Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.limun.hr/main.aspx?id=292023

Molio bih za komentar ,kolege dušobrižnike koji malo malo upozoravaju da nafta ide
na 200 $ ,na pad nafte od 2% nakon govora Bernake-a

postoji vjerojatnost da ce cijena nafte doci do tih famoznih 200$. (iako bi ja volio da ne dodje)
ali isto tako tvrdim da se nista strasno nece desiti sa dionicama. (jer se ocekuje to povecanje cijene nafte)
kompanije ce povecati prodajne cijene i to je to.
to vec i radimo…

Odnos eur/usd također sugerira da je kriza tek pred nama [lol] danas će ispod 1,54 -nemam link za budućnost [cool]

plavi ustvari trazi da ga moderator zastiti od barona…
po ovome ispada da ga baron maltretira… hebote – to je mobbing…
po definicije bi to bio mobbing…

Pa ok za to postoji PM moderatorima i gotovo. Ovak ispada patetican. Dobro da nije napisao "tuzit cu te mami"
[/quote]

Joj, suza mi je krenula. Mobbing Plavog? Zanima me kak bi se onda nazvalo ovo kaj vi radite nama, osobito u postovima koje ni ne dopru do šire javnosti
[/quote]

dosta pisanja za danas jer cu se jos sa svima posvaditi…
mislim da imam dobre argumente za ovo kaj sam pisao za HT, Nathana47, nafti i mobbingu…
procijenite sami.
pozdrav.

U americi su factory orders narasle 1.1% a očekivali su pad od 0.1%. I ben je malo oraspoložio ulagaće. Bilo bi dobro i da naš roha malo probudi zspale ulagaće na našoj burzi

[/quote]

postoji vjerojatnost da ce cijena nafte doci do tih famoznih 200$. (iako bi ja volio da ne dodje)
ali isto tako tvrdim da se nista strasno nece desiti sa dionicama. (jer se ocekuje to povecanje cijene nafte)
to vec i radimo…

[/quote]

Rece tigric i ostade ziv… ukalkulirat ce kazes, a ko ce to platiti a? Ali svako ima pravo na svoje misljenje poput Dodika, ma koliko god ono bilo krivo

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Pa ne mogu vjerovati, opet igrice….

Merrill Lynch snizio rejting i ciljanu cijenu Ine na 2400 kuna
Business.hr
03.06.2008 15:38

Osim smanjenog rejtinga mađarskom MOL-u, investicijska kuća Merrill Lynch dala je svoju ocjenu i ostalih naftnih kompanija srednje Europe, a među njima samo je još Ini smanjen rejting, dok su OMV i poljski PKN zadržali prijašnje, piše Portfolio.hu.

Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

vidim opet lagana nervoza … čim malo padnemo drvlje i kamenje ne samo po mišljenjima već i po kolegama a tek je utorak završio, kaj bu tek u petak …
btw čim čujem za mudrinića odmah mi sunce grane [cool] … a na forumu ni 2000 ljudi

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

to vec i radimo…

[/quote]

Rece tigric i ostade ziv… ukalkulirat ce kazes, a ko ce to platiti a? Ali svako ima pravo na svoje misljenje poput Dodika, ma koliko god ono bilo krivo
[/quote]

danas vise ne raspravljam.
kao sto sam napisao u zadnjem postu.
sutra cu ti odgovoriti.

pa, ovo je vrhunski sa MOL-om i njihovom ocijenom od strane M.L., vidim kuda je krenulo, OMW se nameće kao sve izglednije rješenje, tj. minimalno u ravnopravnog takmaca za lijepu INU, ha, ha,…

Ipak će biti vatrometa. [thumbsup]

to ti kaze jer se svi sjecamo kak ste u talu ti Nathane i Ivek123 plasili investirore prije par mjeseci…
prije onog velikog pada do 3200…
nismo zaboravili…
sve je zabiljezeno… [tongue] [bye]

Kao prvo dragi moj tigricu crobex je u ono, ne tako davno, vrijeme bio blizi 3500 bodova kad sam ja pisao da moze to i nize, a i danas vjerujem da moze i nize posebice ako vlada odluci Inu dati Molu, unatoc ponudi OMV-a, u bescjenje (citaj: zamijenu). Termin ‘plasenje’ bas i ne bih koristio da sam na tvom mjestu, prije bih rekao da sam kontrirao onima u euforicnom deliriju, spustao loptu i opcenito nastojao zvucati trezveno… no kako ameri vole reci One man’s terrorist, another’s freedom fighter [thumbsup]
[/quote]

naravno da uvijek moze nize.
samo je pitanje kako se do toga "nize" dodje.
vi ste kontinuirano nekoliko mjeseci pisali kako sve ide dole i nize.
sada se moze ocekivati jos par takvih kao ti koji ce pricati da sve ide dole i do tada sjediti u CASHu.
Meni se cini da se ovdje radi samo o beskrupuloznoj pohlepi bez imalo obzira i morala…
[/quote]
tigrus to posalji na adresu fond menagera.

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Oprostite dragi kolega plavi ali dokazano je da prosjecni citatelj internet poratla trosi maksimalno dvije minute po clanku… buduci da ja nisam isao na tecaj brzog citanja a i nekako sam se pomucio s nekim vasim jezicnim konstrukcijama, zapeo sam negdje kod ‘kada se pogleda taj statisticki pokazatelj’… a i do tada sam skoro zaspao

Inace, ja se drzim one stare – da postoji laz, prokleta laz i statistika.

A takodjer drzim se i one gdje se uprava vise brine za poslovanje nego cijenu dionice sto u Ingrinom primjeru nije slucaj pa cu je i u buducnosti izbjegavati u sirokom luku.

Vama ipak zelim puno srece

Upravo si me podsjetio dodatno, dakle u pravilu bi trebalo prihvatiti u zagrljaj dionice koje imaju perspektivu a gdje je Uprava ili NO, nakrcan s dionicama. PA upravo je njima prvima u interesu da se vrijednost tih dionica podigne zar ne? A oni iz prve ruke mogu utjecati na to.
Takva je u prvom redu INGRA, ali i neke druge poput recimo VART ili ADPL.
[/quote]

Pa cuj kad me vec vuces za jezik, ja bih radije, ako vec uprava mora biti nakrcana dionicama da su onda nakrcani po cijenama koje visestruko nadmasuju nominalu a ne da mogu prodavati iste te dionice (kojima su nakrcani op.a.) uz znacajnu dobit i za vrijeme kataklizme, sodome i gomore te sloma trzista

a ti kako ti drago

vise ja vjerujem Mudrinicu koji je HT kupovao prvi dan na 410 nego Closeheimeru ili-kako-mu-je-vec-ime koji se Ingrom krcao djabelabe, djabaleze ili kako-ti-drago – besplatno
[/quote]
zanim me samo cijim je novcem mudrinic kupovao ht.a,i ljepo vas je uvjerio da vrijedi koliko ga je platio [lol]

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

New Report

Close