Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baron vodi bitku na 2 teme odjednom, ovdje s Ivanom a na TA s Vladom, on moderiran a oni nisu! Ali uporan, nema šta! Mislim, tako nije fer a niti zanimljivo, idem spavat!
P.S. Ovo nemojte shvatit kao glas da se Baron odmoderira!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Imam noćnu moru, čovjek s nickom POGREBNIK mi želi biti prijatelj. Mani me se čovječe više, mlad sam a i Ameri su u plusu [wink]

dobra…
[lol] [lol] [lol]

i mene je posjetio
nikoga ne odbijam ali njega sam morao !
[shocked]

Pussies… Ja prihvatio prijateljstvo od njega bez razmisljanja. [lol]

Dugorocno smo svi mrtvi, pa sto ne biti dobar sa njim.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Imam noćnu moru, čovjek s nickom POGREBNIK mi želi biti prijatelj. Mani me se čovječe više, mlad sam a i Ameri su u plusu [wink]

dobra…
[lol] [lol] [lol]

i mene je posjetio
nikoga ne odbijam ali njega sam morao !
[shocked]
[/quote]
ja sam ga prihvatija.
svugdi triba imat vezu [kiss] [sealed]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Jovanka, jesi Skaramući poslala mail, smamota za onu prodaju [lol]
Baronko izgleda da Edwards ima koju put opciju, pa će mu se stop loss aktivirat [proud]

Druže Baron samo piši rasprodavat ćemo i po kiši, ako piše i Jovanka rasprodavat ćemo bez prestanka…
[lol] [lol] [lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

@ deimos, vlad
Samo nemojte dozvolit da vas pokopa na ZSE…

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Kad smo već kod toga da li u Europi ili Americi postoji firma koja se ozbiljno bavi tim biznisom jer ja bi u to uložio dio love. Ko što Topalovići kažu "smrt je jedini sigurni biznis" [lol]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Pussies… Ja prihvatio prijateljstvo od njega bez razmisljanja. [lol]

Dugorocno smo svi mrtvi, pa sto ne biti dobar sa njim.

Kolega kad vam vidim avatar,jasno je zašto se pogrebnika ne bojite [lol]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

I ja sam prijatelj s pogrebnikom, reko je da daje 30% popusta prijateljima [lol]

Kad smo već kod toga da li u Europi ili Americi postoji firma koja se ozbiljno bavi tim biznisom jer ja bi u to uložio dio love. Ko što Topalovići kažu "smrt je jedini sigurni biznis" [lol]

Bio je dugačak čovek
[lol]

i ja sam, izgleda da je to in
[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

[thumbsup]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close