‘Nti Tricheta…
Evo kod nas tek pred kraj trgovanja malo ozbiljnijih naloga, makar bili skriveni.
Ima li tko saznanja zašto se sa PUNT-R-A ne može trgovati. Na PG sam, i zadajem nalog u okvirima granice cijene,ali mi ne dozvoljava sa obrazloženjem da je dionica u blokadi i nije moguče trgovati njome..ja ne vidim blokadu.
Ljudi što znači ovo kad ti netko hoće biti prijatelj?
[/quote]
[lol]
[/quote]
nemam pojma…
ali ja to ozbiljno shvacam. iako ne znam sto to znaci…
valjda nesto znaci.. ali sto?
[huh]
[/quote]
"Potrebni su ti i neprijatelj i prijatelj da te rane u srce; jedan da te kleveće, a drugi da ti to javi."
M.Twain
[lol]
[/quote]
nemam pojma…
[huh]
[/quote]
Ma dajte molim vas, kakvo ‘prijateljstvo’ [rolleyes]…pa ne skupljamo sličice, već novčiće…budite oprezni [kiss]
uf lose, lose
Euro Rises After Trichet Says ECB May Raise Rates Next Month
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aed5eIhbliJk&refer=home
izdvojeno-Tim bi se pravcem smanjili troškovi transporta plina iz Rusije, rekao je Polančec najavljujući i spajanje tog plinovoda na planirani LNG terminal koji će se graditi u Hrvatskoj i time omogućiti ne samo uvoz, već i izvoz plina iz Hrvatske.
[thumbsup]
Ljudi što znači ovo kad ti netko hoće biti prijatelj?
da će te uglavnom ocjenjivat s 1-2%. [tongue]
[lol]
[/quote]
nemam pojma…
[huh]
[/quote]
Ma dajte molim vas, kakvo ‘prijateljstvo’ [rolleyes]…pa ne skupljamo sličice, već novčiće…budite oprezni [kiss]
[/quote]
tako je…..ako nemaš prijatelja, s kime češ se kokati i đorati???
[smiley]
imam ja…
danas sam u poslovnom procitao da americki analiticari ocekuju pad cijena zlata.
jacanje dolara, pad cijene nafte i povecano investiranje u vrijednosne papire.
eto. jel to dovoljno dobro?
[thumbsup]
[/quote]
je. [thumbsup]
[/quote]
Istina kolega samo kad je dj bio na 13250 mi smo bili na 4000.
Sada su oni na 12400 a mi na 3900.
Tako i ako narastu 2% danas opet mi nismo pali niti blizu kako oni, a barem po meni kada dj padne 2% to je kao da croby rokne 4% radi veličine tržišta.
[/quote]
crni ivo,
al si se maka s trosjeda pa ga išteka s foruma? [shocked] [tongue] [sealed] [thumbsup]
fali mi tvoj trosjed. [cry]