Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mozda riječi kao decoupling, fundamenti počnu imati smisla uskoro [proud]

Ako se po jutru dan poznaje, ne piše nam se dobro. Likvidnost očajna, atmosfera komorna, para nema.
Gledam promjene na top deset na najlikvidnijim tickerima, pretakanje iz šupljeg u prazno.
Fondovi i dalje prodaju, naročito Pbz-eovi

Da mi je samo znati po čemu si zaključio da PBZ fondovi prodaju.
Po tome što je predsjednik uprave PBZ mirovinskog nedavno izjavio da misle poverčavati udjele u domaćim dionicama?

Ili mižda što si vidio da skrbnički PBZ-a smanjuju udjele na pojedinim dionicama. Ako je ovo drugo, morao bi znati da u većini dionica PBZ skrbnički zbirni je u top 10 , a radi se o margin računima. Također tu ima i fizičkih osoba kao i ostalih pravnih , a nisu svi PBZ fondovi.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

čeka se da se vidi jel se situacija vani sredila

Onda će malo dosta pričekati…
Neki još uvijek misle da će kriza otići samo tako……hm…

Klizanje nafte na 121 dolar ruši i europske indekse
Business.hr/Hina

Na početku današnjeg trgovanja na europskim burzama većina vodećih indeksa stagnira, jer su ulagači oprezni uoči današnjih sjednica čelnika europske i britanske središnje banke.
Vaš link

Eco Crobex uskoro na -1%, i to na mizernih 4 mil prometa. [undecid]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Neki su mislili i da je nemoguće da nafta probije 100$!! [wink]

Nije sve tako sivo.....

Za ovaj pad danas, stvarno ima "puno" razloga..bit ce fine merino vune vec za par sati..
I drago mi je da kola panika kako nema novaca..di ces bolji znak da ga ima koliko treba.. [proud]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

http://biz.yahoo.com/ap/080605/europe_interest_rates.html
ECB, Bank of England expected to keep rates steady

Gle kako sad pogađaju…..

Analitičari: Među ulagačima vlada rezignacija
Business.hr/Hina
05.06.2008 09:59

Na Zagrebačkoj burzi danas većina analitičara očekuje stagnaciju cijena dionica, s obzirom da nema novih vijesti iz korporativnog sektora koje bi mogle razbuditi ulagače.
Vaš link

U fokusu ulagača je i današnja sjednica čelnika Europske središnje banke. Analitičari tvrde da ECB neće promijeniti ključnu kamatnu stopu s njezine razine od 4 posto, no ponovno očekuju upozorenje o jačanju inflacije, kakvo je uslijedilo i nakon posljednje sjednice ECB-a. Ni od Bank of England, čiji čelnici također danas zasjedaju, ne očekuje se promjena kamata.

S obzirom na promete, mogao bi do kraja dana ili sutra zaokret trenda… Očekujem rast, ukoliko ne dođe do kakvih novih loših činjenica/vijesti.

S obzirom na promete, mogao bi do kraja dana ili sutra zaokret trenda… Očekujem rast, ukoliko ne dođe do kakvih novih loših činjenica/vijesti.

Na osnovu čega?
Tko će kupovati?
INA-u goraju dolje, vjerojatno na ciljanu cijenu.
Na ostalim dionicama porasla prodaja drastično.
Ljudi su u nedoumici. Vjerojatno kad krene prava panika onda će prodavati.
To je moje mišljenje.

Gle kako sad pogađaju…..

Analitičari: Među ulagačima vlada rezignacija
Business.hr/Hina
05.06.2008 09:59

Na Zagrebačkoj burzi danas većina analitičara očekuje stagnaciju cijena dionica, s obzirom da nema novih vijesti iz korporativnog sektora koje bi mogle razbuditi ulagače.
Vaš link

nema veze, doći će bolje vijesti, pa će se ti pospanci razbuditi…

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

New Report

Close