Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zamisli plavi,da kojim slucajem nisu Rusi odlucili baciti oko na Crobex pa se kojim slucajem iznenade kada vide na kojim se cijenama krece ADPL tj po kojim su cijenama mogli uci sa 30% i umjesto 247 sta su platili mogli su sada po cijeni 150-160kn. [tongue]

zamisli plavi,da kojim slucajem nisu Rusi odlucili baciti oko na Crobex pa se kojim slucajem iznenade kada vide na kojim se cijenama krece ADPL tj po kojim su cijenama mogli uci sa 30% i umjesto 247 sta su platili mogli su sada po cijeni 150-160kn. [tongue]

Ja mislim da ruse najmanje brine ova trenutna cijena.
P/S oko jedan P/B oko 1, tvrtka konolidirana do kraja godine kada će biti u punom pogonu tvornica u Rusiji. Ali ipak, evo ti 96 %.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Lijepo mi gledati ADPL i ULPL kako rastu, ali i TISK i ATPL kako imaju odličnu podršku na bidu – pitanje dana kad će krenuti rast i na njima.

IGH-novi ugovor u Rusiji-objavljeno danas 14:05 ZSE
[thumbsup]

IGH d.d. – novi ugovor u Rusiji

Društvo Institut građevinarstva Hrvatske d.d. dostavilo je obavijest o potpisivanju ugovora za projektiranje dviju građevina u Rusiji kojih će izgradnja stajati 50 milijuna eura.

Odlična vijest od odlične tvrtke, ali dionica joj je skupa.

Sada će fondovi počet nabijat po ask-u i sterat IGH u blokadu [lol] [lol]

Sada ćemo vidjet u kojem nam je stanju tržište, jer ako neće reagirati nakon dvije jake vijesti onda znamo kakva je situacija na burzi.(dobre vijesti a nema reakcije = vrlo loše)—vidjet ćemo kraj dana gdje će biti igh
Pozdrav.

Kolika je blokada na ADPL danas, reda radi da pitam?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Crni-ivo, ne možeš po IGH suditi cijelo tržište. Ako nema reakcije na IGH, znači da se IGH već smatra precijenjenim, a ne tržište. Rekla bi ti kolegica IVANA7 – pa ne trgujemo crobexom, nego pojedinačnim dionicama…

sva sreca da je masta neogranicena

oko 12,5 mil kn prometa do 12:54.
slabo

ma dobro je covjec uvijek moze biti i gore
[/quote]

u pravu si.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Kolika je blokada na ADPL danas, reda radi da pitam?

Malo ispod 165.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Ja mislim da ruse najmanje brine ova trenutna cijena.
P/S oko jedan P/B oko 1, tvrtka konolidirana do kraja godine kada će biti u punom pogonu tvornica u Rusiji. Ali ipak, evo ti 96 %.
[/quote]
Hvala ti za ocijenu ali ovo je samo bila sala.Normalno da ih sadasnja cijena ne interesira kako njih tako ni upravu ali da su mogli biti malo transparentniji ,mogli su. [thumbsup]

TISK i ATPL kako imaju odličnu podršku na bidu

??? Gledamo li isti ask i bid? Meni nekako ovaj bid izgleda sav šupljikav.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

ima li ko kakve dobre vijesti?

imam ja…
danas sam u poslovnom procitao da americki analiticari ocekuju pad cijena zlata.
jacanje dolara, pad cijene nafte i povecano investiranje u vrijednosne papire.

eto. jel to dovoljno dobro?
[thumbsup]

New Report

Close