Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lupanje po kupnji na mnogim dionicama . Vjerojatno prodaju oni kojima je prije INA bila skupa pa je kupuju danas.

… unazad dva dana isti scenario na ADPL… samo se čeka da slabe ručice spuste ask i onda se sve pokupi baš kao sada od 218- 220,5 kn i to 1149 komada…

Scio me nihil scire

Preko soma komada upravo gricnuto s aska na ptkm iako je bid 3 kn niži.

Trend is your friend.

I nakon ovog neka sića prošla po bidu.

Trend is your friend.

… a na Vabi se sve skida s aska… na 630 nema više ništa…prva prodaja na 648,99…kupnja 621…za sada
636 000 kn prometa….[smiley2]

Scio me nihil scire

… a hebi ga ne stignem pisat….648, 99…[smiley2]

Scio me nihil scire

VABA je ili pravi hit ili navlakuša, samo vrijeme će pokazat

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

….. a vi gospodo što prodajete blago zvano belje samo dajte jer ja čekam dolje….[smiley1][smiley2]

Scio me nihil scire

Pored ovakvih hitova ima i kvaltetnih firma, gdje se samo treba postaviti na bid uspjeh je garantiran.[smiley2]

…moraš znat kad ti je dosta… onda ti vrijeme neće liječit rane…

Scio me nihil scire

Vidim fino liparenje na ZTNJ…sad se malo smirilo…[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

ZB Invest upravlja sa više od 5 mlrd kuna
Ukupna imovina otvorenih investicijskih fondova, kojima upravlja ZB Invest d.o.o., društvo za upravljanje investicijskim fondovima, premašila je iznos od 5 milijardi kuna, priopćeno je iz tvrtke.
Samo u siječnju ove godine, imovina pod upravljanjem ZB Investa povećala se za rekordnih 757 milijuna kuna. ZB Invest trenutno upravlja sa 7 otvorenih investicijskih fondova, kojima je povjerenje ukazalo gotovo 60.000 klijenata.
Ova objava potvrđuje optimističnu tezu o nastavku rasta domaćih burzovnih indeksa sve dok postoje pozitivne neto uplate u investicijske fondove koji su, u većini slučajeva, okrenuti na investiranje u domaće vrijednosnice.

New Report

Close