ameri bi zbog toga sigurno trebali preokrenuti prema gore jer se ocekivalo smanjenje od 30k, a dobili +40k
Očekivali su veći pad.
ADP Employer Services said the private sector added 40,000 jobs in May, well above the 60,000 decline expected by analysts. The news prompted futures to strengthen slightly, although they remained in negative territory.
Ali da ne bude sve samo pozitivno:
US STOCKS-Futures fall on unit labor cost data
http://www.reuters.com/article/marketsNews/idCAN0446311120080604?rpc=44
Isto što i tebi. Samo sa drukčijim predznakom.
Futures Pare Losses After Surprise Jobs Stats
http://www.cnbc.com/id/24961815
[/quote]
To što si citirao, znači da futuresi tonu. Jel ti to vidiš?
Vaš link
“The news prompted futures to strengthen slightly, although they remained in negative territory.”
što god napisali baron ima zadnju
očito da je nekom u dioku stalo da se na loptu zastane
evo usli su i u jdpl. [thumbsup]
Tko je ušao ?
Ako mislite na ovih stotinjak komada protrgovanih ,to je moja nona došla sa merkata pa je uložila svoj utržak [lol]
danas od svih brodara , jedino ulpl pokazuje kakav-takav pomak prema gore , iako je bdi danas opet jako lijepo rastao ( + 120 = 11623) .
Ameri nisu otvorili u zelenom kako se planiralo.
Vaš link
Vjerojatno i njih nešto jače muči kao i nas.
Povećanje prodaje na KOEI za 1/3, sa 4700kom na 6400 kom. Kupnja se malo smanjila.
Crobex -0,80%
danas u SAD same dobre vijesti!
ocekujem plus do kraja dana!
Tko je ušao ?
Ako mislite na ovih stotinjak komada protrgovanih ,to je moja nona došla sa merkata pa je uložila svoj utržak [lol]
[/quote]
mislio sam na ona 2 kom. do 14:34 [lol] [lol] [lol]
Danas ameri idu gore. A bude li sreće, i evropa do kraja trgovanja.
Private-Sector Unexpectedly Adds 40,000 Jobs in May
Ja vidim, europa sve dublje.
Misliš li da će zbog povećanja posla za 40k , iako je u 1.svibanj bilo 16k manje.
I zbog toga bi po tebi Europa trebala izroniti iz debelog minusa, a Amerika zazeleniti jako.
Pa šta je vama ljudi?
[/quote]
e moj barune jadan ti
Ja vidim, europa sve dublje.
Misliš li da će zbog povećanja posla za 40k , iako je u 1.svibanj bilo 16k manje.
I zbog toga bi po tebi Europa trebala izroniti iz debelog minusa, a Amerika zazeleniti jako.
Pa šta je vama ljudi?
Pa šta je tebi!!!
Več si naporan sa tom Amerikom i EU, oni su likvidna i stabilna tržišta te njihovih +.- 2% baš ništa ne znaće za nas!
Oni trenutno stagniraju zbog svojih razloga a po tebi bi sada mi trebali stagnirati samo zato da budemo solidarni sa njima [thumbsup]…jadni oni koji tebe slušaju.
Od prije 1,5 mj kada si prodao LKPC na 2800 kn i debelo popušio, drukaš na dole kao da će ti to nešto pomoći, bolje prihvati gubitak i kreni dalje jer češ inaće izgorjeti!
Zar stvarno misliš da ovo tvoje konstantno i učestalo iznošenje neg. info ima utjecaja na odluke investitora,da neko odlučuje o ulaganjima na osnovu pisanja na forumima?
Još će Amerika danas dobro u plus potegnuti.
http://finance.yahoo.com/indices?e=nasdaq
Ako se to dogodi, psihološki će djelovati i na ZSE pa sutra Crobex ide gore.