Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ameri bi zbog toga sigurno trebali preokrenuti prema gore jer se ocekivalo smanjenje od 30k, a dobili +40k

Očekivali su veći pad.

ADP Employer Services said the private sector added 40,000 jobs in May, well above the 60,000 decline expected by analysts. The news prompted futures to strengthen slightly, although they remained in negative territory.

Ali da ne bude sve samo pozitivno:

US STOCKS-Futures fall on unit labor cost data

http://www.reuters.com/article/marketsNews/idCAN0446311120080604?rpc=44

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Pa šta je vama ljudi?[/b]

Isto što i tebi. Samo sa drukčijim predznakom.

Futures Pare Losses After Surprise Jobs Stats

http://www.cnbc.com/id/24961815
[/quote]

To što si citirao, znači da futuresi tonu. Jel ti to vidiš?
Vaš link
“The news prompted futures to strengthen slightly, although they remained in negative territory.”

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

što god napisali baron ima zadnju
očito da je nekom u dioku stalo da se na loptu zastane

Postanite Eu-robovi

evo usli su i u jdpl. [thumbsup]

Tko je ušao ?
Ako mislite na ovih stotinjak komada protrgovanih ,to je moja nona došla sa merkata pa je uložila svoj utržak [lol]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

danas od svih brodara , jedino ulpl pokazuje kakav-takav pomak prema gore , iako je bdi danas opet jako lijepo rastao ( + 120 = 11623) .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Ameri nisu otvorili u zelenom kako se planiralo.
Vaš link

Vjerojatno i njih nešto jače muči kao i nas.
Povećanje prodaje na KOEI za 1/3, sa 4700kom na 6400 kom. Kupnja se malo smanjila.
Crobex -0,80%

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

danas u SAD same dobre vijesti!
ocekujem plus do kraja dana!

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

evo usli su i u jdpl. [thumbsup]

Tko je ušao ?
Ako mislite na ovih stotinjak komada protrgovanih ,to je moja nona došla sa merkata pa je uložila svoj utržak [lol]
[/quote]
mislio sam na ona 2 kom. do 14:34 [lol] [lol] [lol]

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Ameri se polako zelene,eu se topi minus..Sve po planu.. [thumbsup]

Danas ameri idu gore. A bude li sreće, i evropa do kraja trgovanja.

Private-Sector Unexpectedly Adds 40,000 Jobs in May

http://www.cnbc.com/id/24962602

Ja vidim, europa sve dublje.
Misliš li da će zbog povećanja posla za 40k , iako je u 1.svibanj bilo 16k manje.
I zbog toga bi po tebi Europa trebala izroniti iz debelog minusa, a Amerika zazeleniti jako.
Pa šta je vama ljudi?

[/quote]
e moj barune jadan ti

Ja vidim, europa sve dublje.
Misliš li da će zbog povećanja posla za 40k , iako je u 1.svibanj bilo 16k manje.
I zbog toga bi po tebi Europa trebala izroniti iz debelog minusa, a Amerika zazeleniti jako.
Pa šta je vama ljudi?

Pa šta je tebi!!!
Več si naporan sa tom Amerikom i EU, oni su likvidna i stabilna tržišta te njihovih +.- 2% baš ništa ne znaće za nas!
Oni trenutno stagniraju zbog svojih razloga a po tebi bi sada mi trebali stagnirati samo zato da budemo solidarni sa njima [thumbsup]…jadni oni koji tebe slušaju.
Od prije 1,5 mj kada si prodao LKPC na 2800 kn i debelo popušio, drukaš na dole kao da će ti to nešto pomoći, bolje prihvati gubitak i kreni dalje jer češ inaće izgorjeti!
Zar stvarno misliš da ovo tvoje konstantno i učestalo iznošenje neg. info ima utjecaja na odluke investitora,da neko odlučuje o ulaganjima na osnovu pisanja na forumima?

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Još će Amerika danas dobro u plus potegnuti.
http://finance.yahoo.com/indices?e=nasdaq

Ako se to dogodi, psihološki će djelovati i na ZSE pa sutra Crobex ide gore.

New Report

Close