Jovanka, jesi Skaramući poslala mail, smamota za onu prodaju [lol]
Baronko izgleda da Edwards ima koju put opciju, pa će mu se stop loss aktivirat [proud]
Druže Baron samo piši rasprodavat ćemo i po kiši, ako piše i Jovanka rasprodavat ćemo bez prestanka…
[lol] [lol] [lol]
[/quote]
[lol] [lol] [thumbsup]
@ deimos, vlad
Samo nemojte dozvolit da vas pokopa na ZSE…
a ni uZaSE [lol]
Vi se tu zezate a ja i dalje ostala bez odgovora zašto se sa PUNT-R-A ne može trgovati.Več 2 dana pokušavam dati nalog ali mi javlja da je dionica blokirana.Zna li neko što se dešava? [pray]
Zahvaljujem dobroj duši koja si uzme malo vremena i odgovori mi. [proud]
kolko sam listao unazad nisam primjetio da je neko odgovorio pa cu ja.A zbog cega kupujes tu firmu kad im je dobit velika kao burekdzinici u Utrinama,i ne pratim je al mislim da je u posebnom rezimu trgovanja pa zato odi na ZSE i provjeri jel je i kak se trguje [thumbsup]
Vi se tu zezate a ja i dalje ostala bez odgovora zašto se sa PUNT-R-A ne može trgovati.Več 2 dana pokušavam dati nalog ali mi javlja da je dionica blokirana.Zna li neko što se dešava? [pray]
kolko sam listao unazad nisam primjetio da je neko odgovorio pa cu ja.A zbog cega kupujes tu firmu kad im je dobit velika kao burekdzinici u Utrinama,i ne pratim je al mislim da je u posebnom rezimu trgovanja pa zato odi na ZSE i provjeri jel je i kak se trguje [thumbsup]
[/quote]
Ne kupuje,prodajem.A šta znaš kakava je dobit buregđinice,možda bi se iznenadio? [lol]
Pa neznam,na PG je na listi i to ne u posebnom režimu,ili ja nisam skužila,ali vidim da se i jučer i danas trgovalo njome..thnx.
Imam noćnu moru, čovjek s nickom POGREBNIK mi želi biti prijatelj. Mani me se čovječe više, mlad sam a i Ameri su u plusu [wink]
dobra…
[lol] [lol] [lol]
i mene je posjetio
nikoga ne odbijam ali njega sam morao !
[shocked]
[/quote]
Sad mi je lakše kad vidim da je svima došao u posjetu.
Već sam se zabrinuo.
Jebga ja sam praznovjeran, nemoš mi se tak zvat i bit mi na listi
dobra…
[lol] [lol] [lol]
i mene je posjetio
nikoga ne odbijam ali njega sam morao !
[shocked]
[/quote]
Sad mi je lakše kad vidim da je svima došao u posjetu.
Već sam se zabrinuo.
Jebga ja sam praznovjeran, nemoš mi se tak zvat i bit mi na listi
[/quote]
Mene hebe visok tlak pa pristao. Možda dobijem kakav ekskluziv tretman. [lol]
molio bi kolege da se ozbiljnije posvete temi komentari trgovanja.ipak je ovo poslovni dnevnik.
takodjer bi molio vjeku da vas sve moderira jer ovo nema smisla.samo tjerate segu.a ja koji jedini hocu nesto ozbiljno napisati sam moderiran. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
puno srece sutra svima [thumbsup]
laku noc posebno nasim budnim moderatorima [cool]
Poštovani kolege investitori, s globalnog tržišta stižu nam izvrsne vijesti, osim ponovnog rasta cijene nafte. Slobodno izrazite svoje mišljenje:
Burze: Na krilima dobrih vijesti s globalnog tržišta?
http://www.poslovni.hr/82008.aspx
[/quote]
nije u posebnom režimu trgovanja. najbolje je da zazove brokera i da ga pita u čemu je problem.
Zar sam postao glavna tema na komentarima trgovanja? Svima koji me odbili porucujem da ne mole da dođem kad kucne čas… sjetit čete se vi kad vam bude nestalo prijatelja na kupnji.
Poštovani kolege investitori, s globalnog tržišta stižu nam izvrsne vijesti, osim ponovnog rasta cijene nafte. Slobodno izrazite svoje mišljenje:
Burze: Na krilima dobrih vijesti s globalnog tržišta?
http://www.poslovni.hr/82008.aspx
Mislim da to nama neće pomoći iz razloga specifičnosti koje naša burza ima. Ne želim navoditi razloge oni su poznati svima koji prate burzu, pitanje je samo da li se uvijek sjete tih razloga.
A da su vijesti dobre, to je istina, iako stvari u USA nisu ni izdaleka gotove kao što neki misle.
Aktualizira se pitanje prodaje BearSternsa i Bernake je pod pritiskom. A tu su i problemi sa Lehman Brothersom i moguće još ponekim.
Pbz fondovi i dalje trejdaju, sa naglaskom na prodaju dionica iz portfelja. Izgleda da im ulagači i dalje izvlače novac?