Vi se tu zezate a ja i dalje ostala bez odgovora zašto se sa PUNT-R-A ne može trgovati.Več 2 dana pokušavam dati nalog ali mi javlja da je dionica blokirana.Zna li neko što se dešava? [pray]
Zahvaljujem dobroj duši koja si uzme malo vremena i odgovori mi. [proud]
Komentari današnjeg trgovanja.
– tokom dana se nije znalo gdje ćemo gore dolje.
– promet je jako mali.
– ali je i dobro kada se pada na malom prometu.
– pred kraj dana se je smanjio minus.
– surta očekujem lijepi rast crobexa (za ove koji trguju crobexom).
– danas sam pokušavala nešto prodati ali nije išlo, a jeftino nedam.
– isto je i kod kupnje, pak tu mi nitko ništa nije htio uvaliti, vjerojatno jer malo nudim.
– možete Vi gledati index, ali kada trgujete na određenim dionicama, e tu je sasvim druga priča.
– ali ova gore pravila ne vrijede jedini za dionice ht i ina, ali toga već imam dosta.
– a sada idem malo prolistati forum i tražiti bisere dana.
Pozdrav !
a pesimizam zaustavlja inicijativu.Pasivni pristup,ovaj
posao ne trpi.Nema zarade bez rizika.Ako sam kupovao kada je Crobex bio 5.200,pa što nebi sada
kada je 4.000.TA pokazuje da treba čekati,gristi nokte i neprestano odgađati odluke.A donošenje
odluka i njihovo provođenje je najteži dio ovog posla.
Bilo bi puno pametnije da iskreno komentiramo što kupiti ili prodati,ili obrazložiti kao što to …..
– je da je lopina, ali stvarno jedan dobar post, dio sam i izdvojila.
– mene najčešće pitaju što će sutra rasti ?????
– jer investitori i žele kupiti samo ono što će rasti.
– ali još nitko me nije pitao koliko je rizično kupiti dionicu xy na ovoj cijeni.
– a po meni je zbilja najvažnije znati upravljati rizicima.
Pozdrav !
a pesimizam zaustavlja inicijativu.Pasivni pristup,ovaj
posao ne trpi.Nema zarade bez rizika.Ako sam kupovao kada je Crobex bio 5.200,pa što nebi sada
kada je 4.000.TA pokazuje da treba čekati,gristi nokte i neprestano odgađati odluke.A donošenje
odluka i njihovo provođenje je najteži dio ovog posla.
Bilo bi puno pametnije da iskreno komentiramo što kupiti ili prodati,ili obrazložiti kao što to …..
– je da je lopina, ali stvarno jedan dobar post, dio sam i izdvojila.
– mene najčešće pitaju što će sutra rasti ?????
– jer investitori i žele kupiti samo ono što će rasti.
– ali još nitko me nije pitao koliko je rizično kupiti dionicu xy na ovoj cijeni.
– a po meni je zbilja najvažnije znati upravljati rizicima.
Pozdrav !
[/quote]
koleginice Jovanka7, kažite mi kako vi to presečete riziko ako ne hedžujete sa finansijski derivati?
ja bi veoma cenio da me podučite, ja sve vaše poruke arihivujem i eksportujem u Jugobanku, tamo vas takođe veoma cene i pitaju jeste odgovorili na njihovu ponudu od pre neki dan?
[huh]
– promet je jako mali.
– isto je i kod kupnje, pak tu mi nitko ništa nije htio uvaliti, vjerojatno jer malo nudim.
– možete Vi gledati index, ali kada trgujete na određenim dionicama, e tu je sasvim druga priča.
– ali ova gore pravila ne vrijede jedini za dionice ht i ina, ali toga već imam dosta.
Pozdrav !
ja ga naša!
Pgledala sam sve što ste danas pisali.
– puno stranica, malo ili ništa korisnog.
– vidim kako vas je u jurnjim satima gospodin Baron dobro zabavljao.
– a onda je netragom nestao, Barone imaš li ispričnicu za to.
– pa ne može bitku biti sam Crni Ivo.
– ali evo ja dođem tu malo u večernjim satima, toliko da unesem malo živosti u ovoj temi.
– imamo tu i jedan neviđeni post s smajlićima od gospodina Barona.
– kako li ga samo istina boli.
– i na kraju gdje su ovi s poslovnog sakrili smajliće, gdje ih nađete ???
Pozdrav !
– promet je jako mali.
Pozdrav !
ja ga naša!
[/quote]
[lol] [lol] [lol]
– i na kraju gdje su ovi s poslovnog sakrili smajliće, gdje ih nađete ???
Pozdrav !
Odmah lijevo i malo dolje od "Pozdrav!"
ja ga naša!
– pa postaj ga da se i mi smijemo.
Pozdrav !
Ivekova škola!
Ej, ajd sad onu kako ekipa povlači lovi iz fondova za otići na EP i jedino nas može spasiti rano ispadanje naših!
Daj čovječe više shvati da si se zaxebao i sutra počni kupovat, 3900 i nije tako loše jer će ti idući tjedan biti preko 4000! Već si falio prošli mjesec, mogao si lijepo i kupit a dobro i prodat, sad imaš priliku za popravni!
BTW, ovo je u dobroj namjeri!
Opet iznosite bezvezne predođbe rasta bez argumenata.
Mislim da neki ljudi počinju shvaćati,a neki tupe svoje.
Evo šta sam pričao, nafta nam se vratila nazad.
Šta sad?
Oil Closes Near $128: Biggest One-Day Jump Since March
U.S. light, sweet crude futures rebounded from two days of sharp losses, ending more than 4 percent higher as the dollar weakened against the euro, prompting funds to switch assets to the oil markets.
Vaš link
[/quote]
Ivekova škola!
Ej, ajd sad onu kako ekipa povlači lovi iz fondova za otići na EP i jedino nas može spasiti rano ispadanje naših!
Daj čovječe više shvati da si se zaxebao i sutra počni kupovat, 3900 i nije tako loše jer će ti idući tjedan biti preko 4000! Već si falio prošli mjesec, mogao si lijepo i kupit a dobro i prodat, sad imaš priliku za popravni!
BTW, ovo je u dobroj namjeri!
Opet iznosite bezvezne predođbe rasta bez argumenata.
Mislim da neki ljudi počinju shvaćati,a neki tupe svoje.
Evo šta sam pričao, nafta nam se vratila nazad.
Šta sad?
Oil Closes Near $128: Biggest One-Day Jump Since March
U.S. light, sweet crude futures rebounded from two days of sharp losses, ending more than 4 percent higher as the dollar weakened against the euro, prompting funds to switch assets to the oil markets.
Vaš link
[/quote]
Evo odgovora na naftu, sve se vidi iz naslova članka,ne trebam reći kojih novina: Klizanje nafte na 121 dolar ruši i europske indekse i jedan fantastičan komentar tamošnjeg forumaša:
BBB
05.06.08 11:13Prijavi ovaj komentar administratoru
Kada nafta poskupljuje pada vrijednost dionica, kada pojeftini opet pada vrijednost dionica. Kod nas ima jedna stara narodna koja kaže, hrđavom qurcu i dlaka smeta. [lol]