje gospodarstva, inflacija i porast nezaposlenosti)
Friday’s Jobs Report Likely To Show Loss of 58,000
The U.S. economy likely shed jobs for the fifth straight month in May as flagging consumer confidence and the worst housing bust in generations discouraged hiring.
Vaš link
NAFTA 128.66$ 2:07am ET Up 0.87 (0.68%) [bye]
Moje mišljenje
Blago zelenilo na malim prometima!
Moje mišljenje
Blago zelenilo na malim prometima!
[/quote]
Po mojem mišljenju, blago crvenilo, preslika jučerašnjag dana.
Prodaja je puna skrivanih naloga. Tko će kupovati ako idemo gore.
Jedino nas mogu gore pogurati HT i INA, a hoće li ,ne znamo.
Ostalima SELL signal. Vidjet ćemo koliko će se držati na ovim razinama.
Danas bi kolega Baron mogao biti na kupnji. [lol]
@ baron:
NAFTA 128.66$ 2:07am ET Up 0.87 (0.68%) bye
vidim da su i tebe počeli interesirati izvještaji za naftu . [cool]
niasm pesimist ali prema raspoloženju na našoj burzi bojim se nigdje