Definitvno najlošija vijest mjeseca, a možda i dalje.
Neki su kolege stalno stavljali razlog rasta dionica, skorašnji ulazak u EU.
Swoboda: Hrvatska može u EU najranije 2011. godine
Ja bi rekao upravo suprotno. Za sve dugurocne i strpljive ulagace 2011 je puno bolja opcija.
Vise cemo stici skupit dionica. Burza ce tada biti na novom ATH, sa kojeg ce krenut rasti ulaskom u EU. Lova do krova za strpljive.
Vaš link
Pa to nije nova vijest. To se zna već dugo. Pregovori bi se trebali završiti u prvoj polovici iduće godine, a ulazak u Evropu bi bio 2011. Ne može se ući u Evropu odmah nakon završetka pregovora. Treba proteći minimalno 1,5 godina nakon završetka pregovora. Tako je barem bilo kod Slovenije.
A nije 1. travnja :)…
http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/10064/Default.aspx
U Americi gotovo da nema ni jednog indexa s negativnim predznakom. Sve pozitivno. Najveća većina ih je iznad +1%, a dosta i iznad +2%. To se zove prava euforija:
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=americas
http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei_region1.html
Definitvno najlošija vijest mjeseca, a možda i dalje.
Neki su kolege stalno stavljali razlog rasta dionica, skorašnji ulazak u EU.
Swoboda: Hrvatska može u EU najranije 2011. godine
Ja bi rekao upravo suprotno. Za sve dugurocne i strpljive ulagace 2011 je puno bolja opcija.
Vise cemo stici skupit dionica. Burza ce tada biti na novom ATH, sa kojeg ce krenut rasti ulaskom u EU. Lova do krova za strpljive.
[/quote]
Definitivno kolega.
Ako sutra kupite dionice i vratite se 2020 ja Vam garantiram rast od barem 200% ili vraćamo novce.
Ali činjenica je da ćemo moći kupiti dionice po cijenama od onih u 4 mjesecu ako ne i jeftinijim.
Ja čekam.
A polako vidim da ih je sve više i više koji mi šalju PM ili vidim da su u cashu što je naravno pametno.
Naravno da će se stanje smiriti, i da će stranci navaliti na naše dionice ko da su badava ali polako.
indijanci su u velikom plusu, premda nakon 3 dana padanja nije niti čudo.
Pozdrav
Imam noćnu moru, čovjek s nickom POGREBNIK mi želi biti prijatelj. Mani me se čovječe više, mlad sam a i Ameri su u plusu [wink]
OPREZ….
Jučer je na prometu od 45 mil kuna bilo 33 mil kuna institucionalnog prometa, što je malo zabrinjavajuće.
Danas na 36 mil smo imali 22 mil kuna institucionalnog., ista priča.
Danas smo načeli granicu 3900, dotaknuvši 3890 bodova.
Vidjet ćemo koliko će ta potpora izdržati, ili će biti “like knife through butter…”
Imam noćnu moru, čovjek s nickom POGREBNIK mi želi biti prijatelj. Mani me se čovječe više, mlad sam a i Ameri su u plusu [wink]
a nisi jedini i mene je pokopao,a sto cu stavil sam ga kad hoce [lol]
Day by day!
Time will give you answer!
Hehehe
Čekanje i strpljenje je vrlina a ne mana, a tko to nema neka ode spavati doma ili natrag u kladu i prestane svaki dan drukat dole a još manje gore.
Najbolje je pogledat burzu 1 tjedno i to u petak 15:45 i čitati vijesti, i to je to!
Uživajte i pripremite se za nedjelju [lol] [lol]
[lol]
[/quote]
nemam pojma…
ali ja to ozbiljno shvacam. iako ne znam sto to znaci…
valjda nesto znaci.. ali sto?
[huh]
[/quote]
Ma dajte molim vas, kakvo ‘prijateljstvo’ [rolleyes]…pa ne skupljamo sličice, već novčiće…budite oprezni [kiss]
[/quote]
tako je…..ako nemaš prijatelja, s kime češ se kokati i đorati???
[smiley]
[/quote]
kad smo vec kod kokanja moram se pohvaliti da sam najbolje kokao u osnovnoj skoli.
uveo sam u skolu kokanje na uloge (talon).
dakle, svatko koka s jednom slicicom – i ako izgubi u kokanju, gubi sve sto je ulozio u talonu.
ulozi su bili 5 ili 10 komada u talonu.
davao sam cak i povoljnije uvjete – oni ulazu u talon 3 ja npr 10, ili 10 vs. 25.
na kraju ciklusa slicica redovito bi imao po 1000kom viska.
napomena: nisam skupljao albume.
[lol]
to su bili dani… [lol]
[/quote]
nevjerojatno
svaka cast
priznajem poraz
ja sam mislio da sam bio najbolji na svijetu u kokanju ali evo ipak je bio neko bolji od mene
[/quote]
ja sam bio kralj kokanja.poslije sam preso na sljagu.gle mi lancic. [lol] [lol] [lol]
nagovorite vjeku da me odmoderira.
drukat cu i na gore ako treba [cool]
[/quote]
bez obzira sto sam zakleti antirojalist vi mi se cinite vise nego korektan forumas