Baron vodi bitku na 2 teme odjednom, ovdje s Ivanom a na TA s Vladom, on moderiran a oni nisu! Ali uporan, nema šta! Mislim, tako nije fer a niti zanimljivo, idem spavat!
P.S. Ovo nemojte shvatit kao glas da se Baron odmoderira!
Imam noćnu moru, čovjek s nickom POGREBNIK mi želi biti prijatelj. Mani me se čovječe više, mlad sam a i Ameri su u plusu [wink]
dobra…
[lol] [lol] [lol]
i mene je posjetio
nikoga ne odbijam ali njega sam morao !
[shocked]
Pussies… Ja prihvatio prijateljstvo od njega bez razmisljanja. [lol]
Dugorocno smo svi mrtvi, pa sto ne biti dobar sa njim.
Imam noćnu moru, čovjek s nickom POGREBNIK mi želi biti prijatelj. Mani me se čovječe više, mlad sam a i Ameri su u plusu [wink]
dobra…
[lol] [lol] [lol]
i mene je posjetio
nikoga ne odbijam ali njega sam morao !
[shocked]
[/quote]
ja sam ga prihvatija.
svugdi triba imat vezu [kiss] [sealed]
Jovanka, jesi Skaramući poslala mail, smamota za onu prodaju [lol]
Baronko izgleda da Edwards ima koju put opciju, pa će mu se stop loss aktivirat [proud]
Druže Baron samo piši rasprodavat ćemo i po kiši, ako piše i Jovanka rasprodavat ćemo bez prestanka…
[lol] [lol] [lol]
@ deimos, vlad
Samo nemojte dozvolit da vas pokopa na ZSE…
Kad smo već kod toga da li u Europi ili Americi postoji firma koja se ozbiljno bavi tim biznisom jer ja bi u to uložio dio love. Ko što Topalovići kažu "smrt je jedini sigurni biznis" [lol]
Pussies… Ja prihvatio prijateljstvo od njega bez razmisljanja. [lol]
Dugorocno smo svi mrtvi, pa sto ne biti dobar sa njim.
Kolega kad vam vidim avatar,jasno je zašto se pogrebnika ne bojite [lol]
Kad smo već kod toga da li u Europi ili Americi postoji firma koja se ozbiljno bavi tim biznisom jer ja bi u to uložio dio love. Ko što Topalovići kažu "smrt je jedini sigurni biznis" [lol]
Bio je dugačak čovek
[lol]
[thumbsup]