Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=a0mTLMWbzREA&refer=home

Ovo bi mogao biti problem!

Novi val?

Nije sve tako sivo.....

A to što su neki poput enteritisa i plavog stavljali natpise o ulasku o EU, evo nam ga malo čekanja.
Ako ovo nije babana vijest, šta onda je.[undecid]

Hrvatska u EU najranije 2011. godine
Business.hr/Hina
05.06.2008 07:34

Hrvatska može postati članicom Europske unije najranije 2011. godine, a ulazak 2010. više nije moguć, izjavio je jučer navečer u Bruxellesu Hannes Swoboda, izvijestitelj Eurpskog parlamenta za Hrvatsku.
Vaš link

Pa i to je super vijest.
Što kasnije to bolje.
Bar nas neće nabrzaka pokupovati.
Možemo raditi šta hoćemo još do 2011. SUPER !!!!!!!!!, a i ne treba nam njihova recesija.

A to što su neki poput enteritisa i plavog stavljali natpise o ulasku o EU, evo nam ga malo čekanja.

Business.hr/Hina

Hrvatska može postati članicom Europske unije najranije 2011. godine, a ulazak 2010. više nije moguć, izjavio je jučer navečer u Bruxellesu Hannes Swoboda, izvijestitelj Eurpskog parlamenta za Hrvatsku.
Vaš link

danas sve prodajem, očekuje se propast pa bar da uzmem za kilo janjetine i litru vina!
sretno ljudi! [cool]

dan je pametniji od noći

Business.hr/Hina

Vaš link

danas sve prodajem, očekuje se propast pa bar da uzmem za kilo janjetine i litru vina!
sretno ljudi! [cool]
[/quote]

ja ti prištedim trud i izgubljeno vrijeme za nabavu janjetine i vina, možeš odmah zamijenit kod mene tu svoju INU za par kila janjetine i vino, poslije možeš reći da si to od sindikata dobio. [tongue]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Business.hr/Hina

Vaš link

sretno ljudi! [cool]
[/quote]

ja ti prištedim trud i izgubljeno vrijeme za nabavu janjetine i vina, možeš odmah zamijenit kod mene tu svoju INU za par kila janjetine i vino, poslije možeš reći da si to od sindikata dobio. [tongue]
[/quote]
a što ću s HT, MAGMOM, IGH, INGR, JDBA, KBZ, Pločama, BHTel, Petrol B. Luka???
može samo u paketu, evo tebi prodajem ove iz BiH ti ih dobro poznaješ! [tongue]

dan je pametniji od noći

Business.hr/Hina

Vaš link

sretno ljudi! [cool]
[/quote]

[/quote]
a što ću s HT, MAGMOM, IGH, INGR, JDBA, KBZ, Pločama, BHTel, Petrol B. Luka???
može samo u paketu, evo tebi prodajem ove iz BiH ti ih dobro poznaješ! [tongue]
[/quote]

prijatelju, nije tebi lako…..bit će bolje
[cry]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

nije lako, puna kuća djece, problemi za vratom a danas dan D, propast slijedi!
pomoć tražim ali ne stiže…….caritas za spas! [proud]

dan je pametniji od noći

Swoboda je ne jednom izjavio da će Hrvatska u EU najvjerojatnije 2011. godine, prema tome to nije nova vijest.

Korporativne vijest iz svijeta su odlične, porast zaposlenosti u privatnom sektoru u USA, iznenadio je sve analitičare.
Francuska iznenađujuče smanjila nezaposlenost, a ekonomski rast neočekivan:

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601068&sid=ayMSylDSYlfs&refer=economy

Mirovinski fondovi kupuju dionice na tržištu, bitan podatak:

http://www.poslovni.hr/81767.aspx

Nije nam niti država takva banana, kako nam se to ponekad čini:

http://www.poslovni.hr/81861.aspx

" Hrvatska je u srijedu na newyorškoj burzi NYSE primila prestižnu nagradu za najboljeg reformatora u Europi i drugog u svijetu "

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Od silnog optimizma u svijetu, europa ponovo zakoračila u Crveno…..
Vaš link

@PLAVi

Od toga, 2 vijesti su ti stare vijesti. [wink]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Zar je netko od nas u posljednjih godinu dana i mislio da cemo uci u EU ranije od 2011? Vjerojatni datum je 01.07.2011 (ako sve bude islo kako treba, a izgleda da je odluka o tome donesena).

Preživljavamo od onoga što dobijemo, a živimo od onoga što dajemo.

Teško će Crobex završiti ovaj tjedan u zelenom…

Možemo drukat za gore koliko hoćemo, ali po postavljenim nalozima prvih pola sata će biti izuzetno stresno. Najbolje ugasiti monitor. Želim Vam sreću! [undecid]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

New Report

Close