Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa dajte ljudi malo razmisliti, nafta pada, dolar jaca, vani je minus zbog pada naftnih kompanija i banaka, ali trend se zna kad pada cijena resursima, stoga malo više optimizma, glavo gore, dolazi nam skoro oporavak. [thumbsup]
PARIS, June 4 (Reuters) – European stocks extended losses around midday on Wednesday, falling 2 percent to six-week lows in a broad retreat led by banking stocks, as well as energy and mining shares as commodity prices eased.
At 1145 GMT, the FTSEurofirst 300 index of top European shares was down 2 percent at 1,302.26 points, around its lowest since since April 24.

Shares of energy companies — among the most resilient so far this year– were among the biggest losers on Wednesday, as U.S. crude oil futures CLc1 slid to below $124 a barrel, their lowest level in nearly three weeks on worries over Asian demand and on a stronger U.S. dollar.

Samo za info, ti si jučer govorio da ćemo jučer rasti. NHF
Rekao sam da, nafta padne za par postotaka i svi odmah po asku. Nema više krize.
Nije to tako lako stari moj. I ja bih volio kad ne bi bilo krize. Al eto tu je.

@zmrklic

Rekao bih prije da najveća 4 fonda žele pročistiti market od malih fondova.
Nema tu rata, zna se ko je najveći.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Pa dajte ljudi malo razmisliti, nafta pada, dolar jaca, vani je minus zbog pada naftnih kompanija i banaka, ali trend se zna kad pada cijena resursima, stoga malo više optimizma, glavo gore, dolazi nam skoro oporavak. [thumbsup]
PARIS, June 4 (Reuters) – European stocks extended losses around midday on Wednesday, falling 2 percent to six-week lows in a broad retreat led by banking stocks, as well as energy and mining shares as commodity prices eased.

At 1145 GMT, the FTSEurofirst 300 index of top European shares was down 2 percent at 1,302.26 points, around its lowest since since April 24.

Shares of energy companies — among the most resilient so far this year– were among the biggest losers on Wednesday, as U.S. crude oil futures CLc1 slid to below $124 a barrel, their lowest level in nearly three weeks on worries over Asian demand and on a stronger U.S. dollar.

slazem se.kad dodje pocinjem se ukrcavati [thumbsup]

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

bogme europa grdo u crvenom

Barone, pa kupuju po malo neke svari, evo ti tvoj Novoselec kupuje TNPL svaki dan [proud]

Mora i on nešto kupovati, da mu one silne milijarde ne pojede inflacija.
[/quote]
evo usli su i u jdpl. [thumbsup]

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

bogme europa grdo u crvenom

A kako ce biti sutra, kaj misliš?
Vjeruj mi, odmorices oci..

Danas ameri idu gore. A bude li sreće, i evropa do kraja trgovanja.

Private-Sector Unexpectedly Adds 40,000 Jobs in May

http://www.cnbc.com/id/24962602

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Samo za info, ti si jučer govorio da ćemo jučer rasti. NHF[/b]
Rekao sam da, nafta padne za par postotaka i svi odmah po asku. Nema više krize.
Nije to tako lako stari moj. I ja bih volio kad ne bi bilo krize. Al eto tu je.

Pozorno pratim i spremam se za drugi udar po američkom investicijskom sektoru.
Evo skupljam lovu za kupovinu ML, LB i sličnih po 1$.
A ne da mi promakne kao Bear Stearns.

Netko bi na brzinu izgleda van iz IGH!!! [bye]

Nije sve tako sivo.....

Danas ameri idu gore. A bude li sreće, i evropa do kraja trgovanja.

Private-Sector Unexpectedly Adds 40,000 Jobs in May

http://www.cnbc.com/id/24962602

Ja vidim, europa sve dublje.
Misliš li da će zbog povećanja posla za 40k , iako je u 1.svibanj bilo 16k manje.
I zbog toga bi po tebi Europa trebala izroniti iz debelog minusa, a Amerika zazeleniti jako.
Pa šta je vama ljudi?

ameri bi zbog toga sigurno trebali preokrenuti prema gore jer se ocekivalo smanjenje od 30k, a dobili +40k

Pa šta je vama ljudi?[/b]

Isto što i tebi. Samo sa drukčijim predznakom.

Futures Pare Losses After Surprise Jobs Stats

http://www.cnbc.com/id/24961815

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Vidi šišanja na DIOK-iju.
Vjerujem da fondovi koji su se krcali od 3200-3900 bodova Crobexa, ne ruše Crobex, jer ima kupnje kojoj će prodati sve na ovim razinama i zaraditi, a cijenu neće puštati gore.
U slučaju da prestane ova rahitična kupovima, fondovi će se početi iskrcavati po bidu.

Tako ja tumačim ovu stagnaciju.

New Report

Close